Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No dla mnie ten VG jest w miarę spoko tak +/- 10-15 % jak porównuje potem oficjalne wyniki.

Co do Amazonu to też nie jest doa mnie wyznacznik, czy tylko tam gry się kupuje w USA czy GB aby stwierdzić na co jest więcej preorderów?

No bo skąd Don bierzesz te dane że Forza miażdżyła DC w preorderach w USA?

Dżizas balon. Amazon to taki sam sklep jak każdy inny. Jak w USA na ich preorderach DC pojawiło się tydzień przed premierą w okolicach 90 miejsca to myślisz, że w innych sieciach było w TOP10? :D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Aha

Opublikowano

Panowie jako, że na razie bez multi nie ma co robić proponuje wyzwanie tak jak rzucił Hendrix :pirate:

Single Drift - Kanada - pierwsza trasa (Cayoosh Point) kto zrobi najlepszy drift, gogo!

ja póki co Aston Martin V12 Vantage S - 9169pkt

Ferrari 430 - 9656pkt

Plac za Plusa, ustawiaj challenge na forumku XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Juz trzy osoby przeszedly DC na 100% XDDD Dla porownania ja po 15h gry w FH2 mam 16.4% Overall Completion.

Nowa forma rozgrywek sieciowych - gra na zeszyt.

#4theplayers

;)

Opublikowano

W skrócie ost strony wojenek. 

Klapki fapowały do gifów gierki która okazała się kupą. A grają, bo nie ma nic innego- a nie... są kolejne zapowiedzi. 

Dobrze, że się nie rzuciłem na wydmuszkę w dniu premiery. Fail jak wymiana PSX na N64 w 1998.

Opublikowano

Ale jak BloodBorne będzie kalką Soulsów, to zrobi nam się tasiemiec- taki sam jak Assasyn.Tyle.

Kończ waść,wstydu oszczędź.

Skocz z mostu.

Ja nie mam ochoty grać 3 raz w to samo....

Ale 5ta Forza, 5 gyrosy, 4 Fable czy bodajże 7 Halo juz są git. Fuck logic
Opublikowano

Panowie jako, że na razie bez multi nie ma co robić proponuje wyzwanie tak jak rzucił Hendrix :pirate:

Single Drift - Kanada - pierwsza trasa (Cayoosh Point) kto zrobi najlepszy drift, gogo!

ja póki co Aston Martin V12 Vantage S - 9169pkt

Ferrari 430 - 9656pkt

Plac za Plusa, ustawiaj challenge na forumku XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Juz trzy osoby przeszedly DC na 100% XDDD Dla porownania ja po 15h gry w FH2 mam 16.4% Overall Completion.

fanek jak zawsze dostarcza, płać haracz dla złodziei z $ony za online, dostań grę rok później okrojoną z 3/4 zawartości, zapłać za to 200PLNów i nie miej możliwości grania online...

sonyboty wracajcie do CW, polewa z rodzynów kidnappy to za mało, przestaniemy wam dokuczać, gracze to jedna rodzina   :yes:

Opublikowano

Ograłem tylko Halo 4. 1000GS 

I prawie wbiłem calaka w Forzie 3- brakuję jeden acziw. 

Także.... nie trafiłeś.

Fuck your mad reading skillz.

Opublikowano

Kidnappa w co tam grales na PS4/XO dzisiaj? Ja nie dalem rady pomacac pada od Xbona bo mi Game zamkneli przed nosem :(

Opublikowano

Także.... nie trafiłeś.

To po co on tak jara się tym x-boksem jak właściwie nie ogral na nim zadnego flagowego exa. :D :D :D :D

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

W CW kazdy ma swoje powody do jarania sie krzemowymi podzespolami.

Opublikowano

To jak porywaczu dostałeś tego padzika do ps4 czy niet?

Opublikowano

Na przykład grać w Metal gear mesjasz 5 na xbonie po prostu nie wypada.

Opublikowano

że ktoś polubi kolejne Soulsy czy kolejne Assasiny

Stawianie serii Souls obok tych gier dla inwalidów. Ja je.bie :pinch:

Słowo klucz- KOLEJNE. 

Nie widzę tam stawiania tych dwóch serii koło siebie. Ale jak BloodBorne będzie kalką Soulsów, to zrobi nam się tasiemiec- taki sam jak Assasyn.Tyle.

