Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a dalej PS4 uważana jest za mesjasza elektronicznej rozrywki, a xszit za beczkowy chiński przycisk do papieru?

A teraz przedstawiam liste ankietowanych wg ktorej zostal rzekomy fenomen uznany:

easye

YETI

Guernica

kidnappa (uhuhu, zapieklo xD)

Exact

Neox

etc.

:teehee:

@bluber

Juz widze jak daleko zajda z tym pozwem, zaloze sie ze w ToS PSN/PS+ ktory wszyscy ochoczo zaakceptowali jest jakis kruczek skutecznie wybielajacy Sony po tym pchaniu w kakalko.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czytając opis pewnie jakiś w(pipi)iony gimbus pisał bo mu giereczka nie działa a miała być za free.

Opublikowano

PS2 było mocne od początku, fakt. Najmocniejsza konsola na rynku plus jedynie umierający DC jako 'konkurencja'.

Z PS3 już im tak różowo nie wyszło.

lulz nie, Gamecube i Xbox były mocniejsze

Opublikowano

Rozmawiamy o początkach generacji.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

dobra jest i pozew przeciwko sony xd

http://www.wspolnypozew.com/grupy/show/pozwy/psplus

Czy nie było akcji jakiś czas temu, że akceptując nowy regulamin PSN zrzekasz się prawa do pozwania Sony?

Zgadza sie.

Other than those matters listed in the Exclusions from Arbitration clause (small claims), you and the Sony Entity that you have a Dispute with agree to seek resolution of the Dispute only through arbitration of that Dispute in accordance with the terms of this Section 15, and not litigate any Dispute in court. Arbitration means that the Dispute will be resolved by a neutral arbitrator instead of in a court by a judge or jury.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

płacą i nie mogą wymagać by usługa działała - sony jakie dobre

beka z kibiców 2d w fh2 patrzcie na to foto Insa xdddd

f502ql7o83c8.jpg

oh, wait...

Edytowane przez kermit

Opublikowano

<cw off>Syndrom kutasa (lidera) im sie wlaczyl, dopoki beda przodowac, dopoty moga robic co chca a i tak beda swieta krowa (tutaj w sumie post walkda, mimo szydery, dobrze to podsumowal), przynajmniej do czasu az znowu za bardzo pojada po bandzie. MS popelnil ten blad na poczatku tej generacji i teraz za to placa, stracili ten tytul, podobnie Sony wraz ze startem PS3.

Czy te firmy kur.a sie nigdy nie naucza ? xD

@Kermit

Oh-my-GIF.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ostatnie strony tematu DC to istna komedia, a pomyśleć, że dzisiaj premiera w UK. Niezły będzie rage graczy przez najbliższy weekend.

Opublikowano

Przecież oni patrzą tylko na słupki. Póki jest ok to jest ok, dopiero jak zacznie się sypać zostaną podjęte jakieś bardziej radykalne kroki. Ludzie kupują ps4 i tak to po co wydawać hajs na cdny czy nowe serwery

Opublikowano

Bansai w czasach kiedy konsument lyka litry aplikowanej prosto w gardziej korpo spermy bez popity to nie maja sie czego uczyc bo po co? Jeden debil z drugiem i tak sa za glupi na to zeby glosowac portfelem. Zeby nie bylo to kazdego z nas to przy pewnych premierach dotyka i znieczulica na bycie ruchanym jest wsrod konsumentow z roku na rok coraz wieksza.

Opublikowano

Juz to chyba pisalem niedawno, "graczom obcy jest koncept glosowania portfelem" - niestety.

Ale z tym pierwszym stwierdzeniem nie do konca moge sie zgodzic, tzn tez tak myslalem dopoki nie zobaczylem co sie stalo po odslonieciu xbona, zdalem sobie sprawe ze jest gdzies tam hen daleko jednak ta granica w dupie za ktora ludzie juz nie dadza sobie popchnac czlona, Sony na chwile obecna rucha gdzies w tej okolicy, bo sa pierwsze ofiary:

Dałem tej grze dzisiaj jeszcze jedną szansę (chodzi o drajwklaba) i..... tak jak mówiłem:

j95fU1.jpg

powiem tak: niebo a ziemia:P

powodzenia w ogrywaniu Driveclub'a:)

Jesli ktos na ps3site, czyli nie musze pisac jaka tam jest mentalnosc do Xbona, kupuje ow zlo wcielone, to cytujac klasyka:

"wiedz ze cos sie dzieje..."

