Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ej ale nie kupujcie cyfrowych wersji gier. Co ja będę zbierał za 10 lat jak przez was przestaną wypuszczać gry na płytach  ?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Była już beka, że kolejna multiplatofrma w 900p na Xbonie, 1080p na Nadkonsoli ? Tym razem nowy Dragon Age.

Opublikowano

Ej ale nie kupujcie cyfrowych wersji gier. Co ja będę zbierał za 10 lat jak przez was przestaną wypuszczać gry na płytach  ?

Na konsolach kupuję na płytkach, pc większość to digitale ale jak tylko mogę to biorę też pudełkową edycję. Prawda jest taka, że gry na płytach w przypadku piecyków to obecnie totalna mniejszość. Mnie to nie cieszy ale nic na to się nie poradzi.

Opublikowano

Co to za czasy, że jak otwierasz pudełko to czasem nawet instrukcji nie zastaniesz- sam plastik. Najpiękniejsze czasy były za psx i dużych kartonowych pudeł na pc.

Opublikowano

Już nawet nie czasem, tylko zaczyna się to chyba robić standardem - Mam 3 pudełkowe tytuły na XONE i w żadnym nie znalazłem instrukcji, jedynie karteczki z DLC.

Opublikowano

To Wy się dopiero przekonaliście o tym? Takie praktyki już od 2009.

Opublikowano

Na X360 jeszcze jakieś tam instrukcje były...:P

Opublikowano

Najlepiej kupować DLC o wartości kilku gier za 250 zł dwa lata przed premierą jak blacharze w Star Citizen. :teehee:

Dziś z kumplami zagraliśmy kilka wyścigów i męczyliśmy tryb hordy. Ten silnik fizyczny, satysfakcja z samego latania i opanowania swojej maszyny, no coś wspaniałego no i oczywiście grafika, CryEngine nie zawodzi. Polecam gorąco!

A co tam u Ciebie na konsoli Sony przyjacielu? A no tak, przykro mi stary :confused: Ale nie łam się, będzie lepiej tak koło 2016.

Opublikowano

tak koło 2016

Zabawne, przecież to właśnie w 2016 ma być premiera tego twojego Star Citizen. Na razie dalej graj z kumplem i kupuj DLC do dema bety i dziw się czemu rynek ma raka.

Opublikowano

^Zawsze lepsze to niż Driveclub. Twórcy Star Citzen przynajmniej nie oszukują, że gra jest skończona. :P

Opublikowano

Driveclub chuj, pisałem już. Więc nie rozumiem sensu riposty, chyba nie do mnie.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Po prostu podałem ci większy przykład przyczyny raka branży. Podziękujmy Sony. ;)

Opublikowano

To Wy się dopiero przekonaliście o tym? Takie praktyki już od 2009.

Oni nie wiedzą bo z verbatimami tylko paragony z komputronika były :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Mecz był a wy sobie pisaliście na forum.

Nawet mi Was nie żal. 

Opublikowano

Nawet mi Was nie żal. 

Na szczęście Microsoft wpadł na coś takiego jak snap. :)

Opublikowano

A Sony na takie cos jak konserwacja PSN.

Opublikowano

Panowie nie ma co się śmiać z 900p na XO w końcu dopadnie to i PS4 i będą wam to później wytykać , choć wtedy jeśli poziom różnic w p się utrzyma to na XO będą gierki w 720p więc panowie cierpliwości ;)

Opublikowano

Polska - PS4

Niemcy - Xbox one

PS4 > Xbox one

Opublikowano

A ja w ramach protestu nie zagram w żadną grę w rozdzielczości mniejszej niż 1080p. Oczywiście to dotyczy tylko PS4.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

A ja w ramach protestu nie zagram w żadną grę w rozdzielczości mniejszej niż 1080p. Oczywiście to dotyczy tylko PS4.

Twój problem, stracisz sporo fajnych produkcji.

Opublikowano

A ja w ramach protestu bede gral w dobre gry, zamiast jarac sie rozdzielczoscia.

Wiu U udowadnia, ze nawet w 720p gry moga wyglądać pysznie, a jest najslabsza konsola.

Opublikowano

Czyli co w drugiej połowie generacji nie zagrasz w nic po za paroma wyjątkami głownie zapewne exami ? :teehee:

Opublikowano

Nie wiem co sie go czepiacie, ja robie tak samo na XO. Do 2017 FH2 z przerwami na LocoCycle. ale nie wiem czy to jest w full hd?  :ninja:

Na PS4 polecam Don't Starve czy Spelunky, super szpile. 1080p60fps. Co wiecej trzeba prawdziwym graczom?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nawet mi Was nie żal. 

Przecież to tylko nasi kopacze grali więc po co sobie tym czas marnować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.