Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jak będzie demko demka w plusie i ludzie zaczną jeszcze bardziej jeździć po oprawie to EAsye pierwszy będzie krzyczeć, że w fullu są lepsze miejscówki i nie jest to reprezentatywne xD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

nie moje ale zeby nie bylo

vnqeet.gif

iblSa7U4vaCqQD.jpg

EFJD96.jpg

DC jest bardzo niewdzieczny na chwile obecna do lapania screenow - przez duza ilosc tekstur z ps3, stonowana kolorystyke i antyaliasing gdy auto stoi nieruchomo IQ jest dosc srednie, w ruchu znowu wyglada wszystko super ale mamy te filtry rozmycia obrazu

Opublikowano

Niestety w zasadzie każda nowa konsola Sony w pierwszych okresach swojej żywotności dostaje najładniejsze gry w danym momencie generacji... szkoda, że na grafice zalety tych gier się kończą.

NIe - bo DriveClub nie jest w cale zla gra. MJodel jazdy jak widac wszystkim ktorzy kupili sie podoba, wiec ?

Ludzie go jada za brak funkcji ktore dojda w patchu, a najwiecej zarzutow do gry maja oczywiscie osoby, ktore jej na oczy nie widzialy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

FH2 > DC pod każdym względem

Ciekawe ile czasu smutne klapy będą naginać rzeczywistość i wmawiać sobie, że dostali świetną grę.

Ale wizualnie to jednak DC wygląda dużo lepiej. Rozbawia mnie jak to Botki wykorzystują chwilę gdy klapki całkiem zwątpiły w DC. Tak, dostaliście już drugie lepsze wyścigi. Tak, DC wizualnie nie jest perfekcyjne. Nie, Xbox nie ma wyścigów o choćby zbliżonych wizualiach. DC dostaje się przez rok poślizgu, wałki na premierę, wybrakowanie produktu. Niemniej graficznie to najładniejsza gra na konsole. O tym nie zapominajmy.
Niestety w zasadzie każda nowa konsola Sony w pierwszych okresach swojej żywotności dostaje najładniejsze gry w danym momencie generacji... szkoda, że na grafice zalety tych gier się kończą.

Poprawka - najładniejsze dostaje przez całą generację. Druga sprawa - konsole Sony troszkę się rozkręcają, ale jak nabiorą tempa to po konsolach Microsoftu nie ma co zbierać. Tak to zawsze było.

Opublikowano

Jak będzie demko demka w plusie i ludzie zaczną jeszcze bardziej jeździć po oprawie to EAsye pierwszy będzie krzyczeć, że w fullu są lepsze miejscówki i nie jest to reprezentatywne xD

tak bedzie :D madre glowy dali najgorsza miejscowke do demowki i otalna beka za oprawe - serio te chile wyglada miejscami jak sredniak z ps3 :D

Opublikowano

Ja rozumiem, że rynek się zmienił... ale czekać na DLC, by gra była lepsza/pełniejsza... nie na tym opierały się OD ZAWSZE zalety gier konsolowych.

Opublikowano

Ale o czym Ty piszesz ? DC ma cala mase eventow, 5 lokacji (co daje chyba ponad 60 tras), w tym 1 dojdzie w ciagu miesiaca, 50aut (11 z lokacja dojdzie za free).

Jest tam mnostwo godzin grania, zadnego seson passa nie potrzebujesz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ciekawe ile czasu smutne klapy będą naginać rzeczywistość i wmawiać sobie, że dostali świetną grę.

Ale wizualnie to jednak DC wygląda dużo lepiej. Rozbawia mnie jak to Botki wykorzystują chwilę gdy klapki całkiem zwątpiły w DC. Tak, dostaliście już drugie lepsze wyścigi. Tak, DC wizualnie nie jest perfekcyjne. Nie, Xbox nie ma wyścigów o choćby zbliżonych wizualiach. DC dostaje się przez rok poślizgu, wałki na premierę, wybrakowanie produktu. Niemniej graficznie to najładniejsza gra na konsole. O tym nie zapominajmy.

Chyba przespałeś czasy PS2.

Opublikowano

Beka w toku, kolejny raz.

Sleeping Dogs "Definitive" Edition on Xbox One has a terribly performing game engine
Oh boy. I've just played two hours of this. From the opening cut scene it became clear there were serious performance issues. I ended up capturing that gameplay - horrible screen tearing at times, and sections of the main quests dipped to 15fps. No, not just a short dip - minutes of it.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=909839

Mnie to już nie dziwi, w przypadku X0 to jest po prostu coś normalnego :D

Opublikowano

Ja rozumiem, że rynek się zmienił... ale czekać na DLC, by gra była lepsza/pełniejsza... nie na tym opierały się OD ZAWSZE zalety gier konsolowych.

To jest totalną porażką i dobrze, że DC ocenami za to dostaje. Gdyby dostarczyli pełny produkt, to by mogli nawet przebić FH2. Ale ocenia się tu i teraz, oby Evolution nie padło, ale wyniosło lekcję pokory. Choć pewnie i Sony w tym duża wina.

Opublikowano

Smutno sie to czyta, naprawde. No ale tak, jest AZ 5 lokacji, kazda z nich ma 100 wariantow tej samej trasy, jedna jest normalna, druga od dupy strony, trzecia od ukosu, NO I W PECZU BEDZIE JESZCZE JEDNA !!!

Jest tez zawrotna ilosc aut, oczywiscie w PECZU DOJDO kolejne !

