Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ode mnie dwie osoby kupiły PS4 na premierę (hajp, głód nowej generacji) i do tej pory nie mają za bardzo w co grać. Ogólnie są rozczarowani. Nie sprzedają bo wiedzą, że kiedyś tam w przyszłości jakieś 2 lub 3 perełki się pokażą.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

U mnie kazdy ma ps4, nawet byle xboty, chociaz nie wykluczaja ze kiedys kupia xbone jesli wyjdzie nowe gow, halo nigdy sie nie jarali.

Opublikowano

znowu event sony z cyklu konserwacja #nopsninmondays

Opublikowano

nowe gears of war robia jakieś no nejmy z black tusk studios więc przeczuwam upadek tej serii, tak jak halo po przejęciu przez 343 industries. dobrze, że bungie robi teraz gry na playstation 4.

Opublikowano

Czepiamy sie DC, bo nic innego nie ma hahahah

Opublikowano

najbardziej w temacie driveclub podoba mi się robienie zdjęć telefonem telewizora z wynikiem albo trofeum, jak by ten button SHARE nie był wystarczajaco pomocny, no jest to wykorzystywanie mozliwości konsoli.

Opublikowano

mnie pierwsze co wkurza i to mega powaznie w ps4 to te cholerne serwery drivecluba - to sie nadaje na pozew po prostu, a wielka szkoda bo serio ta gra jest grywalna i do tego przesliczna (wyczailem jaka pogode ustwiac i o ktorej puszczac wyscig by bylo prawie fotoreal i wreszcie dc wyglada na tyle reprezentatywnie by pokazywac go jako pokazowka ps4)

do tego dalej sobie pykam w resogun, oddworld, second son, ac4 i demko pesa2015, ktore jest bardziej grywalne niz wszystkie pesy z ps3. z tego co widzialem i gralem 15min to te dust z plusa tez jest super

jak na razie wiec nie ma szalu ale jest solidnie, standardowa sytuacja dla sony przy pierwszym roku ich systemow, xbox one sie jedynie wylamal i dal jedna gre co sie wybija - horizon2

Opublikowano

Chce w tym miescu oficjalnie podziekowac uzytkownikowi Kermit za przekonanie mnie do kupna Xboxa One. Dzieki niemu otworzylem oczy i teraz moge cieszyc sie swietna zabawa w gronie znajomych, jak i cisnac beke z PS4, klapkow i konserwacji PSN.

81FHf3kDUKS._SL1500_.jpg

Opublikowano

do tego dalej sobie pykam w resogun, oddworld, second son, ac4 i demko pesa2015, ktore jest bardziej grywalne niz wszystkie pesy z ps3. z tego co widzialem i gralem 15min to te dust z plusa tez jest super

nie wiem dlaczego jeszcze nie grasz w knacka. ja bym brał razem z konsolą.

Opublikowano

Ode mnie dwie osoby kupiły PS4 na premierę (hajp, głód nowej generacji) i do tej pory nie mają za bardzo w co grać. Ogólnie są rozczarowani. Nie sprzedają bo wiedzą, że kiedyś tam w przyszłości jakieś 2 lub 3 perełki się pokażą.

To albo nie maja zycia, albo gust jak bluber. Coraz wiecej swietnych multiplatfor, dodatkowo wiekszosc jest ciekawsza (i ma lepsze oceny) niz exy na obu platformach. 

Sezon ogorkowy dawno sie skonczyl i teraz problemem jest skad wziac czas i pieniadze, by wszytsko ograc. Nie wiem ile gier w miesiacu kupujecie, ale ja nie narzekam, jezeli w ciagu miesiaca kupie sobie taka FIFE, Wladce Pierscieni, Obcego, a w kolejce czeka Metro i DC, Evil Within. Pomijam juz fakt, ze koncowka pazdziernika/poczatek listopada znowu bedzie wysyp swietnych gier, jak ktos pisze, ze nie ma w co grac, to raczej zadna konsola nie spelni jego oczkiwan.

Edytowane przez easye

Opublikowano

najlepsza platformowka 3d od lat mnie zawstydza

do tego chetnie bym zagral w nowego aliena czy evil within

Opublikowano

no właśnie - shadow of mordor i alien isolation. dwie znakomite gry, oczywiście lepiej wyglądające na ps4. a na horyzoncie evil within i DAI. nie zapominajmy o destiny w które regularnie gra ok 3,2 mln osób - z tego jak podejrzewam przeważająca większość na ps4. żyć nie umierać.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

nie zyc nie umierac ale po prostu solidnie, juz az tak nie troluj teka :P

Opublikowano

zapomniałem wspomnieć o little big planet 3. w tej grze można zrobić sobie każdą grę i jeszcze trzy nowe rodzaje szmacianych ludzików do wyboru !

