Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na szczęście nigdzie.

Ja stawiam, że 5.5 razy więcej, bo 12/2 to 6, a 6-0.5 to 5.5.

Edytowane przez richie_heinz

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Oczywiście, że Halo nie odniesie wielkiego sukcesu i nagle na serwerach CoD czy Destiny będą pustki. Za czasów H2/3 nie było alternatywy dla tych gier, a po drugie, H2 dla dzisiejszych graczy będzie za trudne. Składankę może kupi dużo ludzi, ale po sieci będą grać tylko kolesie, którzy mają około 30 lat i pamiętają czasy H2/3. Z nowego narybku to zostanie niewielki procent, bo będzie trudno, gdzie perki, czemu trzeba wystrzelić tyle amunicji. Poza tym w okolicach składanki Halo wychodzi nowy CoD i to on raczej bardziej zaszkodzi Destiny niż gra z ponad 10 letnią mechaniką, która nadal jest miodna, ale nie dla dzisiejszych graczy.

Opublikowano

halo mogło jarać 12 lat temu, ale w dzisiejszych czasach? gdzie w tej grze looting, gdzie raidy? gdzie perki? gdzie mapy na 64 graczy?

Zapewne będzie w następnym BFie.

W Halo wystarczy 4x4, każdemu po dwa granaty i BRka >>>>>>> Destiny

Opublikowano

no niby są pojazdy, ale rzućmy na nie okiem:

20071005053010!Halo-3-Banshee.jpg

co to ku.rwa jest? jakiś latający dildos xDDDDDDDDDD.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I stawiam, ze te 12 letnie halo da wiecej frajdy online niż destiny lulzy

Tak, ale dobrze wiesz, że do takiego multi w Halo 2 podejdą w większości fani marki. Na nowych graczy w ilościach hurtowych raczej bym nie liczył.

Opublikowano

Tylko kogo to obchodzi? Wolę żeby grało 1000 osób niż jakaś banda debili z coda.

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

Przynajmniej można tymi pojazdami latać... w Destiny tylko na nie sobie popatrzymy przy loadingu.

Opublikowano

ale kogo to obchodzi Luck? ja stawiam, ze wciaz bedzie gralo 5 razy wiecej osob w Destiny niz w HALO.

No ja rozumiem totalnie dlaczego w to graja, i wiem, że na halo sie nieprzerzucą bo będzie dla nich za trudne, za stare, za brzydkie.

Za stare i za brzydkie tak, ale za trudne ? Multi rozumiem ze trzeba miec skilla, ale singiel nawet w pojedynke na legendarnym poziomie to spacerek przy takim Raidzie nawet z 5 kumplami.

Za 12 lat nikt nie będzie pamiętał co to destiny, a odgrzewane Halo po 12stu latach może stawać do walki z super uber fancy trendy jazzy crapami.

Opublikowano

za 12 lat jeszcze kolejne dlc będą wychodzić do destiny.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Tylko kogo to obchodzi? Wolę żeby grało 1000 osób niż jakaś banda debili z coda.

Codowy wymiatacz będzie w Halo 2 multi fruwał po planszy jak pacynka po czym stwierdzi, że ta gra nie zależy od skilla tylko od szczęścia xD Już raz usłyszałem taką opinię.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

za 12 lat jeszcze kolejne dlc będą wychodzić do destiny.

oczywiscie - dodatkowo bedzie juz pewnie kolejna czesc tej gry. Najwiekszy sukces wsrod nowych IP, rekordowa sprzedaz wsrod gier, wiec ich plan przynajmniej trylogii juz wypalil!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Halo jest 14te w top 100 amazona miesiac przed premiera, wiec sprzeda sie naprawdę solidnie.

Opublikowano

oczywiscie - dodatkowo bedzie juz 3cia czesc tej gry. Najwiekszy sukces wsrod nowych IP, wiec ich plan przynajmniej trylogii juz wypalil !

miałem piękny sen - destiny 3 i watch_dogs 3 na liście najlepiej sprzedających się tytułów 2026 roku. świetlana przyszłość przed nami.

Opublikowano

To wszystko głównie dzięki Halo 2 Anniversary. Halo 3 i 4 nie dostały ponoć żadnego liftingu.

Opublikowano

Ponoć nie, bo 343i mówiło, że rozdzielczość podnieśli do 1080p, ale według mnie kłamali.

Opublikowano

Wyczuwam po raz kolejny spory dupościk, bo boty po raz kolejny dostają grę na długie godziny, a klapkom nadal zostaje tylko CW.

Opublikowano

Yeti dobrze napisał lol nie ma alternatywy. Sony na bank nie ma. Killzone nigdy nie był halo kilerem i Sony nigdy nie miało swojej gry typowo pod online. Ms miał girsy i halo. Na ps3 ludzie jaranko mieli w uncharted online meh chwile pograłem dla platyny w u3. Dretwe jak cała usługa online Sony.

Opublikowano

z 2 strony najlepsze i najladniejsze gry singlowe byly wylacznie na konsolach Playstation.

Jakbym chcial nadal grac w HALO to zostawilbym sobie 360tke.

Za 12 lat nikt nie będzie pamiętał co to destiny, a odgrzewane Halo po 12stu latach może stawać do walki z super uber fancy trendy jazzy crapami.

Za 12 lat to nie wiadomo, czy MS w ogole bedzie na rynku konsol, skoro teraz z wieksza iloscia gier, lepsza usluga nadal wszyscy na niego leja. No piekny przyklad jak firma moze wylozyc produkt z(pipi)anym marketingiem...

Edytowane przez easye

Opublikowano

oczywiście, że nie będzie microsoftu. upadnie jak sega jeszcze podczas tej generacji.

Opublikowano

oczywiście, że nie będzie microsoftu. upadnie jak sega jeszcze podczas tej generacji.

Amen.

Opublikowano

Dokładnie, daję im pół roku.

Opublikowano

Sonyptycy w natarciu, którzy oczywiście nigdy się nie mylą i zawsze dobrze przewidują jak wszystko się potoczy xD

Opublikowano

Ja jestem większym optymistą, obstawiam że w połowie 2016 wyprzedają to co jest w magazynach i przechodzą w 100% na windows, czyli tam gdzie ich miejsce.

Opublikowano

Czekamy na gify upadającego ms. Bedzie gif w 1080 czy 720 lol

Ms nie upadnie, ich stac na potknięcia. Dla Sony ps4 było byc albo nie byc na rynku. Ms sie ogarnął po wtopie i idzie w dobrym kierunku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.