Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak się składa, że takie perełki my też przechodziliśmy.

Gdzie? Bo chyba nie na xboxie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na PS2.

Przepraszam, że musieliśmy je kupić.

Opublikowano

Ale pierwszy X był dobrym odtwarzaczem płyt i w ogóle.  Zimnymi wieczorami nie kurzył się ! 360-ka próbowała i była świetną konsolą, po czym wujek Balmer stwierdził koniec,i ostatnie 4 lata zabawki zabrali i gier nie było :(   Gdzie jest się pytam Lost Odyssey 2 ?!

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Ktoś kto szanuje playstation to janusz, nie pogrążajcie się.

1024px-PSX-Console-wController.png

Opublikowano

Ja grałem w otogi, fable, panzer dragon orta, PGA czy forza :) piękne czasy.

Opublikowano

@Bluber

na pewno nie jak windows

ps3

08-sample-theme-applied.jpg

ps4

maxresdefault.jpg

konsolowość at its finest

cosmos co ci się stało miałeś 360 i nagle jak zapragnąłeś mieć ps4 bo piłka nożna będzie w 1080 to osrywasz własne gniazdo?

Fani plejstejszyn wczoraj

10154087_641397662599602_749058259077502

a dzisiaj nie ma grania w batylfylda bo psn ma konserwacje, ciężko być klapkiem ehh

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ja grałem w otogi, fable, panzer dragon orta, PGA czy forza :) piękne czasy.

PGR <3. Miłości do Fable nie zrozumiem, mój brat też na to cierpi. Ubigate, Resolutiongate, oraz inne gate'y z tej generacji << obiecanki Petera Złotoustego.

Do dziś pamiętam artykuły z Neo + :D

Opublikowano

beka z drzew rosnących w czasie rzeczywistym od tylu lat. w 2015 nowe fable wychodzi jako tower defense. kolejna marka microsoftu odchodząca powoli w niepamięć.

Opublikowano

Jestem graczem, nie fan boyem. Szanuję obie marki, nikogo nie "gryzę" Na chwilę obecną Playstation ma dużo więcej do zaoferowania i nie chodzi tylko o piłkę. A przewrotnie xbox oferuję tylko forzę, to świetna gra ale za mało bym decydował się na kupno konsoli.

Opublikowano

beka z drzew rosnących w czasie rzeczywistym od tylu lat. w 2015 nowe fable wychodzi jako tower defense. kolejna marka microsoftu odchodząca powoli w niepamięć.

Mało kto za nią zatęskni.
Opublikowano

Jak mogłem zapomnieć o mesjaszu slasherow i nowej definicji trudności- Ninja Gaiden co za szpila :)

Skończyła sie na jedynce jak fable.

Opublikowano

microsoft tak dba o swoje marki że twórca nowożytniego ninja gaiden musiał (pipi)ć na kolanach do nintendo żeby mu pozwolili zrobić jego nowego archaicznego bubla który sprzeda się w 30 tysiącach egzemplarzy.

Opublikowano

tak samo szanowali tworcow halo i gow ktore sprzedaly im konsole.

Opublikowano

Dobrze, że Sony takie dobre. Dba o wszystkich. Wspiera potrzebujących w krajach trzeciego świata i leczy raka. Wszystko to by żyło się lepiej i 4theplayers.

Opublikowano

Jestem graczem, nie fan boyem. Szanuję obie marki, nikogo nie "gryzę" Na chwilę obecną Playstation ma dużo więcej do zaoferowania i nie chodzi tylko o piłkę. A przewrotnie xbox oferuję tylko forzę, to świetna gra ale za mało bym decydował się na kupno konsoli.

Słucham co ma playstation do zaoferowania? Nie działające serwery drivecluba czy konserwację psn?

1075535_SAM_4027.JPG

180px-Praystation1.jpg

4theprayers

módl się żeby serwery #dc odpaliły :teehee:

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, ze teraz wychodzi słoma z butów i widać kto jest Januszami gamingu-posiadacze konsol Sony.

Konkurencje trzeba szanować, obojętnie jaka jest. Sony szanuje za psx i kilka mocnych momentów, ogólnie od czasów ps2 ssaja dla mnie do sucha. Ale musza byc, bo tylko dobrze na tym wychodzimy.

Ave.

Opublikowano

Nom, kto był pod skrzydłami Microsoftu umarł. Patrzcie co się stało z twórcami PGR, albo Clifem B czy Peterm M. Takich przypadków jest bardzo dużo.

[*]

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Widocznie nie byli warci robić nam gry:)

Opublikowano

Najbardziej mi szkoda Rare, microsoft zniszczy kazdego.

Opublikowano

xboty to kolejne stadium ewolucji blacharzy, wiekszosc botow tutaj wywodzi sie z blacharni i nie wie co to szarak. Stad takie zamilowanie do pifpaf i gardzenie takimi perelkami jak seria dark souls.

Śmiechłem. Podniecanie się 3-4 tzw perełkami, które nie polegają na strzelaniu ew. naciskaniu X w celu przejścia gry, a które... no właśnie, są PEREŁKAMI w dostępnej bibliotece gier, która opiera się na pif paf i Press X, jest zawsze na propsie. Perełkami sprzed 10 lat... Boże, ale to plejstejszyn ma nietuzinkowe gierki.

No i jeszcze ten strzał w kolano, że osoby wychowane na gatunkach wymagających myślenia(strategie, przygodówki, managery... ) wybierają Xa bo tam są strzelanki. No tak, w końcu każdy fan strzelanek z PC wręcz marzy o graniu w fpsa na padzie...

Opublikowano

Najbardziej mi szkoda Rare, microsoft zniszczy kazdego.

Rare, Bungie, Epic, Bizarre, Team Ninja, Lionhead, oni albo uciekli z tonącego okrętu albo umarli zarażeni rakiem od microsoftu. Kto następny?

Dobrze, że microsoft odrzucił współprace z Quantic Dream i twórcami Rime, pewnie skończyliby tak samo i na rynku byłyby same pifpafy.

PS. Black Tusk chciał robić zupełnie nowe IP, ale pazerny microsoft powiedział nie, macie robić kolejną część pudzianów, która każdy już rzyga.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

wyszła już jakaś fajna gra na PS4?

Opublikowano

Ile studiów zamknęło Sony w ostatnich latach? Ew. doprowadziło do robienia gierek pokroju DC?

Quantic Dream odkąd jest pod skrzydłami Sony robi symulatory grania, a ostatnią dobrą produkcję wydał pod błogosławieństwem M$...

Opublikowano

a sony wcale a wcale studiow swoich nie zamyka :D jak sie ciesze, ze dalej preznie gry tworzy np studio liverpool

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.