Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wiem, po prostu teraz skończyłem ją na 100%. Gierkę mam od ponad 10 lat w kolekcji.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Driveclub kosztuje 169zł, z wykorzystaniem kuponów allegro 111zł. 

Opublikowano

O 111zł za dużo.

PS. Kosztuje 169zł jak masz wykupionego plusa.

Opublikowano

Ja mówiłem, że z tym Plusem i całą ta akcją związaną z DC w Plusie Sony i Evolution stracą. Gierka mogłaby im się lepiej sprzedać. Powinni też poczekać jeszcze z miesiąc i wydać pełnowartościowy produkt a nie reklamować nowości takie jak zjawiska pogodowe (lol2) w nadchodzących aktualizacjach. Jako klient mógłbym się czuć yebany gdybym tylko kupił DC.

Opublikowano

To i ja ponarzekam na Sony w końcu. Nie wytrzymałem i kupiłem driveclub w psn. Kasę mi z konta zabrało, ale gry psn mi nie dodał do listy zakupionych gier xD

O i do tego gry myślą, że nie mam plusa i online mi nie działa...

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Jak dostałeś potwierdzenie na maila, to dzwoń do polskiej obsługi, powinni szybko to rozwiązać ;)

Opublikowano

Miałam ostatnio okazję zagrać w Horizon 2 a chwilę później w Driveclub (na standach w sklepie #bieda) i o ile Forza mnie nie zdziwiła (za(pipi)ista jak zawsze), tak jak zobaczyłam Drivecluba to autentycznie zrobiło mi się smutno.

Driveclub [*]

Opublikowano

juz klapki sprinterzy wystawiaja mordor na pchlim

Opublikowano

ukonczony czy wysylka pod koniec tygodnia ?

Opublikowano

sonowcy wyscigowcy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Pierwsza wolna sobota od wakacji i PSN padło. Ehh gdyby nie to, że mam plusa do marca to za kilka dni bym grał w Horizon 2 i Ryse :/

Opublikowano

A co niby w Mordorze jest do roboty po zmaksowaniu singla?

Czuje ze Sony niedlugo przeleje czare goryczy ze swoim psn'em...

Edytowane przez easye

Opublikowano

u mnie tez dziala, tylko sklep z 4ki nie chce sie odpalic.

Opublikowano

Czyli kolejny, obrzydliwy i fałszywy atak na Sony.

Opublikowano

U mnie również wszystko działa.

Zastanawiam się nad tą sytuacją XO i jedna rzecz mnie martwi. ZIeloni dostali wreszcie jakąś dobra gierkę, fajnie. Wysokie oceny, pozytywne opinie, jest git. Ale co z np. ze mną, osobą, która nie lubi samochodówek, w co jaj mam grac na tej konsoli? Jedyną grą jaką ograłem z tego roku na XO to Super Time Force. Fajna to gierka na góra 4 godziny, ale nie jest to szpil dla którego biorę konsole, Tym bardziej, że można to również ograć na Steamie zapewne w lepszej wersji Ultra (chyba, że nazwa tak dla picu). Na horyzoncie majaczy jeszcze SO, ale po wstępnych opiniach nie wydaje się ot być gra, którą bym kupił na premierę i jeżeli tak będzie to następna gierka, która mnie zainteresuje na XO wychodzi dopiero w 2015 a mowa o QB. Czyli bardzo możliwe (jeżeli SO nie wypali) że dostanę wreszcie jakiegoś dobrego interesującego mnie exa grubo rok po premierze konsoli. Słabo panie słabo.

Taka 360tka niecały rok po premierze miała genialne Gyrosy a łoniacz co? No właśnie.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

To już twój problem, że nietrafiają w twój gust. Sprzedaj i po problemie. Tak jakbym kupił teraz WiiU i narzekał, że nie ma nowego battlfielda czy gta v.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dokładnie twój problem ze kupiłeś konsole na której nie ma dla ciebie interesujących gier i jeszcze ma o to pretensje xD beka to tak samo jakbys poszedł do knajpy wegańskiej i narzekał ze nie mozesz zamówić kotleta xD

Opublikowano

Ja bym powiedział, że to w dużej mierze problem konsoli nie tyle co mój, bo ja ogólnie po za samochodówkami trawię wszystko. tylko co z tego skoro po za Horyzontem nie wyszło na razie nic w tym roku. Więc w co ja mam grać. Mam tylko nadzieje, że SO wypali, bo jak nie to kolejne pół roku bez włączani XO do premiery QB

Opublikowano

To nasuwa się bardzo ważne pytanie: po co kupowałeś konsolę skoro nie ma dla Ciebie na niej nic ciekawego? Fuck logic.

Opublikowano

Zgadzam sie z kidnappa, tez uwazam ze to problem XO, szczegolnie ze ma chlop jeszcze PS4 ktore przeciez same triple A exy wypluwa co miesiac w tym roku.

bd4.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja bym powiedział, że to w dużej mierze problem konsoli nie tyle co mój, bo ja ogólnie po za samochodówkami trawię wszystko. tylko co z tego skoro po za Horyzontem nie wyszło na razie nic w tym roku. Więc w co ja mam grać. Mam tylko nadzieje, że SO wypali, bo jak nie to kolejne pół roku bez włączani XO do premiery QB

sprzedaj ten złom i kup playstation 4. tam w tym roku wyszła wuchta wspaniałych exów takich jak infamous second son, infamous first light, velocity, transistor, remake oddworlda, driveclub i destiny.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.