Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Child of Light... Czemu głupi człowiek tak długo zwlekał z zagraniem w tą piękną grę? Powiadam Wam nie rozpaczajcie, albowiem jest jeszcze szansa dla tej branży.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie

Opublikowano

to ta gierka od ubi co udaje indyka?

Opublikowano

Dobra widze trzeba zmienic temat bo po bombie prawdy zaraz uschnie ...

"Assassin's Creed Unity feels more "cinematic" at 30 frames per second"

http://uk.ign.com/articles/2014/10/09/why-assassins-creed-unity-runs-at-30-frames-per-second?%3A+ign%2Fall+%28IGN+All%29

O tak, kolejny cinematic feeling.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Tak. Ubi art.

Opublikowano

niezłe oszustwo. kupujesz takie child of light, a potem mają więcej pieniążków na kolejne asasyny i przekłamany build tego mmotps'a.

Opublikowano

Trudno, niech mają. CoL to perełka jakich obecnie coraz mniej, warta każdej złotówki.

Opublikowano

Zupełnie bezsensu bo gra jest rewelacyjna sama w sobie.

Opublikowano

nie tylko w CW od klapów wieje czasem sandałem, niebieska elita, wyścigi stulecia:

balon spoko, ja chcialem tylko zagrac w gre.

ficus widze ze masz jakis elitarny bol dupy, ale rozumiem to. nie mozesz byc w wirtualnym klubie z ludzmi, ktorzy na forum maja mnije postow niz ty. trudno, zadowole sie klubem z podczlonkami forum fpe.

"nie bawisz sie z nami masz za mało postów, 6 osób to musi być elita elit - do widzenia"

jak selekcja w 1939, żałosne

natomiast u zielonych braci:

Nie widze sensu wywalac, nikomu nie szkodza. Poza tym jest kilka nickow tutaj z forum dosc swiezych (np Koles88 ktory ma gameraga kedzior o ile dobrze kojarze) i tych co biernie przegladaja forum.

To nie jest DC, starczy miejsca dla wszystkich  ;)

#przyjaźń #radość #śmiech #fun

only on xbox one

Opublikowano

nie odpowiem na to zaczepke bo masz za malo postow :P a tak na serio to tez beka z tymi 6 osobowymi klubami, tez bez sensu to jest pomyslane

Opublikowano

nie tylko w CW od klapów wieje czasem sandałem, niebieska elita, wyścigi stulecia:

balon spoko, ja chcialem tylko zagrac w gre.

ficus widze ze masz jakis elitarny bol dupy, ale rozumiem to. nie mozesz byc w wirtualnym klubie z ludzmi, ktorzy na forum maja mnije postow niz ty. trudno, zadowole sie klubem z podczlonkami forum fpe.

"nie bawisz sie z nami masz za mało postów, 6 osób to musi być elita elit - do widzenia"

jak selekcja w 1939, żałosne

natomiast u zielonych braci:

Nie widze sensu wywalac, nikomu nie szkodza. Poza tym jest kilka nickow tutaj z forum dosc swiezych (np Koles88 ktory ma gameraga kedzior o ile dobrze kojarze) i tych co biernie przegladaja forum.

To nie jest DC, starczy miejsca dla wszystkich  ;)

#przyjaźń #radość #śmiech #fun

only on xbox one

Posiadaczy Xboxa One jest tak mało, że siłą rzeczy musicie się jednoczyć, inaczej byście naturalnie wymarli. Boty - gatunek pod ochroną.

Opublikowano

Miałem dać plusa kermitowi, ale zle trafiłem na fonie :P ale to nic, bo #brothers xD

Opublikowano

#mozesztampojechac

Opublikowano

forzwheat0zap9.jpg

#miliondrzew#buraki

Nie stwierdza się nic złego lub urągającego w powyższym screnie.

Nice try Klapek.

Opublikowano

ogien sa w ogole screeny z horizon2, pelno plusow rozdalem w kaciku zdjeciowym - niesamowicie wdzieczna gra do lapania obrazkow dzieki wesolej kolorystyce, swietnemu ostremu IQ i rozbudowanym narzedziom w photo mode

Opublikowano

zloto klapkiem?

Opublikowano

Racja, źle oceniłem.

Opublikowano

Balon wysłałem requesta żebyś mnie zaprosił do klubu dodałeś mnie?

Jak będzie mi działało to na pewno dodam.

XD

- Przepraszamy, wstrzymujemy dystrubucje darmowej wersji Drivecluba w trosce o serwery.

- A nie, czekaj, dalej nic nie działa

To co wrzucenie DC do Plusa spowodowało by implozje serwerów? Skoro i tak nie działa co im zależy. A już wiem, więcej Januszy kupi wersje za bardzo uczciwe 169zl..

Opublikowano

swdfaKL.jpg

To genialne pobocze, te płaskie drzewa i krzaki. Co za paskudztwo, to musi być wersja z x360 albo z pierwszego xboxa. Proszę powiedz, ze tak jest. Bo jak nie to

XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Przynajmniej może wyjechać poza barierkę...,

Opublikowano

Tekstury lepsze niż w drajwsrace. Roślinność też lepsza. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

i wpasc pod ziemie

Opublikowano

Lepsze to, niż odbijanie się od powietrza jak za czasów PSX.

Przy dźwiękach młotka upadającego do wanny.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.