Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo co sie stalo z Zeratulem? Zyje jeszcze? Macie z nim kontakt?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na twitterze pojechal musiolowi 2 dni temu wiec zyje. Tam tez pewnie latwo z nim o kontakt.

Opublikowano

Kupił xbona i stracił ochotę na gry, tak jak Macio. Który boty następny?
Opublikowano

Dobrze, że obecna sytuacja z Drivecrapem nie odbiera ludziom ochoty do gier.

Opublikowano

Gra w Destiny i Forze, więc chyba żyje

Opublikowano

nieprawda, nigdy tak nie pisałem, nawet w temacie selera nie napisałem ani jednego postu ;)

edit: o fuck jednak napisałem tam post, ale ja pisałem o Witcher 3 :D

jeśli jednak będzie downgrade w lutym, napisz że pisałem :P

tumblr_lfhuzoC0Uu1qb56xno1_500.gif

Opublikowano

Gdyby mnie nie rozsmieszali wyszloby lepiej, a tak, reka mi sie trzesla jakbym byl w poznym stadium parkinsona :D. Oczywiscie chwile pozniej bylo nas juz 10, czyli cos o czym mozna pomarzyc w drajwsrace.

9V5u6tM.jpg

mjRpYBj.jpg

swdfaKL.jpg

BOMBA PRAWDY

xiDfvDO.jpg

A wy co ? Dalej kluby na 6 osob i decyzje kto do ktorego podczas gdy serwery offline ?

i jak tu nie kochać XO i Zielonych Braci  :)

Kreatywnie, rozwojowo, z pomysłem a sonyboty co ?  ping pong od niewidzialnych ścian i jazda na pełnym gazie ?

Opublikowano

exact przed premierą DC nie mógł doczekać się rywalizacji, nie spodziewał się, że rywalizacja w DC bedzie polegała na czekaniu w kolejce kiedy nas w końcu gra podłączy do serwera xD

Opublikowano

Zeratul obiecal mi Guilty Geara w USA kupic i szybko wyslac T_T

Opublikowano

exact przed premierą DC nie mógł doczekać się rywalizacji, nie spodziewał się, że rywalizacja w DC bedzie polegała na czekaniu w kolejce kiedy nas w końcu gra podłączy do serwera xD

Albo na rywalizacji o miejsce do klubu xD

@willy

Moge mu wyslac na XBL wiadomosc, kiedys na pewno przeczyta :D

Opublikowano

nie ma ping ponga bo sa kary z odlaczeniem gazu i ograniczeniem predkosci do kilku sekund lub resetem na trase jak od band odbijasz sie dluzje niz 3 sekundy

poza tym model jazdy jest na prawde dobry, sa nawet skillowe trasy, przy szybszych furach uczucie predkosci jest szalone, to nie wesola jazda przed siebie przez buraki bez skrecania czy cofanie czasu jak jakis korzen okaze sie zbyt gruby

Opublikowano

jedyny korzeń który okazał się za gruby to korzeń sony po premierze DC dla klapków co liczyli na wersje plusową

Opublikowano

@Ficus

Wiesz, z reguly w scigalkach przy szybszych furach jest wieksze wyzwanie i wiekszy fun, w horizon tak samo, jak miniesz checkpoint to gra ci pedalsko nie odetnie gazu na kilka sekund, ostrzej sie z Toba obchodzi, jak Sony z konsumentami DC na chwile obecna. W normalnych wyscigach nie ma burakow wiec tez swobodnie nie trzymasz gazu.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

@Ficus

Wiesz, z reguly w scigalkach przy szybszych furach jest wieksze wyzwanie i wiekszy fun, w horizon tak samo, jak miniesz checkpoint to gra ci pedalsko nie odetnie gazu na kilka sekund, ostrzej sie z Toba obchodzi, jak Sony z konsumentami DC na chwile obecna. W normalnych wyscigach nie ma burakow wiec tez swobodnie nie trzymasz gazu.

No ale lepiej uczepić się jeżdżenia po burakach, zamiast samemu obadać gierkę

Opublikowano

Taka byla drama o Unity ze MS posmarowal, a DriveClub wyglada jakby tworcy gry ustawiali sie na kolanach w kolejce do Krola Spencera xD

Opublikowano

oczywiscie kazdy kto jedzie po driveclubie gral w drivecluba i posiada swoja kopie :D - podwojna moralnosc xbotow

Opublikowano

oczywiscie kazdy kto jedzie po driveclubie gral w drivecluba i posiada swoja kopie :D - podwojna moralnosc xbotow

No ja godzinke pogralem, pisalem o tym wczesniej zreszta, gry na pewno nie kupie, mam obie Forzy, jestem spelniony motoryzacyjnie na chwile obecna, ogram edycje plusowa, jak kiedys wyjdzie i to by bylo na tyle :)

Maly bonus:

c11084DRIVECLU0842h86.jpg

VS

kFibzXV.jpg

To nie jest auto ktorym sie jezdzi, to jest auto ze zwyklego ruchu ulicznego.

Milion drzew, plaskie liscie (dalej lepsze niz w DC, powyzszy screen z dc pieknie pokazuje te plaskie rozpikselowane drzewka) etc:

zx8KOqT.jpg

#mogetampojechac

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ale wiesz, ze te auto z driveclub to tez nie jest samochod, ktorym steruje gracz tylko zwykly obiekt za trasa?

Opublikowano

ale wiesz, ze te auto z driveclub to tez nie jest samochod, ktorym steruje gracz tylko zwykly obiet za trasa?

No wiem, dlatego porownalem do auta ktorym gracz tez nie steruje w Horizon.

A co powiesz o drzewkach nad tym merolem ? xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

ale to jest zwykly element otoczenia toru znajdujacy sie za nim, auta w ruchu ulicznym to element gameplayu w horizon2, to je porownuj do aut przeciwnikow na torze w driveclub....

to tak jakbym ja sie mial przyczepic tych domeczkow w nicei co tu ktos kiedys wklejal, klocek z ps2 z nawet nie wyeponowanymi oknami czy parapetami

Opublikowano

Lol, porównuje dwa takie same elementy w dwóch różnych grach to oczywiście źle, bo musi być, że driveklap lepszy. xD

Opublikowano

Racja, lepiej już nie porównywać DC do FH2, nie kopie się leżącego.

Opublikowano

Za to porównanie do Tofu jest bardzo adekwatne. WĘDZONEGO TOFU.

Opublikowano

Slub mial kilka dni temu.

Slub mam za 3 tyg. Potrzebuje 3 kawalki ktore maja byc zagrane na weslu... w dobrej jakosci

De Mono - Dwa proste slowa

Urszula Sipinska - Cudownych rodzicow mam

Ukraina, Hej Sokoly - jakas fajna szybka i pelna wersja

ma ktos namiary gdzie moge te kawalki kupic albo pod(pipi)c z netu? Albo jakby mi ktos mogl wyslac linka. Dzieki wielkie.

http://www.psxextreme.info/topic/42492-szukasz-jakiej%C5%9B-piosenki-nie-znasz-tytu%C5%82u/page-64?do=findComment&comment=3194469

Opublikowano

Dzieki mam nadzieje ze do premiery Guilty Geara wroci i mi wysle jak obiecal <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.