Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To nasuwa się bardzo ważne pytanie: po co kupowałeś konsolę skoro nie ma dla Ciebie na niej nic ciekawego? Fuck logic.

Bo rzygałem już 7mą generacją i chciałem wreszcie mieć next geny pod TV. A że ich sytuacja jest póki co słaba to już inna sprawa.

Zgadzam sie z kidnappa, tez uwazam ze to problem XO, szczegolnie ze ma chlop jeszcze PS4 ktore przeciez same triple A exy wypluwa co miesiac w tym roku

Od kiedy stałeś się xbotem jesteś przepełniony agresją i nienawiścią i do tego jesteś niemiły. Twoje posty są coraz bardziej żenujące. Normalnie to ty już dyskutować nie umiesz?

sprzedaj ten złom i kup playstation 4. tam w tym roku wyszła wuchta wspaniałych exów takich jak infamous second son, infamous first light, velocity, transistor, remake oddworlda, driveclub i destiny.

Nie muszę kupować czegoś co już posiadam.

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To nasuwa się bardzo ważne pytanie: po co kupowałeś konsolę skoro nie ma dla Ciebie na niej nic ciekawego? Fuck logic.

Bo rzygałem już 7mą generacją i chciałem wreszcie mieć next geny pod TV. A że ich sytuacja jest póki co słaba to już inna sprawa.

No, ale miałeś już PS4 czy jeszcze nie? Bo jak miałeś to imo decyzja głupia, jak nie to zrozumiała(chociaż w sumie nie do końca bo wiadomo, że nextgen będzie na mocniejszej konsoli), ale na Twoim miejscu sprzedałbym xbone'a i problem solved.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Faktycznie trochę głupie narzekanie. Mogłeś przecież wziąć sobie najpierw jedną konsolę, na której ogrywałbyś ex'y i multiplatformy,a dopiero za jakiś czas dokupić drugą do ogrania jej tytułów ekskluzywnych.

Opublikowano

Miałem PS4. Dokupiłem XO. Nie będę sprzedawał, bo mimo wszystko bardzo podoba mi się QB na który czekam. Sprzedać konsolę, żeby kupić ją znowu za pół roku jest bez sensu.

Faktycznie trochę głupie narzekanie. Mogłeś przecież wziąć sobie najpierw jedną konsolę, na której ogrywałbyś ex'y i multiplatformy,a dopiero za jakiś czas dokupić drugą do ogrania jej tytułów ekskluzywnych.

Głupie nie głupie. Po zapowiedziach gier na oby dwie konsole byłem napalony. A, że gry typu Killzone czy Ryse okazały się syfami to już inna sprawa. Na dodatek w 2014 też żadnych szpil.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

No to trzeba było czekać do premiery QB. Wydaje mi się, że to by było bardziej rozsądne. WiiU nie kupiłem, póki nie wychodził 3DWorld, na xboxa nawet nie spoglądałem, zanim nie wyszła Horizon 2, a zaraz gram w Halo i SO, czyli w gry, które mnie interesują.

Polecam taki styl nabywania sprzętu. Gdybym pół roku temu kupił Ps4, to pewnie do dziś by leżało w szafie, a tak to się kupi za 2-3 lata i będę zadowolony <ok>.

Zbytnio się przejechałem na braniu kilku konsol "BO NOWE" i nigdy juź nie popełnię tego błędu.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ależ to jest pjerdolenie. Na PS4 sytuacja podobna tylko masz multiplatformy w trochę lepszej jakości. Odejmij je i w co miałbyś grac od premiery?

Opublikowano

Zgadzam sie z kidnappa, tez uwazam ze to problem XO, szczegolnie ze ma chlop jeszcze PS4 ktore przeciez same triple A exy wypluwa co miesiac w tym roku

Od kiedy stałeś się xbotem jesteś przepełniony agresją i nienawiścią i do tego jesteś niemiły. Twoje posty są coraz bardziej żenujące. Normalnie to ty już dyskutować nie umiesz?

Ok, chcesz normalnej dyskusji. No to zacznijmy od tego ze akty agresji i nienawisci kojarza mi sie z przemoca fizyczna i wyzywaniem tudziez grozeniem komus, cos co mi sie jeszcze nigdy w internecie nie zdarzylo (chyba :teehee:) i raczej nie zdarzy bo mam za duzy dystans do tego wszystkiego, a szczegolnie do ludzi w tym temacie (choc niektorzy traktuja ciut zbyt na serio CW ostatnio). Pomijajac te kompletnie mylna uwage, to material jaki dostarczasz do dyskusji nie pozostawia za wiele miejsca na cokolwiek konstruktywnego.  Jestes klapkiem, prawda ? Wolisz playstation, prawda ? Kupujesz Xboxa i mowisz ze nie ma na niego interesujacych cie gier.

No wybacz kidnap ale... dziwnie to wyglada z mojej (podejrzewam ze nie jestem jedyny) perspektywy. :no:

Jasne, jara Cie QB, jednak dalej nie tlumaczy to dlaczego kupiles tak wczesnie XO skoro:

a) posiadasz juz #nadkonsole w domu, na ktorej przeciez sa lepsze exy

b) lineup MS byl znany od dawna na ten rok i krecil sie glownie wokol Horizon, Sunseta i MCC - czyli gier, ktore cie nie interesuja

Kubson zreszta bardzo ladnie to podsumowal z ta analogia knajpy weganskiej.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ależ to jest pjerdolenie. Na PS4 sytuacja podobna tylko masz multiplatformy w trochę lepszej jakości. Odejmij je i w co miałbyś grac od premiery?

