Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pjonteczka u mnie czeka Earthbound, Super Castlevania IV, Castlevania Dracula X czy Secret of Mana a tutaj ludzie zabijają się żeby kupić konsole na której pograją w driveclub, destiny czy fifę :lol:

Będziesz sprzedawać po przejściu? :)

Nie kupiłem jeszcze, ale mam na liście must have.

W przypadku Dracula X polecam wciągnięcie wydania na PSP - zawiera trzy gierki, w tym GOTY Symphony of the Night (co prawda trzeba je odblokować, ale wciąż jest to dobry deal).

Wiem, własnie w takiej formie chciałem to ograć.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pogralem godzinke w DC, tak jak mi sie zdawalo, strasznie latwo sie steruje pojazdami, hamulce to instant stop, 0 wyzwania. Pisk opon niby fajny, ale po 15 minutach mialem dosc, odglosy kolizji (o tak, te sa nieuniknione, AI lubi cie analnie traktowac) brzmia jak kolizje kartonow (obejrzalem sobie scenke hanki i kartonow, identyczny odglos) co jest troche ... smieszne.

Werdykt:

do ogrania w plusie, dobrze ze nie kupilem - ale, gdybym nie dostal jakiegos porzadnego racera wczesniej, pewnie bym kupil bedac na ostrym glodzie

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Obok Wipeout HD, dwa świetne arcade racery. 

wersja na ps3 miała bardzo fajny ficzer związany z automatycznym 1-2 sekundowym skalowaniem z 1080 do 720 podczas największych zadym (eksplozje niszczące bolidy itp), dzięki czemu zachowywana była stabilność 60 klatek. 

Opublikowano

Z tego wszystkiego niesamowity wknrw mnie ogarnia że ani WipeOut ani Ridge Racer nie wystartowały na PS4.

Opublikowano

ale jestes zabawny, kupic ci czapke z dzwoneczkami czy juz masz?

chętnie przytulę od Ciebie taką czapeczkę, Najtmer. z góry dziękuję.

Opublikowano

Z tego wszystkiego niesamowity wknrw mnie ogarnia że ani WipeOut ani Ridge Racer nie wystartowały na PS4.

Bo seria padła jak PGR. Wiadomka, januszy gejmingu obydwu platform zawsze ciągnęło do racerów z kopiami ałt na które 99% z nich nigdy nie będzie stać w realu. 

19 lat Legendy. [*]

Będziemy pamiętać nawet gdy pluje nam się w oczy za jakieś Drajwklap.  :sleep: 

Opublikowano

też mi szkoda tej legendarnej marki sony. aż sobie odpalę ekskluzywne dla playstation wipE'out. chociaż w sumie jeszcze wersji na playstation portable nie mam ogranej więc może zapoluję na tą.

Wipeout%20%5BEUR%5D.jpg

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

też mi szkoda tej legendarnej marki sony. aż sobie odpalę ekskluzywne dla playstation wipE'out. chociaż w sumie jeszcze wersji na playstation portable nie mam ogranej więc może zapoluję na tą.

Wipeout%20%5BEUR%5D.jpg

Wipeout64.jpg

Opublikowano

Uwaga wymieniam raki branzy:

- pre ordery

- pre ordery w 6 roznych miejscach z 6 roznymi dodatkami

- early access

- mikroplatnosci

- DLC

- DLC na plycie w dniu premieru

- patche

- day one patche

- bullshoty

- dzienniki producenta, teasery trailerow

- trailery menu, trailery singleplayer, trailery multiplayer, trailery broni, release trailery

- dzialy PR

- tasiemce

- 720p, 900p, 30fps

- rebooty, remake'i, HD collections

- pedau w rurkach

Opublikowano

Wipeout%20%5BEUR%5D.jpg

Tak samo jak z niewiadomych przyczyn Ninny olewa F-Zero :( Do dziś pamiętam zmagania na hardkorowych torach GX z GaCka.

Opublikowano

niedawno skończyłem f-zero na gba, to na gacka jeszcze przede mną ale słyszałem, że jest mega trudne. captain falcom pojawił się w nowym smashu więc może jest nadzieja :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Zakłamani dziennikarze branżowi obowiązkowo dodać na 1. miejscu

Opublikowano

-cover system

-xbox

Opublikowano

niedawno skończyłem f-zero na gba, to na gacka jeszcze przede mną ale słyszałem, że jest mega trudne. captain falcom pojawił się w nowym smashu więc może jest nadzieja :).

Pierwsze dwie trasy idzie szybko ogarnąć, za to od tej z numerem 3 zaczyna się mega-prędkość i czasem jedno mrugnięcie okiem wystarczy, żeby z pierwszej pozycji zlecieć na sam koniec kolejki.

Opublikowano

grałem ostatnio na dolphinie. no rewelacja po prostu.

Opublikowano

- cyfrowa dystrybucja za 280zl

Opublikowano

-bijatyki "f2p" z jedną postacią i bez trybu story

Opublikowano

Przekładasz życie nad gierki, a jednak tyle czasu w wojenkach spędzasz. Jakiś ty dorosły. Ja siedzę i się teraz tu produkuję bo choróbsko mnie rozłożyło, a ty co ? Zaczynasz bzdurzyć jak observer.

No ten post wygląda jak napisany przez człowieka rozłożonego chorobą. Herbata w łapy (albo ciepłe kakałko) i zdrowiej, chłopie! ;]

Opublikowano

- płatne dema

Opublikowano

"- early access"

Że co ?? Wszystko inne to sie zgadza ale early access ma tyle perełek które nigdy by nie powstały bez niego że to (pipi)a hańba żeby to zaliczac do raków branży na jednym poziomie z Disk Locked Content i 30fpsami... 

Opublikowano

-podkupywanie czasowych exów tylko po to żeby oddani fani nie mogli zagrać w marke od zawsze kojarzoną z playstation.

Opublikowano
  • Autor

Won mnie z tymi drabinkami.

<wstaw żart o TLOU>

Opublikowano

"- early access"

Że co ?? Wszystko inne to sie zgadza ale early access ma tyle perełek które nigdy by nie powstały bez niego że to (pipi) hańba żeby to zaliczac do raków branży na jednym poziomie z Disk Locked Content i 30fpsami... 

Chyba ci sie z kickstarterem pomylilo.

Opublikowano

Trzeba napisać petycję do Capcomu, żeby wydali to na PS2, GaCka i pierwszego Xboksa. Capcom, zczeźnij, ale przedtem oddajcie swoje IP w inne ręce. Bo każde inne niż wasze będą dobre.

Edytowane przez Kasias

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.