Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze zostanie mi Xbox One, WiiU i wiele, wiele starszych konsol. Jak pisałem zasada dotyczy tylko PS4, od tej konsoli wymagam wiele, bo to obecnie jedyny nextgen.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nextgen z 900p w AC. :teehee:

Opublikowano

Nextgen z 900p w AC. :teehee:

Bo cieli rozdziałke, aby kasa się zgadzała. W końcu Microsoft nie będzie reklamował gorszą wersję, bo by była beka do kwadratu.

Opublikowano

No tak samo jak MS reklamuje Dragon Age 3.

Przypominam ze Unity to pierwszy full next genowy tytul na wszystkie platformy. Nie cross gen czy inny remaster.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Nie wiem tylko z której strony ta gra dostarcza nową jakość. Oczywiste jest, że zrównali z Xboxem. W sumie i tak fanem serii nigdy nie byłem i jak widać nie będę. Choć klimat rewolucji Francuzkiej mnie intryguje.

Opublikowano

Przypominam ze Unity to pierwszy full next genowy tytul na wszystkie platformy.

mowicie tak o co drugiej grze, ktora wyglada nieco ladniej od wiekszosci.
Opublikowano

Tu sie musze z Toba zgodzic, nowy AC mnie w ogole mnie nie interesuje. Na Dragon Age 3 mam preorder juz od jakiegos czasu bo po prostu lubie gry RPG. a do Wieska 3 musze jakos przezyc.

@Kidnappa

Nie. Akurat sens mojej wypowiedzi byl zawarty w drugim zdaniu. Doczytaj.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Z tematu drivecrap:

Mi udało się pobrać preorderowego mclarena 12c.

ZWYCIESTWO CZLOWIEKA NAD MASZYNA.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie zazdroszczę osobom, fanom scigałek, które na prawdę czekały na tą grę... A zostali potraktowani przez Sony jak zło konieczne.

Dr.-Who.gif

Opublikowano

eh kolejna zaopwiedz xD widze ze nic sie nie zmienia w swiecie playstation 

z drugiej strony jest to tytul w sam raz pokazujacy 50% wieksza moc i szybkosc gddr5

wbilem poczytac sobie o DC a w temacie tylko narzekania i problemy xD

#4theplayers

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Wrzucacie co chwilę jakieś teksty z tematu o DC to i ja to zrobię. Post z tematu o SO.

Oby tylko framerate nie miał przy takiej zadymie dipów większych niż max 4 klatki. 

Problemy posiadaczy X-boksa. Martwią się czy gra wyglądająca jak z poprzedniej generacji będzie im chodzić płynnie :D

Dat tru next-gen

Opublikowano

Przynajmniej nie martwią się CZY będzie w co grać.

Opublikowano

Wrzucacie co chwilę jakieś teksty z tematu o DC to i ja to zrobię. Post z tematu o SO.

Oby tylko framerate nie miał przy takiej zadymie dipów większych niż max 4 klatki.

Problemy posiadaczy X-boksa. Martwią się czy gra wyglądająca jak z poprzedniej generacji będzie im chodzić płynnie :D

Dat tru next-gen

Lepiej grac ze spadkami fr z 8 osobami, niz nie grac w ogole, bo psn lezy.

Opublikowano

Przynajmniej nie martwią się CZY będzie w co grać.

Jak by podliczyć pudełkowe duże exy (pomijając oczywiście wszelakie remastery) to i tak na PS4 o ile się nie mylę jest tyle samo albo o ex 1 więcej. Więc martwić się posiadacze PS4 CZY będzie w co grac nie muszą. A jaka będzie jakość tych gier to już osobna sprawa.

Koper. Nie chcę nic mówić, ale ostatnio dwa razy pisaliście o tym, że PSN leżał. Nie wiedzieć czemu każdemu on działał bez problemu tylko wy sialiście jakiś ferment.

Opublikowano

Mi niedawno na vicie nie działał, także to raczej nie ferment, poza tym w driveclubie ciągle narzekają, że serwery leżą.

Opublikowano

Mi niedawno na vicie nie działał, także to raczej nie ferment, poza tym w driveclubie ciągle narzekają, że serwery leżą.

No właśnie serwery, a nie cały PSN. Nie żebym jakoś bronił za to Sony, bo yebać ich za to, że biorą od nas hajs a a nie potrafią utrzymać takiej usługi jak PSN czy mają problemy z serwerami gier. Jak usługa była jeszcze darmowa to mogłem w stanie zrozumieć ten yebiący się PSN czy konserwacje, teraz nie.

Opublikowano

Kidnappa znowu dostarcza xDDDDDDD

Biedne boty martwia sie o klatki podczas 8 osobowej rozruby w coopie. Nie ma to jak baronowie gamingu ktorzy dostali swojego Pedala w rurkach, sanbox na 8h a pozniej szybko na allegro.

#thisisliving

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

jutro i tak dzień walki z graniem online zwanym konserwacją. spieszcie się kochać online...

Opublikowano

Kidnappa znowu dostarcza xDDDDDDD

Biedne boty martwia sie o klatki podczas 8 osobowej rozruby w coopie. Nie ma to jak baronowie gamingu ktorzy dostali swojego Pedala w rurkach, sanbox na 8h a pozniej szybko na allegro.

#thisisliving

Co niby dostarczam?

Zabolało, że gra z przedpotopową grafiką nie potrafi utrzymać stałego framerate'u?

Opublikowano

Dostarczasz pokladow beki w postaci rozpaczliwej obrony kawalka plastiku bez gier. Malo kto na farumku jest tak slepo zapatrzony w Playstation jak Ty.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Widzę, że dyskusja z tobą nie ma większego sensu, nie będę zniżał się do twojego poziomu. Ja idę sobie pograć na PS4/XO a ty idź do sklepu Game pomacać sobie pada od XO. Pochwal się potem oczywiście jak było. Pozdro 600.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.