Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

A co laptop Vaio sie popsul ze musisz odpalac XO? :(

Edytowane przez hav3n

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

kidnappa kolejny fail :) Bo akurat na PS4 gry nie mają problemów z płynnością XD Knack, Shadow Fail + wiele multiplatform.

Dat true buthurt :)

No i czy to nie przypadkiem w temacie BB czytałem, że gra miejscami spada do kilkunastu FPS :P Ale to będzie najlepsze kilkanaście FPS na konsolach.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Pada już dostałeś do tej ps4? ;d

Opublikowano

Wybieram 900p nad dziadowymi anologami, nie działającym online i kolejnymi zapowiedziami- a na końcu fail (DC) lol 

Jeżeli Bloodborne zassie- kalka Soulsow, to lipa na całego. A może zassać, bo ja osobiście czuję zmęczenie materiału. Ale rozumiem, że ktoś polubi kolejne Soulsy czy kolejne Assasiny. Zostanie jeszcze Rime. W tym tytule nadzieja w kupnie PS4. 

Opublikowano

Kolejne indykowa perła tylko na PS4.

https://www.youtube.com/watch?v=NQZ_naZoasc#t=36

Fajnie, że na PS4 wychodzą niecodzienne gierki ale nie dla samych takich szpili wydajemy po dwa kafle, prawda? To zresztą żaden exclusive. Już zamówiłem Demon's Souls, żeby zmierzyć się z mechaniką i spróbować czy zasmakuje mi przed Bloodbornem.

Na PS4 powinny wychodzić gierki pokroju Puppeteera czy Trine a nie same porty z PC.

Opublikowano

>sugerowanie, że Trine nie jest portem z PC

e: no w sumie to nie jest, czasowy ex jednak

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o wykonanie i design. Takie gry powinny się odznaczać na PS4 wykonaniem a nie portowaniem byle indyczków tylko po to, żeby lista pozycji na PS4 była jak najdłuższa. 

To Trine jest też na PC? Bo nawet nie wiem.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o wykonanie i design. Takie gry powinny się odznaczać na PS4 wykonaniem a nie portowaniem byle indyczków tylko po to, żeby lista pozycji na PS4 była jak najdłuższa. 

Trine 2 jest chyba na każdej możliwej platformie, jeśli dobrze pamiętam, to nawet w e-shopie WiiU widziałem :P

Opublikowano

Oczywiście, że jest, niestety.

Opublikowano

Trine 2 jest chyba na każdej możliwej platformie, jeśli dobrze pamiętam, to nawet w e-shopie WiiU widziałem :P

O Trine 2 słyszałem, że jest na PC.

Opublikowano

Oba trine są na pc.

Opublikowano

Kidnappa znowu dostarcza xDDDDDDD

Biedne boty martwia sie o klatki podczas 8 osobowej rozruby w coopie. Nie ma to jak baronowie gamingu ktorzy dostali swojego Pedala w rurkach, sanbox na 8h a pozniej szybko na allegro.

#thisisliving

boty niech lepiej zajrzą do słownika

Opublikowano

-Hej, w co tam pogrywasz ?
-#DC

-Disconnect ?

-Cos w tym stylu ... :ninja:

No ok, swoja cegielkie do wojny dolozylem, wracam ogladac The Strain a potem buraczki.

Opublikowano

Dobry dow(nene) Bansai.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
że ktoś polubi kolejne Soulsy czy kolejne Assasiny

Stawianie serii Souls obok tych gier dla inwalidów. Ja je.bie :pinch:

Opublikowano

Co beka z tego Drajklaba. Tak w ogole troche nie fair sposob na promowanie gier, robic wokol nich szum i niewiadomo co, a potem po latach wypuszczac crapa. No ale sie sprzeda i o to chyba w sumie chodzi, no brawo Sony.

W ogole dziwilem sie raz mojemu znajomemu, bo chcial sobie kupic PS4 albo XO i z jednym z argumentow  jakie mi podal zeby lepiej wziac PS4 to fakt, ze wiecej ludzi ma ta kosole, ja mowie do niego, kto ma ta konsole? Bo chyba nie mowisz o tych bananowcach, co kupili PS4 dla Fify i graja na weekend przy piwie jak z roboty z Niemiec zjada i nie maja pojecia w ogole dla jakich exow kupic dobra konsole i mysla, ze jak kamerke do PS4 kupisz to masz jak kinect>? "No, masz racje" I wzial XO, ktorego ma w sumie tylko jeden nasz wspolny kumpel, ale przynajmniej ma z kim pograc w dobre gry. 

Tylko cebulaki kupuja PS4, co tu duzo gadac:P Juz bym predzej Wii U nawet kupil zeby jakies ciekawe tytuly sobie posprawdzac. 

Edytowane przez Duki

Opublikowano

Muszę przyznać, że trochę śmiechłem dzisiaj jak w TV leciała reklama DC z tym całym patosem o klubach i sobie przypomniałem posty z ostatnich dni w temacie DC :P

Opublikowano

Już nie wspominając o tym,że ta reklama jest tak drętwa i nijaka,że mało co zachęca do zainteresowania się grą.

Opublikowano

Ogólnie to beka z Sony niebywała. MS nawet jak się podobny problem przytrafi to doprowadzają wszystko do normy w parę godzin - Sony się kisi już 5/6 dni i wszystko wskazuje na to, że jedynym rozwiązaniem będzie jak ludzie jutro pójdą do roboty i przestaną grać.

Żeby było jeszcze śmieszniej - Nintendo wypuściło MK8, 2 mln zeszło na pniu i multi hulało XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mój kolega też miał brać xbona, ale jak dowiedział się, ze piłka w nowym PES na tą konsole jest kwadratowy zamiast okrągłą, to jednak zdecydował się na jedynego obecnie dostępnego next gena. Teraz ogrywa Mordor w full hd, lepszymi cieniami i większą ilością kosodrzewiny, a niebawem lepsza wersja DA:I.

Opublikowano

Żeby było jeszcze śmieszniej - Nintendo wypuściło MK8, 2 mln zeszło na pniu i multi hulało XD

Potwierdzam w 5 dni od premiery MK8 w multi zrobiłem jakoś 15-20 h, klubowym mesjaszu w 5 dni zero h :(

"Miszcze" usług sieciowych z Ninny poradzili sobie znacznie lepiej.

Edytowane przez balon

Opublikowano

I to ZA DARMO :P

Opublikowano

Niby Ninny takie zacofane jeśli chodzi o multi i całą tą otoczkę, a jednak lepiej sobie poradziło niż szumne Sony, które w dodatku jeszcze sobie kasę żąda za online. Żenada na całego.

Opublikowano

Sony tonie w długach to nie będzie wydawało kasy z abonamentów na serwery tylko na długi, to przecież oczywiste.

Fani poczekają, aż przestaną grać, potem i tak kupią kolejne gry, bo zawsze tylko Sony.

Opublikowano

Jakoś wątpię, aby chodziło tutaj tylko o serwery, zdecydowanie zbyt długo ten online nie działa, ktoś ładnie nawalił.

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.