No na PS4 chociaż mam fajnego inFamousa, zaraz LBP3 i Guilty Gear. nie wiem co prawda czy te gry będą dobre czy nie, ale mam nadzieje, że tak. To zawsze lepiej jak na XO, bo tam tylko na horyzoncie SO. Nie mówię, że sytuacja PS4 jest jakaś świetna, ale IMO jest mniej guwniana jak XO.

Pomijajac te kompletnie mylna uwage, to material jaki dostarczasz do dyskusji nie pozostawia za wiele miejsca na cokolwiek konstruktywnego.  Jestes klapkiem, prawda ? Wolisz playstation, prawda ? Kupujesz Xboxa i mowisz ze nie ma na niego interesujacych cie gier.

No wybacz kidnap ale... dziwnie to wyglada z mojej (podejrzewam ze nie jestem jedyny) perspektywy. :no:

No to po co w takim razie wdajesz się w dyskusje? Ot tak na chłodno sobie napisałem, jaka sytuacja konsoli od MSu jest wg mnie biedna a rzuciliście się jakbym wam rodziców obrażał.

I nie jestem klapkiem, jestem graczem. Ale patrząc na specyfikę tego tematu to niech bedzie, że jestem klapkiem, bo mimo wszystko wolę gry jakie serwuje nam Sony.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

a rzuciliście się jakbym wam rodziców obrażał.

Console Wars - if you can't handle it, just leave it.

(hehe, pomysl na nazwe nowego tematu, szkoda ze 9(00p) jest praktycznie murowanym kandydatem i zwyciezca)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

I nie jestem klapkiem, jestem graczem. Ale patrząc na specyfikę tego tematu to niech bedzie, że jestem klapkiem, bo mimo wszystko wolę gry jakie serwuje nam Sony.

Też wolę gry od Sony. Kapiszony w wykonaniu ND szanuję. :yes:

Opublikowano

Kapiszony od ND>kapiszony AW

Opublikowano

Hah, zły temat dla "nowego" na forum, ale czytam was od drugiej edycji.
Cóż, nie przestawajcie "walczyć" :D
Szkoda, że internet nie był już tak rozwinięty w latach 90: Nintendo vs. Sega to było coś.

W końcu:
War. War never changes.

Opublikowano

Chcialbym jakos skomentowac te posty kidnappy ale kuzwa nie moge XDDDDDDDDDD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A co tu masz komentować. Dupki was zabolały jak napisałem coś nieprzychylnego o X-boksie. Ale w sumie mnie to nie dziwi, nic nie robicie po za siedzeniem w tym temacie i bronieniem tej konsolki. podobno tyle świetnych exów i gier na tej konsoli a wy zamiast grać to piszecie post za postem w CW :D

Opublikowano

Tak mam wielki bol dupy ze nie interesuja Ciebie scigalki, dlatego nie interesuje Ciebie gra na Xboxie i PS4 to jedyna sluszna konsola na ktora wyszla ostatnio....scigalka xD.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Kontynuując wspomnień czar:

-Listy w Neo+  i początki wojny Xbox vs. Sony.
-Albo hejt posiadaczy Gacka, że nie ma w co grać na Ps2
-Znudzeni gracze, mówiący że nowa generacji jest do kitu i tracą chęć grania

Dużo się nie zmieniło w sumie (tak przeglądam sobie stare nr. N+ i PSX Extreme, więc stąd odwiedziny tego tematu)

Opublikowano

a wy zamiast grać to piszecie post za postem w CW :D

Przepraszam bardzo, właśnie katuje Child of Light( :wub: ) i Destiny.

Nie wiem, czy dziś już ktoś przypominał Klapkom, że FH2 >>>>> DC.

Grałem tylko w FH1, więc jestem bardzo obiektywny i kompetentny.

Opublikowano

Musze przyznać, że czasem coś Sony wychodzi. Po ściągnięciu 2gb w driveclub gra już działa, skończyłem jeden wyścig i aby kontynuować poczekałem tylko 30 sekund aby nowa trasa się pobrała. Super sprawa

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Forza 2 > Forza 4 > Forza 3 >>>>>>>>>> Forza Horizon (hejt na open world racery). W skrócie PGR wróć :(

Opublikowano

A co tu masz komentować. Dupki was zabolały jak napisałem coś nieprzychylnego o X-boksie. Ale w sumie mnie to nie dziwi, nic nie robicie po za siedzeniem w tym temacie i bronieniem tej konsolki. podobno tyle świetnych exów i gier na tej konsoli a wy zamiast grać to piszecie post za postem w CW :D

No nie wiem kto tutaj napisał wlasnie 5 postów w ciągu pól godziny, ale fuck logic boty nie grają i piszą w cw, kidnappa gra jak i również pisze w cw.

Opublikowano

Sony dba o czar wspomnień z czasów ps2. Dlatego swoim 4theplayers zapewnia rozgrywkę raczej offline, zaniedbując sieć jak za starych dobrych czasów :D

Opublikowano

Sony dba o czar wspomnień z czasów ps2. Dlatego swoim 4theplayers zapewnia rozgrywkę raczej offline, zaniedbując sieć jak za starych dobrych czasów :D

Pfff. Właśnie mam w ręku relację z online w Socomie na ps2. Ps2 Network adapter >>> Ps 4

Opublikowano

1014054_759924807414438_1699142366770672

#driveklapa

Opublikowano

Miałem PS4. Dokupiłem XO. Nie będę sprzedawał, bo mimo wszystko bardzo podoba mi się QB na który czekam. Sprzedać konsolę, żeby kupić ją znowu za pół roku jest bez sensu.

.

Trochę dziwnie, ale ten post wygląda, jak obrona One'a niz atak :P
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.