Opublikowano

tk___tk udaje ze trollouje, on pisze prawde, wystarczy zobaczyc jakie gry przechodzi ostatnio, albo na konsole Nintendo albo Sony.

Opublikowano

zapomniałem wspomnieć o little big planet 3. w tej grze można zrobić sobie każdą grę i jeszcze trzy nowe rodzaje szmacianych ludzików do wyboru !

W cale to nie musi byc zla gra. 1 czesc i 2 na Vicie sa bardzo fajnymi szpilami.

LBP - srednia ocen 95

LBP Vita - 88

Edytowane przez easye

Opublikowano

To jak porywaczu dostałeś tego padzika do ps4 czy niet?

Jak widać to, że oddałem pada do gwarancji zapamiętałeś i przypominasz na każdym kroku a to, że mam już go od dawna jakoś szybko ci wyleciało z głowy albo sobie specjalnie nie przyswoiłeś tej informacji.

Moj znajomy kupil xboxa, bo sa na niego dobre gry, a na ps4 nie. 

Haven, kermit, ins, orzech,  don,  maz -  a co kupili wasi znajomi? 

Internetowe znajomości, so cool. :)

Lewandowski też oczywiście gra na PS4

ecc78176fca751e2med.jpg

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

tk___tk udaje ze trollouje, on pisze prawde, wystarczy zobaczyc jakie gry przechodzi ostatnio, albo na konsole Nintendo albo Sony.

ja w tym temacie wyrażam swoją szczerą subiektywną opinię, nie rozumiem tych bezpodstawnych oskarżeń o trolling. przechodzę również gierki na konsole firmy sega. grając w gierki na konsolę firmy sega wyobrażam sobie jak microsoft odchodzi niedługo do lamusa tak jak ta firma.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Wszyscy na ps4 cisną w destiny, bo w co innego mogą... Tydzien po destiny wychodzi taki bloodborne i nikt w destiny nie gra. Takie som fakty. Średniak na którego sie większość rzuciła z braku laku- nie oszukujmy sie lol

Nadal nie wiem po co kupowaliście za prawie 2k konsole. Było trzeba poskładać mocnego PC który sie zamknie w cenie konsoli i kilku gier która większość posiada. Odpalić gry multi, paseczki na full, ultra i inne wodotryski, a całość hdmi pod tv i gotowe. Fapowac do woli. 5 exow na krzyż ograć za x czasu jak konsole zejdą do poziomu > tysiąc złotych.

Opublikowano

komputery osobiste są do pracy i nauki, a nie do grania w gry wideo. opamiętaj się proszę.

Opublikowano

kupie ps4 bo lewandowski gra a on jest najleprzy i strzela gole, bayern od zawsze w moim sercu <3

moj kumpel tez wzial ps4 - jak to powiedzial, kupil najtansza konsole na ktorej byla nowa fifa bo tylko w nia gra. so simple.

Opublikowano

pierwsze recki Bayo2...ehhh ze to nigdy nie wyjdzie na ps4/xone :( :(

GameSpot - 10
Edge - 10
Joystiq - 5/5
IGN - 9.5
Official Nintendo Magazine - 93%
Game Informer - 9
NintendoLife - 9
NintendoWorldReport - 9
Eurogamer - 9
Eurogamer Italy - 9
Gamekult - 9
Famitsu - 38/40
Polygon - 7.5

Opublikowano

Wszyscy na ps4 cisną w destiny, bo w co innego mogą... Tydzien po destiny wychodzi taki bloodborne i nikt w destiny nie gra. Takie som fakty. Średniak na którego sie większość rzuciła z braku laku- nie oszukujmy sie lol

Luck jak zwykle wyciagna swoja srebrna kule. :teehee: Wszyscy tak (pipi)icie o tym Destiny, ze ludzie przestana grac jak wyjdzie Bloodborne, HALO, tymczasem w temacie ludzie maja juz po 60-150h (na One podobnie :teehee: ) i spora ilosc osob planuja kupic dodatki chociaz wczesniej sie zarzekala ze dla samej zasady nie wezma. To, ze Tobie sie ta gra nie podoba nie znaczy, ze ludzie w nia graja na sile...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Polygon - 7.5

za dużo panty-shotów dla kuchery, musiał się dopier.dolić.

Opublikowano

Siedzę w fotelu z padem od 360 i zamiast Wł konsoli chodzi komp. Taki devil may cry latał juz na 60 klatkach, a nie 30. Wiecej detali, wyższa rozdzialka. Samo wczytanie gry czy savy trwają mniej czasu.

A to posiadacze ps4 klepią o ładniejszych grach na swojej ps4 i o tym jaki szybki jest dash w konsoli Sony. Nic tylko PC kupować. Nawet monitora nie trzeba miec wszystko na tv.

Easye- bądźmy poważni, destiny mesjaszem nie jest i systemu nie roz(pipi)alo.

Edytowane przez luck1985

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.