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Najsmieszniejsze jest to ze na Drive Cluba ludzie sie rzucili bo nie ma w co grac gdyby ta gra zostala wydana w przyszlym roku pewnie nawet polowy tego co sprzedala juz teraz by nie poszla 

Zeby nie bylo gra jest fajna i przyjemna ale boze jak mozna tak s(pipi)ic lunch gry ktora pewnie nie sprzeda sie w 2 mln. Diablo tez mialo takie cyrki przez pierwszy tydzien ale tego do dzisiaj to chyba juz z 15 mln na samym PC zeszlo ;f

Opublikowano
Rolowałem już kilka razy Pagani i tak samo jak większość aut audi nie ma tekstur podwozia

xD to juz w GTA czy Uncharted podwozie fury bylo lepiej zrobione :lol:

Opublikowano

Jesli ktos na ps3site, czyli nie musze pisac jaka tam jest mentalnosc do Xbona, kupuje ow zlo wcielone, to cytujac klasyka:

fanek jednak mial racje, że DC będzie system sellerem xDDD

Opublikowano

@willy

Mysle ze posiadacze ps4 byli tez glodni jakiejs scigalki. To tez na pewno przelozylo sie jakos na dodatkowe kopie, szkoda ze PCars nie wyszlo przed DC, moze mniej ludzi by kupilo i serwery by dzialaly xD.

Jak spyerdola launch Bloodborne to sie zalamie chyba, ciekawi mnie czy online w GG bedzie dzialal na Twoim miejscu bym sie bal, z nimi to juz nie wiadomo :P.

@kermit

XD, tak, DC, najlepszy exlucive microsoftu.

Swoja droga EA to niezly skuhwysyny, wiedzieli ze na PS4 sa to jedyne wyscigi, wiec cena caly czas stala rowno, wczoraj czy przedwczoraj patrzalem cos na storze i widzialem znizke o 100 zl czy nawet za 100 zl - perfidnosc level master.

Opublikowano

Ja mam mimo wszystko nadzieje że wyciągna lekcje z tej sytuacji. Gre kiedys kupie bo mimo ocen to opinie graczy sa pozytywne ale zanim to nastapi to poczekam do edycji GOTY czyli takiej jaka powinna od razu zostac wydana. Mysle ze podobna beka bedzie z The Order ale tam raczej bedzie chodzic o slabe oceny choc chciałbym sie mylić.

Opublikowano

Bansai o kod sieciowy w GG sie nie martwie bo AS robi za(pipi)isty od czasow pierwszego BlazBlue ( Lobby z czatem po ktorym poruszasz sie avatarem emotionki i osobne BattleStations kazdy developer powinien sie od nich uczyc ) Do tego intra przed walka podczas ktorych synchronizuje sie polaczenie. Na 3 kreskach jest mikro lag na 4 gra sie prawie jak offline na 5 nigdy nie gralem bo konsoli nawet na kablu nei mam podpietej bo po co jak dziala :D

Opublikowano

Bansai o kod sieciowy w GG sie nie martwie bo AS robi za(pipi)isty od czasow pierwszego BlazBlue ( Lobby z czatem po ktorym poruszasz sie avatarem emotionki i osobne BattleStations kazdy developer powinien sie od nich uczyc ) Do tego intra przed walka podczas ktorych synchronizuje sie polaczenie. Na 3 kreskach jest mikro lag na 4 gra sie prawie jak offline na 5 nigdy nie gralem bo konsoli nawet na kablu nei mam podpietej bo po co jak dziala :D

Netcode to nie zmartwienie, ja bym patrzal raczej w strone serwerow PSN ;). Bo poki co z bijatykami rowniez jest licho i wszyscy moga sie rzucic.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

fanek jednak mial racje, że DC będzie system sellerem xDDD

nieprawda, nigdy tak nie pisałem, nawet w temacie selera nie napisałem ani jednego postu ;)

edit: o fuck jednak napisałem tam post, ale ja pisałem o Witcher 3 :D

jeśli jednak będzie downgrade w lutym, napisz że pisałem :P

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
 nawet w temacie selera nie napisałem ani jednego postu ;)

Jakis nowy dzial warzywny na forum ? :sorcerer:

Opublikowano

Sellery sa overhyped, moze chcecie KALAFIORKA? XD

Opublikowano

Teraz same selery, kalafiory, wedzone tofu i konfitury.

Opublikowano

WĘDZONE TOFU WĘDZONE TOFU ALL DAY ALL NIGHT

Opublikowano

Driveclub-Closed-Beta-Gets-Leaked-Gamepl

Reakcja Klapka na niedogotowane tofu...

kung-fu-panda_ping.JPGkung_fu_panda_2_2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.