Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

xboty nagle sie obudziły przy d4 i podjarka gierkami swery65. fani playstation grają w jego perełki już od czasów tomba 2 na szaraka. gdzie wtedy byliście wy? pewnie na taborecie ścigaliście się w midtown madness 2 na games for windows.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jakieś pirackie, nieoficjalne łatki czy inne badziewia

Mendrek jak zawsze w formie :teehee:

Opublikowano

xboty nagle sie obudziły przy d4 i podjarka gierkami swery65. fani playstation grają w jego perełki już od czasów tomba 2 na szaraka. gdzie wtedy byliście wy? pewnie na taborecie ścigaliście się w midtown madness 2 na games for windows.

Deadly premonition bylo najpierw na x360, takze z czym do ludzi.

Kolego teko, sugeruje zejsc z tego tonacego okratu poki jeszcze masz na to szansę.

Opublikowano

TK dostanie zylion plusów od naiwnych klapów i skończy trollować ;)

Opublikowano

gratsy Teka za 15tys post :) i to jeszcze strone zaczyna

Opublikowano

Nie trzeba mieć PS4 by mieć bekę z pcta, na ktòrym po latach gra oficjalnie jest gorsza od swojego past genowego portu.

Biedaport 720p , blokowanie shaderòw, opòźnianie premier. W obliczu tego gangbangu, aż nie mogę się doczekać premiery GTA V na PC. Ciekawe co tym razem będzie z*ebanego, patrząc na poprzedniczkę ktòra wyszła na komputry ktòre jeszcze wtedy nie powstały, i teraz może być gruba beka. Ale pctowcy chyba już się przyzwyczaili, to mi ich nie żal. Trzeba było się słuchać dobrych doradcòw, a nie jakiegoś fanboja UberAdiego ;)

Opublikowano

Beka z PC i Xboxa.
Beka z MS.
Beka z Sony.
*Beka z Nintendo(dzięki Ficek)
Kto normalny gra w gierki?
Beka z was biedacy!

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Kolejny dzień i kolejna beka z Mendrka, jak nie w WKP to w CW. :thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

Ciekawo czy byłbyś taki kozak sam na sam w Empiku.

Opublikowano

a beki z Nintendo nie ma? kazdy tak szanuje exy na WiiU, a jakos nikt nowy srzetu nie kupuje, kazdy czeka pewnie az umrze by za 500zl wyrwac go z perelkami, o demku bayo2 nikt nie pisze, bayo2 czy fatal frame kupili tylko tworcy i ich rodziny

Opublikowano

Bo wii u jest 2x za drogie, fajnie, ze nintendo robi exy, ale na razie to wyglada tak, ze robia exy zeby wepchnac ludziom konsole za 2x wiecej niz jest warta.

Opublikowano

Kolego teko, sugeruje zejsc z tego tonacego okratu poki jeszcze masz na to szansę.

Po czym tak wnosisz?

Opublikowano

I tu was zaskoczę. Mam jako tako styczność z Wii U. Patrząc na grafikę, można uznać że wszystko jest tak ładne, jak wielki jest talent twòrcòw. Wielcy wydawcy pchają się w to Full HD , a Bayo 2 pokazuje że w 720p można zrobić wywaloną w kosmos i dopieszczoną fajerwerkami grafikę. Bo grając w demo B2 masz w duphie rozdziałkę, ta gra jest po prostu śliczna a do tego dynamiczna. Myślę że ta pogoń za wydłużaniem rozdziałkowego penisa, wydaje się mieć sporo ròwnież negatywnych cech.

Uważałem Wii U za dobry dodatek, dziś widzę w nim konsolę wartą zakupu. Przynajmniej do czasu rozkręcenia się konkurencji konsolowej, czyli sądze 2 lub 3 lata...

Opublikowano

dziś w końcu rozegrałem dwa wyścigi online do puki mi nie wywaliło błędu i zamknęło grę :(.

Mendrek ma beke ze gry na pc wywala a na ps4 to samo i bez żadnych łatek nieoficjalnych, tak sony dyma graczy :hi:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Dyma i jeszcze chca wiecej lol xD.

