Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

oczywiście, że nie będzie sony. upadnie jak sega.

Fix'd

Uwierzycie, gdy się tak stanie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To niemożliwe, mimo wszystko według mnie playstation to kwintesencja konsolowości. Xbox wygląda jak pecet, nawet w menu. Wypadnie on z rynku bo po prostu nie będzie dla niego miejsca. Nie mówię o sobie tylko ogólnie pod kątem rynku i podejścia graczy. Gracze wybiorą playstation albo peceta, no i zostaną jeszcze fani Nintendo, a Japończycy utrzymają ich na rynku i to z powodzeniem.

Opublikowano

xboty to kolejne stadium ewolucji blacharzy, wiekszosc botow tutaj wywodzi sie z blacharni i nie wie co to szarak. Stad takie zamilowanie do pifpaf i gardzenie takimi perelkami jak seria dark souls.

Opublikowano

no na pewno. 50k nowego fatal frame, hyrule warriors i bayo pewnie podobnie na bank utrzyma tego middle-gena. ciekaw jestem ile osób kupi tą śmieszną gierkę z różowym grzybkiem. może figaro w 2020 roku.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

xboty to kolejne stadium ewolucji blacharzy, wiekszosc botow tutaj wywodzi sie z blacharni i nie wie co to szarak. Stad takie zamilowanie do pifpaf i gardzenie takimi perelkami jak seria dark souls.

Tak bardzo się mylisz, że aż mi się przykro zrobiło...

Co to Sony zrobiło z ludźmi.

Opublikowano

pjona Guernica. gdzie byliście jak wychodziło king's field shadow tower? pewnie na taborecie ścigaliście się w midtown madness 2 na games for windows.

Opublikowano

Hahaha

Wypuścili konsole jako pierwsi, bo w poprzedniej gen wiedzieli co to im da. Zapakowali konsole w karton po japońskich algach, dodali headseta które odkupili z magazynów noki, a nawet na samych analogach przyoszczedzili. Do tego nie ogarniają online, bo albo wysyp szajsu albo konserwują i od tej gen kasują za to. Istne baronowe podejscie do swoich 4slejwow. Na koniec zapowiadają nowe IP które wyglada jak dark souls. Itemy na ekranie i paski. Jedynie bohater sie zmieni z nonejma na jakiegoś karmazynowygo żeglarza w tym czepku. Mogli zostać przy nazwie dark souls 3...

I to tyle z ps4. Ofcoz chętnie obadam BB czy Rime. Cos tam jeszcze zapowiedzieli? Samym monica ma cos wiecej w planach czy kolejny bóg wojny?

Opublikowano

Wiadomo, mazzeo flagowy przyklad.

Opublikowano

pjona Guernica. gdzie byliście jak wychodziło king's field shadow tower? pewnie na taborecie ścigaliście się w midtown madness 2 na games for windows.

Jeszcze Eternal Ring ! Mój cichy hit z premiery Pe-es Dwa.

Opublikowano

Przecież to już dawno zostało ustalone skąd wywodzą się boty.

NFS na PC w 99r. kiedy królowie życia w tym czasie ogrywali MGS, FF, czy Tony Hawki

Opublikowano

Uważam, że niezależnie od preferencji konsolowych. Marki Sony oraz Nintendo zasługują na największy szacunek.

Opublikowano

Przecież to już dawno zostało ustalone skąd wywodzą się boty.

[NFS na PC w 99r. kiedy królowie życia w tym czasie ogrywali MGS, FF, czy Tony Hawki

W tym czasie większość xbotów grało w obecnych wtedy mesjaszy gamingu na DC.

Później po zobaczeniu pierwszego Xboxa, Sony nie było im dłużej do niczego potrzebne.

Walcz z tym dalej.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Hahaha

Wypuścili konsole jako pierwsi, bo w poprzedniej gen wiedzieli co to im da. Zapakowali konsole w karton po japońskich algach, dodali headseta które odkupili z magazynów noki, a nawet na samych analogach przyoszczedzili. Do tego nie ogarniają online, bo albo wysyp szajsu albo konserwują i od tej gen kasują za to. Istne baronowe podejscie do swoich 4slejwow. Na koniec zapowiadają nowe IP które wyglada jak dark souls. Itemy na ekranie i paski. Jedynie bohater sie zmieni z nonejma na jakiegoś karmazynowygo żeglarza w tym czepku. Mogli zostać przy nazwie dark souls 3...

