Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

"Goddamn pc stop being so good so we consoles can catch up, 4k, free online"

lol xD

Opublikowano

Confirmed: #DAI resolution is 1080p on PS4, and 900p on Xbox One. We maximized the current potential of each platform.

Opublikowano

Populacja fanow Dragon Age powieszka sie.

Opublikowano

OUYA rozyebało na koniec xDDDDD

Opublikowano

Dragon age świetna grafika. Niszczy wiedźmina pod każdym względem.

Opublikowano

DAI zapowiada się na jedną z lepszych gier tej jesieni, oczywiście jak widać po informacji wklejonej przez Kasiasa najrozsądniejszym wyborem jest wersja na PS4.

DAI-infographic.jpg

ile możliwości !

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dokładnie, szykuje nam się kandydat na grę roku jeśli nie generacji!

Opublikowano

Ja nigdy tej gry nie szanowalem, nigdy na nia nie czekalem, co wiecej - ja ja nawet gardzilem i gardze! Juz nie wspomne ze to wszystko wina developerow. Gdy ja bede ogrywal swietne exy od MS to wy musicie sie zadowlisc takim badziewiem. U mnie dzisiaj Horizon 2, a justro Project Spark i robie sobie Conkera. Wam tez cos zrobic? Czy wolicie czekac w kolejce do serverow?

Opublikowano

Wam tez cos zrobic?

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

#4GŁOSY

Opublikowano

Ja nie wiem jakim cudem 900p w AC Unity jest na PS4. Powinno być 1080p, to samo w WD.

Opublikowano

W przypadku W_D - nieudolność dewelopera, bo to Sony miało umowę na reklamę, itd.

AC: U - M$ i - ewentualnie - nieudolność dewelopera

Opublikowano

jak dlaczego? yeti to doskonale opisał. ubisoft w ramiach równouprawnienia zamiast kupić xbonowi wózek inwalidzki upier.dolił ps4 nogi.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Poszedłem sobie dzisiaj do sklepu Game, żeby pograć w Driveclub( dziś premiera w UK) Niestety  stand z PS4 był całkiem wyłączony. Przypadek? nie sądzę. Ten z One był oczywiście  z FIFĄ. Zagrałem jeden meczyk i ponownie zakochałem się w padzie <3 

Opublikowano

Spoko, dobij do 2k postów i dodamy Cię do znajomych lol 

Opublikowano

DriveClub--5-claves.gif

u nas tak, a wy w co teraz gracie?

Opublikowano

DriveClub--5-claves.gif

na pewno nie w crapy z braku laku.

Randomie.

Opublikowano

Fanek udaje na forum, że w DC gra bo w rzeczywistości pewnie szuka kolejnych gifów.

Opublikowano

Raz udało Ci się odpalić grę i już gwiazdorzysz ? Przez 99% czasu próbując grać w drajwcrapa wyglądacie tak:

LLiZIOs.gif

Opublikowano

A Ty coś byś gadał gdybyś wywalił na gierkę ponad 200 zeta i okazuje się, że mają Cie w du.pie?

Opublikowano

up: to podobnie jak z samym kupnem PS4.

Opublikowano

Przed chwilą skończyłem

Samus_arrives_at_Frigate_Orpheon_2.gif

Pogratulować, gra genialna, po dziś przepiękna i niepowtarzalna.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.