No ale nic, my dzisiaj znowu bedziemy napyerdalac ekipa w middle/past gena a wy dalej bedziecie wmawiac sobie ze lepsza/lepsze/lepszy ... <tu wstaw dowolna rzecz o DC w porownaniu z Horizon 2> i glowic sie kogo dodac i kiedy serwery rusza.

Milego zaginania rzeczywistosci.

madara_teleport_by_kaiafa-d3davzw.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ogolnie DC to klasyczny przyklad jak nie nalezy hape'owac i promowac gier bo jak to szkodzi potem gotowemu produktowi:

nie lepiej bylo w ogole nie bajerowac, ze to ma byc tytul startowy konsoli jak sie wiedzialo, ze nie da rady sie wyrobic - NIE, sony uparcie szlo w zaparte prawie do konca, ze to bedzie launch title z znizka na plusa

nie lepiej bylo siedziec cicho z pogoda i ujawnic ja po premierze by ludzie cieszyli sie ze wsparcia - NIE, sony i evo co chwile promowalo build gry ,ktory laskiewie gracze dostana moze w tym roku i nie ma on nic wspolnego z niegotowym buidem, ktory trafil do tloczni

caly czas co krok promowanie dc jako tytuly nastawionego na online i wspolzawodnictwo - co robi sony i evo? nie ogarnia serwerow gry, wylaczajac po drodze aplikacje na smarfony i wersje ps plus

zenada co krok, i tak z tytuly grywalnego i fajnego sony i evo sami zrobili guwno, ktore bedzie kazdy wytykac przez cala ta generacje

Opublikowano

No i wszyscy z tym sie zgadzamy, nie zmiania to jednak faktu, ze sama gra jest dobra, jezdzi sie przyjemnie, model jazdy jest dobry, a graficznie miazdzy wszytsko co do tej pory powstalo.

Tutaj zas niektorzy chca zaklinac rzeczywistosc wmawiajac wszystkim, ze to crap...

Opublikowano

Poprawka - najładniejsze dostaje przez całą generację. Druga sprawa - konsole Sony troszkę się rozkręcają, ale jak nabiorą tempa to po konsolach Microsoftu nie ma co zbierać. Tak to zawsze było.
Yhym...

2490218-6292609026-41068.jpg

VS

killzone-trilogy-screen-shots-2.jpg

Nie przespałem.

Sony zawsze miało słabe gry na starcie i przez pierwszy okres życia swojej konsoli. Nie dostrzegać tego... klapki na oczach.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ja bym proponowal wszystkim klapkom aby zamiast marnowania energii na damage control w CW szybciutko wsiedli na rowery i zaczeli pedalowac to moze i servery PSN szybciej wstanal i bedzie mozna wreszcie zaakceptowac zaproszenie do 6 osobowego klubu ''elita elit, przyjmujemy tylko ludzi z 2k+ postow w CW''.

A przy premierze Sunset klapki beda spadac tak:

rRe3gE.gif

Tym czaszem na PS4

1410914366308.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

a graficznie miazdzy wszytsko co do tej pory powstalo.

Chyba kpisz, juz infamous mi sie bardziej podobal. Ta gra graficznie jest nierowna jak pole burakow Horizon.

zaklinac rzeczywistosc

Zaklinac XDDD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No dla mnie w Infamousie zdecydowanie gorzej sie jezdzilo furami.

DC w zasadzie ma tylko jedna lokacje slabiej wygladajaca, wiec znowu wymyslasz.

Edytowane przez easye

Opublikowano

easye - SECOND SON>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>DRIVECLUB jesli chodzi o grafe

tekstury, detale, wykonanie otoczenia, antyaliasing, ogolny IQ - z dwie dlugosci za DC

Opublikowano
Nie przespałem.

Sony zawsze miało słabe gry na starcie i przez pierwszy okres życia swojej konsoli. Nie dostrzegać tego... klapki na oczach.

Silent-Hill-2-Pyramid-Head.jpg

capa+www.gamecover.com+%28103%29.jpg

I dalej będziesz mi wmawiał, ze Sony zawsze miało słabe gry na starcie?

A teksty z klapkami na oczach sobie daruj, bo to naprawdę żałosne.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

przyszedłem tutaj zapytać Was tylko o jeden fenomen - jak to jest: DriveClub nie wychodzi na czas, potem serwery padają, wersja PS+ nie działa bo jej nie ma, a dalej PS4 uważana jest za mesjasza elektronicznej rozrywki, a xszit za beczkowy chiński przycisk do papieru? Jak dużo trzeba dać microszitowi, aby zrobił coś dla swojej konsoli?

to jest śmieszne i smutne - SONY mogłoby zrobić zapasy ich klientów w g.ównie a Xbox nadal byłby tylko chińskim pegazusem XXI wieku. 

Opublikowano

Dobrze Cie widziec. 

Opublikowano

dojechal wreszcie z tej Chorwacji!!!!!!1

Opublikowano

Nie przespałem.

Silent-Hill-2-Pyramid-Head.jpg

I dalej będziesz mi wmawiał, ze Sony zawsze miało słabe gry na starcie?

A teksty z klapkami na oczach sobie daruj, bo to naprawdę żałosne.

PS2 było mocne od początku, fakt. Najmocniejsza konsola na rynku plus jedynie umierający DC jako 'konkurencja'.

Z PS3 już im tak różowo nie wyszło.

Opublikowano
sjgr.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.