I to tyle z ps4. Ofcoz chętnie obadam BB czy Rime. Cos tam jeszcze zapowiedzieli? Samym monica ma cos wiecej w planach czy kolejny bóg wojny?

znakomite studio wewnętrzne santa monica szykuje rewolucyjny symulator chodzenia pt. everybody's gone to the rapture.

Opublikowano

Jak my graliśmy online w najlepszym wydaniu, to Ty z ziomkami miotałes sie z jakimś adapterkiem wtykalnym z tylu ps2.

Opublikowano

w 99' z kolegami na boisku, kiedy my garbiliśmy się przed konsolą

Opublikowano

Ta gra ma tyle w sobie sprzecznosci, że szkoda gadać. Nie działające serwery w grze, która opiera się na klubach to jakiś kiepski żart. Jak coś takiego może mieć miejsce? Nie da rady dołaczyć do klubu w grze o tytule driveCLUB xd Cos takiego na Xie nigdy nie miałoby miejsca.

MINUSY:

-serwery

-Brak replayow

-muzyka

-Zliczanie punktow, nie ważne czy walisz w kogos, czy ktos w ciebie czesto i tak masz ujemne punkty

-Zapowiadanie rzeczy pol roku przed premiera, ktore maja sie dopiero pojawic. A pozniej wyjdzie GOTY edition.

Odechciewa sie grac

Plusy

-Grafika

-Model jazdy

-AI przeciwnikow, jest za(pipi)iste.

Dla mnie wymienione plusy pokrywają wszystkie minusy. Chociaż od początku skoro te kluby są głównym motorem napędowym tej gry i nawet w samym tytule jest Club to powinny być dopracowane !!! I działać od początku.

Dla mnie na plus dodam że gra się nie wiesza :woot:

haha, plusem konsolowej gry jest to, że się nie wiesza :teehee:

ale kogo to obchodzi Luck? ja stawiam, ze wciaz bedzie gralo 5 razy wiecej osob w Destiny niz w HALO.

No ja rozumiem totalnie dlaczego w to graja, i wiem, że na halo sie nieprzerzucą bo będzie dla nich za trudne, za stare, za brzydkie.

Za stare i za brzydkie tak, ale za trudne ? Multi rozumiem ze trzeba miec skilla, ale singiel nawet w pojedynke na legendarnym poziomie to spacerek przy takim Raidzie nawet z 5 kumplami.

Mówię o wysokim progu w multi (chociaż możnać grać BTB gdzie zawsze się coś ustrzeli). Zresztą easye dla ciebie teraz wszystko od ms to gó.wno, a sony goty mimo, że to na XO wyszła miażdząca konkurencję scigałka (87% vs 71%), serwery psn działają kiedy mogą a chyba są zasilane ryżem bo coś słabo smigają. No i ciągle te bzdury, że mogłeś grac na 360 bo nie ma różnicy, to jest ten sam poziom kiedy człowiek mówi, że miedzy nową częścią fify a starą nie ma różnicy więc po co kupować nową. Jeszcze do tego racjonalizowanie zakupu ps4 i wymienianie gier pokroju Mordora czy Destiny jako przykładów gier dla których można kupić nową konsole. Do tego fify czy nowy batylfyld i januszowanie all day all night.

To niemożliwe, mimo wszystko według mnie playstation to kwintesencja konsolowości.

Niezłe brednie, widziałeś jak wygląda XMB ps3 albo ps4?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wygląda jak kwintesencja konsolowości.

Opublikowano

@Bluber

na pewno nie jak windows

Edytowane przez Cosmos

Opublikowano

Konsolowości Janusza.

Opublikowano

mówisz konsola - myślisz playstation.

Opublikowano

Dlatego tyle blacharzy kupuje playstation.

Dlatego mamy teraz takie kwiatki jak COD czy BF.

Opublikowano

Mówiąc janusz myślisz plejstejszyn.

Wiecie, taki co mówi "konsola dwójka" itp xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak my graliśmy online w najlepszym wydaniu, to Ty z ziomkami miotałes sie z jakimś adapterkiem wtykalnym z tylu ps2.

ja sobie przechodzilem perelki jak shadow of the colossus gdy wy spedzaliscie setki godzin na pifpaf, nic sie nie zmienilo od tamtego czasu. xbox rak branzy.
Opublikowano

Tak się składa, że takie perełki my też przechodziliśmy. Do tego dodaj Okami.

Wszystko inne potrzebne do grania nie było na konsolach Sony(za wyjątkiem PSX).

Edytowane przez Humulin

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.