Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A i nie tylko za barierkę, można nawet wjechać pod mapę.

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Ins, pora odwiedzić okulistę.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ehhh wczoraj chcialem wrzucic moje foty z driveklapa by troche powrzucac na xboty ale sony w calej swojej genialnosci dalo porty usb z przodu konsoli, ktora ma sciety bok pod katem i moj grubszy pendrive po prostu nie wchodzi caly do portu bo go obudowa ps4 blokuje :D :D :D

Opublikowano

a to nie masz na padzie przycisku "printscreen"?

Opublikowano

W zyciu nigdy klapkiem, tylko krasnale, koksy i samochody, tylko jedna zielona milosc :3

getphotoxmymo.jpg

#milionskal#200kdrzew

Opublikowano

ogien sa w ogole screeny z horizon2, pelno plusow rozdalem w kaciku zdjeciowym - niesamowicie wdzieczna gra do lapania obrazkow dzieki wesolej kolorystyce, swietnemu ostremu IQ i rozbudowanym narzedziom w photo mode

tam nie ma narzędzi jakiś rozbudowanych kilka filtrów czy opcji i tyle, gra po prostu wygląda zaje.biscie

Opublikowano

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Ins, pora odwiedzić okulistę.

no fajnie ze wrzucasz screeny z forzy horizon JEDEN z x360

Opublikowano

ehhh wczoraj chcialem wrzucic moje foty z driveklapa by troche powrzucac na xboty ale sony w calej swojej genialnosci dalo porty usb z przodu konsoli, ktora ma sciety bok pod katem i moj grubszy pendrive po prostu nie wchodzi caly do portu bo go obudowa ps4 blokuje :D :D :D

share, wrzucasz na fb lub twittera

Opublikowano

Sorry, oby dwie gry wyglądają tak podobnie, że ciężko je odróżnić nie mówiąc już o tym, że i w jak i 2 można wpaść pod mapę.

Opublikowano

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Wiele godzin spędzonych z pierwsza FH i ani razu taka sytuacja mi się nie przytrafiła...

Także Next time Mr. Fox...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Trafić ci się nie musiało, ale takie rzeczy występują czy tego chcesz czy nie. Screeny dowodem.

Zresztą jarajcie się dalej tymi swoimi śmiesznymi gierkami. GOTY nadchodzi

Opublikowano

Sorry, oby dwie gry wyglądają tak podobnie, że ciężko je odróżnić nie mówiąc już o tym, że i w jak i 2 można wpaść pod mapę.

no to może Ty odwiedź okulistę? i przypominam o rabacie 5% na poduszkę odciążającą odbyt, niestety do weekendu już nie dojdzie kurierem chyba zę odbiór osobisty

Opublikowano

Tylko Ty masz z tym problem. 

Opublikowano

Trafić ci się nie musiało, ale takie rzeczy występują czy tego chcesz czy nie. Screeny dowodem.

hahahahaha. chodzisz różowym grzybkiem i zbierasz monety. bądźmy poważni.

Opublikowano

FH2 > DC pod każdym względem

Ciekawe ile czasu smutne klapy będą naginać rzeczywistość i wmawiać sobie, że dostali świetną grę.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

no to może Ty odwiedź okulistę? i przypominam o rabacie 5% na poduszkę odciążającą odbyt, niestety do weekendu już nie dojdzie kurierem chyba zę odbiór osobisty

hahahahha. te żarty z gimnazjum. Dobre, na prawdę dobre.

@tk. No lepiej biegać zielonym Power Rangersem i strzelać do krasnali ogrodowych.

Opublikowano

http://youtu.be/Pmln4kUW-mE

Fix.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Oj dokąd ten gejmingowy świat zierza... Wytykają konsolowcom z "przeciwnego bastionu" ze to auta wpadają w ziemię, czy to przenikają przez barierkę. W epickim jak dla mnie na swoje czasy GT3, czy GTA SA tez się takie rzeczy zdarzały. Ale wtedy nikt nie szukał"ułomności" w grze tam gdzie nie trzeba tylko uśmiechnął się pod nosem i brał dalej garściami z miodnego gameplaju. Niestety teraz sa inne czasy i zamiast się cieszyć że na tej konsoli jest DC, a na innej powiedzmy Mario Kart, to szukają dziury w całym. Chcecie widzieć idealny świat? Kupcie sobie jakąś gazetkę dla bab i podziwiajcie celebrytów. Idealiści...

Opublikowano

Beka w toku, kolejny raz.

Sleeping Dogs "Definitive" Edition on Xbox One has a terribly performing game engine
Oh boy. I've just played two hours of this. From the opening cut scene it became clear there were serious performance issues. I ended up capturing that gameplay - horrible screen tearing at times, and sections of the main quests dipped to 15fps. No, not just a short dip - minutes of it.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=909839

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Skonczcie juz z ta grafika FH2. Moze ta gra ma swoje momenty, ale zbyt czesto wyglada jak middlegen, zas niektore miejscowki wrecz wjeja stara generacja...

Pisanie ze gra wyglada lepiej niz DC to juz totalne herezje.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Skonczcie juz z ta grafika FH2. Moze ta gra ma swoje momenty, ale tez czesto wyglada jak middlegen, a niektore miejscowki wrecz wjeja stara generacja.

Widziałeś na żywo? Nie to japa.

Opublikowano

Ciekawe ile czasu smutne klapy będą naginać rzeczywistość i wmawiać sobie, że dostali świetną grę.

Ale wizualnie to jednak DC wygląda dużo lepiej. Rozbawia mnie jak to Botki wykorzystują chwilę gdy klapki całkiem zwątpiły w DC. Tak, dostaliście już drugie lepsze wyścigi. Tak, DC wizualnie nie jest perfekcyjne. Nie, Xbox nie ma wyścigów o choćby zbliżonych wizualiach. DC dostaje się przez rok poślizgu, wałki na premierę, wybrakowanie produktu. Niemniej graficznie to najładniejsza gra na konsole. O tym nie zapominajmy. 

Opublikowano

Skonczcie juz z ta grafika FH2. Moze ta gra ma swoje momenty, ale tez czesto wyglada jak middlegen, a niektore miejscowki wrecz wjeja stara generacja.

Widziałeś na żywo? Nie to japa.

Zaraz mi pewnie napiszesz, ze full znacznie poprawili wzgledem dema ? Rozumiem jarac sie gra, modelem jazdy, zadaniami - ale grafika ? 

I wy macie czelnosc pisac, ze DC wyglada slabo ?  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale wizualnie to jednak DC wygląda dużo lepiej. Rozbawia mnie jak to Botki wykorzystują chwilę gdy klapki całkiem zwątpiły w DC. Tak, dostaliście już drugie lepsze wyścigi. Tak, DC wizualnie nie jest perfekcyjne. Nie, Xbox nie ma wyścigów o choćby zbliżonych wizualiach. DC dostaje się przez rok poślizgu, wałki na premierę, wybrakowanie produktu. Niemniej graficznie to najładniejsza gra na konsole. O tym nie zapominajmy.
Niestety w zasadzie każda nowa konsola Sony w pierwszych okresach swojej żywotności dostaje najładniejsze gry w danym momencie generacji... szkoda, że na grafice zalety tych gier się kończą.

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.