Moze niech Sony wystartuje akcje na Kickstarterze o dodatkowe fundusze na dostawienie serverow do DriveKlapa xD

Opublikowano

Wielcy wydawcy pchają się w to Full HD , a Bayo 2 pokazuje że w 720p można zrobić wywaloną w kosmos i dopieszczoną fajerwerkami grafikę.

Patrz nagle rozdziałka nie ma znaczenia...

bd4.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Takie pytanie - jakim cudem botom wydaje się, że FH2 może wyglądać lepiej niż DC? To jak porównywanie gówna do powidła. DC ma braki w wykonaniu, tutaj jest pole do wykazania się w kontynuacji.

Opublikowano

Tymczasem na PC, które niby tak brzydzi się DLC:

Oficjalny sklep Star Citizen sprzedaje wiele modeli statków kosmicznych do użycia w grze, różniących się ceną. Pakiet startowy Arena Commander Starter za 45 dolarów (ok. 150 zł) gwarantuje natychmiastowy dostęp do modułu walki kosmicznej oraz do statku Aurora MR. Ale ofertę sklepu uzupełniają inne pakiety i modele, niektóre z nich bardzo drogie.

Anvil Hornet kosztuje 110 dol. (ok. 360 zł). Transportowa jednostka Constellation Andromeda, przeznaczona dla kilku graczy, to wydatek rzędu 225 dol. (ok. 740 zł). Po drugiej stronie skali jest Wing Commander Combo za 10 tysięcy dol. (ok. 32,8 tys. zł). Ten pakiet obejmuje pięć statków, specjalną skórkę Constellation, 20 tysięcy wirtualnej waluty oraz ekskluzywny dostęp do 1 Million Mile High Club, czyli prywatnego klubu, zarządzanego w grze.

Licznik na stronie Roberts Space Industries pokazuje, ile twórcy zarabiają na godzinę. W chwili pisania artykułu jest to około tysiąca dolarów. W poniedziałek zarobiono 139 tysięcy, a w całym ubiegłym tygodniu - ponad 1,1 mln. Roberts zapewnia, że Star Citizen zostanie dokończone - ze wszystkimi planowanymi funkcjami - gdzieś w 2016 roku.

Blacharze wydają po $10000 dolarów na DLC do gry która może wyjdzie za dwa lata - i to do gry, której powstanie najpierw sami opłacili. :teehee:  W komentarzach masterracy niby beka z UBI że zapowiadają DLC przed premierą gry, ale to co się dzieje w Star Citizen to przecież kompletnie inna skala. Twórcy zarabiają milion dolarów tygodniowo na sprzedaży wirtualnych statków do nieistniejącej gry - już widzę jak przy takim stanie rzeczy śpieszą się z premierą. Rak branży.

Rasa panow moze ograc "demo" , ty mozesz jedynie poszerzyc poslady i usmiechnac sie kiedy kutarang pt 249 PLN by Sony/Ms wchodzi z cala moca 

HEEHEHE

Opublikowano

Chwalenie się piractwem, lol. Zakop się jeszcze bardziej.

Opublikowano

Nie szanuje ludzi którzy nie szanują ludzi i ich pracy. 

Opublikowano

Takie czasy, jak nie ma oficjalnych dem to samemu trzeba sobie sprawić "demówki"by wiedzieć czy człowiek nie pakuje się w jakiś przereklamowany crap.

Opublikowano

Jak można szanować pracę osób, które stworzyły chociażby takiego BF4 czy W_D skoro to są szroty?

Poza tym kupowanie używki=nieszanowanie pracy. Pozdrawiam

Opublikowano

Nom wiadomo,jedynie kupowanie gierek w dniu premiery bądź pre-order za 250zikos szanuje twórców i sam tytuł :teehee:

Opublikowano

Nom wiadomo,jedynie kupowanie gierek w dniu premiery bądź pre-order za 250zikos szanuje twórców i sam tytuł :teehee:

Najlepiej kupować DLC o wartości kilku gier za 250 zł dwa lata przed premierą jak blacharze w Star Citizen. :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.