Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nowe gears of war robia jakieś no nejmy z black tusk studios więc przeczuwam upadek tej serii, tak jak halo po przejęciu przez 343 industries. dobrze, że bungie robi teraz gry na playstation 4.

Bungie, które robiło Halo to nie Bungie, które zrobiło Destiny. Już 343i bardziej przypomina stare Bungie niż to od Destiny. Upadek Halo to chyba tylko na SonyGAF.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

przynajmniej dzieki 343 wreszcie halo nie bylo crapem graficznym :P

Opublikowano

taaa. gierka z pierwszego xboxa chodząca na xbonie w jakiejś śmiesznej rozdzielczości. nie zamydlą nam oczu jakimiś bzdurami o dwóch silnikach na raz.

Opublikowano

pierwsze recki Bayo2...ehhh ze to nigdy nie wyjdzie na ps4/xone :( :(

GameSpot - 10

Edge - 10

Joystiq - 5/5

IGN - 9.5

Official Nintendo Magazine - 93%

Game Informer - 9

NintendoLife - 9

NintendoWorldReport - 9

Eurogamer - 9

Eurogamer Italy - 9

Gamekult - 9

Famitsu - 38/40

Polygon - 7.5

fajnie, sprzedaz pewnie na poziomie 50k
Opublikowano

pierwsze recki Bayo2...ehhh ze to nigdy nie wyjdzie na ps4/xone :( :(

GameSpot - 10

Edge - 10

Joystiq - 5/5

IGN - 9.5

Official Nintendo Magazine - 93%

Game Informer - 9

NintendoLife - 9

NintendoWorldReport - 9

Eurogamer - 9

Eurogamer Italy - 9

Gamekult - 9

Famitsu - 38/40

Polygon - 7.5

fajnie, sprzedaz pewnie na poziomie 50k

bo wychodzi na martwy juz system :/ nic juz WiiU nie uratuje, nawet Zelda :/ z genialnymi ocenami i slaba sprzedaza nastepny w kolejce bedzie X2

remaster serii Halo to taka sama fuszera jak remaster Sleeping Dogs ale oczywiscie xboty sie nie przyznaja bo przeciez multi goty

Opublikowano

Nie ma co porównywać jakiegoś gównianego Sleeping Dogs to MCC.

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

Multiplatformy na PC w 1080p, wyścigi i strzelanki na xboxie oraz WiiU i 3DS do pedalskich EKSÓW.

Ehh, żyć, nie umierać.

Opublikowano

Polygon - 7.5

za dużo panty-shotów dla kuchery, musiał się dopier.dolić.

tak jak podejrzewałem:

It's also the kind of game that left me asking how many times and how many different ways developer Platinum could run a camera up the main character's spread legs and cleavage.

I won't guess why the blatant over-sexualization is still there, often more intensely than before. But it causes an otherwise great game to require a much bigger mental compromise to enjoy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Wii U jest trochę jak Dreamcast. Ta konsolka przecież też dostawała świetne gry ale pojawiła się po prostu w nieodpowiednim czasie. Podobnie jest z Wii U ale wierzcie mi, że konsolka szybko wejdzie w status legendarnej - zupełnie jak mistyczny dziś Dreamcast. To nawet z wyglądu była piękna maszynka. Po GaCku chyba najlepszy wygląd.

Pewnie jakiś "ciepły" recenzował.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

spora ilosc osob planuja kupic dodatki 

Co za podludzie =/

15176995409_5707c7366d_z.jpg

Opublikowano

ten sam typek który ocenił alien isolation na 6,5.

Opublikowano

Polygon, FH2 7, DC 7.5. Szanuje ten serwis.

Opublikowano

hatoful boyfriend - 8

Opublikowano

ten sam typek który ocenił alien isolation na 6,5.

Wszystko jasne. 

Opublikowano

taki septis polygonu.

Opublikowano

Wii U jest trochę jak Dreamcast. Ta konsolka przecież też dostawała świetne gry ale pojawiła się po prostu w nieodpowiednim czasie. Podobnie jest z Wii U ale wierzcie mi, że konsolka szybko wejdzie w status legendarnej - zupełnie jak mistyczny dziś Dreamcast. To nawet z wyglądu była piękna maszynka. Po GaCku chyba najlepszy wygląd.

DeCek był kwintesencją Arcade. Stąd jego legendarny status. Na ten sukces miały też wpływ szlagiery typu Shenmue, Soul Calibur czy MSR. Nie krytykuję Wii U, wiem że można ją obecnie uznać za jedyną 'normalną' konsole, a nie PC w obudowie magnetowidu, jak pozostałe... Lecz wątpię, by za X lat po śmierci była nadal utożsamiana z prawdziwym konsolowym graniem, prędzej za kolejną konsolę od N z kilkoma dobrymi Marianami i Zeldą.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Easye- bądźmy poważni, destiny mesjaszem nie jest i systemu nie roz(pipi)alo.

No i ? Nie zmienia to faktu, ze gra w ta szpile 5 razy wiecej osob niz w Twoje wszystkie exy razem wziete.
Opublikowano

No w call of duty czy lola też gra masa ludzi więcej niż w kazdego exa na ps3 czy ps4 i co oznacza to, że to wybitne gry? League of Legends > The Last of Us

Opublikowano

Gierka ma dopiero miesiąc, więc nic dziwnego, że przyciąga tyle osób do online. Battlefield 4 zabugowany w chooy, Hardline to dla mnie jakiś dziwny wybryk, Titanfall tylko dla One a Destiny było tak hajpowane, że musiało się sprzedać. Poza tym chyba łączy elementy z różnych gatunków i zapewnia długie sesje.  

Opublikowano

No w call of duty czy lola też gra masa ludzi więcej niż w kazdego exa na ps3 czy ps4 i co oznacza to, że to wybitne gry? League of Legends > The Last of Us

Nie, ale widac sie podobaja. Dlatego wierzyc, ze wszyscy z nich zrezygnuja jak wyjdzie 12 letnie Halo, czy jakakolwiek inna gra moze tylko Luck z Mazzeo. Nikt w te gry nie gra placzac na sile.

Sam mam od za(pipi)ania gier, a ostatnie 5h niedzieli spedzilem ze znajomymi przy 3cim podejsciu do Raidu na Hardzie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

I stawiam, ze te 12 letnie halo da wiecej frajdy online niż destiny lulzy

Opublikowano

No ja rozumiem totalnie dlaczego w to graja, i wiem, że na halo sie nieprzerzucą bo będzie dla nich za trudne, za stare, za brzydkie.

Opublikowano

halo mogło jarać 12 lat temu, ale w dzisiejszych czasach? gdzie w tej grze looting, gdzie raidy? gdzie perki? gdzie mapy na 64 graczy?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ale kogo to obchodzi Luck? ja stawiam, ze wciaz bedzie gralo 5 razy wiecej osob w Destiny niz w HALO.

No ja rozumiem totalnie dlaczego w to graja, i wiem, że na halo sie nieprzerzucą bo będzie dla nich za trudne, za stare, za brzydkie.

Za stare i za brzydkie tak, ale za trudne ? Multi rozumiem ze trzeba miec skilla, ale singiel nawet w pojedynke na legendarnym poziomie to spacerek przy takim Raidzie nawet z 5 kumplami.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.