King's Field

King's Field II

King's Field III

King's Field IV

Shadow Tower

Shadow Tower: Abbyss

Demon's Souls

Dark Souls

Dark Souls II

Bloodborne

Oni robią jednego tasiemca od wielu lat, tylko że czasem zmieniają nazwę no i od siódmej generacji zmienili kamerę na tpp.d

Opublikowano

Rycerzom krzemu dużo nie potrzeba ! :D 

Scalebound będzie na pewno super szpilem. In Platinum we trust.

Opublikowano

Panowie (i panie), czas na zagadke, idzie klient do mcdonalda, zamawia 10 bigmacow a dostaje 1 salatke - za te same pieniadze. Do czego pasuje ta analogia ? Tik tok, do wygrania plus.

wersja dla blubera:

idzie klient do mcdonalda, zamawia 10 salatek a dostaje 1 bigmaca za te same pieniadze.

Opublikowano

Także.... nie trafiłeś.

To po co on tak jara się tym x-boksem jak właściwie nie ogral na nim zadnego flagowego exa. :D :D :D :D

Wszystkie Girsy, 3x Fable. No czekam na kolekcje Halo, bo to dla mnie kąsek. 

Forzy wszystkie miałem w czytniku, ale tylko 3 wymęczyłem. 

Girsy=online

Fable 1 ok, reszta to jakieś lulzy. Do 4 wielki dystans. 

Syta jest Horizon, normalne Forzy mnie nudzą po około 20godzinach. 

Chyba wszystko w temacie.  AC IV uratował się trochę pirackim klimatem. Jak zapowiedzą DS3, to nie będę fapować. 

Opublikowano

Yano? Jeśli zgadałem jesz na obiad jutro buraczki

Opublikowano

Yano? Jeśli zgadałem jesz na obiad jutro buraczki

Uuu, przykro mi, byles blisko ale pudlo. Jednak nie martw sie, moze nie tyle co zjem, ale na pewno zagram w buraczki jutro.

Opublikowano

Odgrzewane cztery czesci halo takie dobre, ale Bloodborne juz tasiemiec, znowu to samo. Boty...

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Moj znajomy kupil xboxa, bo sa na niego dobre gry, a na ps4 nie. 

Haven, kermit, ins, orzech,  don,  maz -  a co kupili wasi znajomi? 

Opublikowano

Nie mam znajomych ;(

Opublikowano

Odgrzewane cztery czesci halo takie dobre, ale Bloodborne juz tasiemiec, znowu to samo. Boty...

Kolejny który na problem z czytaniem?

Ograłem tylko 4. Dla mnie ta kolekcja idealna. Jakbym ograł wszystkie pozostałe to nie brałbym tego setu.

Ale typowy klapek- nagina rzeczywistość.

Wrzucacjcie nowe gify z zapowiedzi na ps4.

Btw- nie napisałem, ze jest tasiemcem, ale moze sie okazać.

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

Chcecie w swoim rozochoceniu poròwnywać ilość Polakòw na PS4 z XO? Ahaha, na świecie jest stosunek co najmniej 2:1 , to w Polsce kraju Playstation musi być 8:1. Oj biedne boty muszą się czepiać jednego Drivecluba, gdy ich middlegen raz po raz dostaje biedniejsze wersje gier. Jakie to przykre. Lepiej przestańcie ludzi naganiać na tego słabiaka, ktoś się nabierze, odpali grę i pomyśli że mu przypadkiem past gena do pudełka zapakowali. Będzie potem chodził po sklepie z reklamacjami. Zaoszczędźcie mu i obsłudze fatygi, i na wszelki wypadek zaznaczcie że trollujecie polecając Xbone. Nawet bowiem premiera w Chinach mu nie pomogła. Xbox One Segą tej generacji :(

Opublikowano

wszyscy moi znajomi kupili/mają zamiar kupić playstation 4 ze względu na lepsze multiplatformy i gry pokroju persony 5, yakuzy zero, dragon quest warriors, disgea 4, guilty gear xrd i zapowiedzi licznych studiów wewnętrznych takich jak naught gods, santa monica, media molecule i guirella games.

Edytowane przez tk___tk

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.