Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

yeti nie będziemy mieć lepszej wersji wiedźmina bo xbox rak branży nas ogranicza.

Zapomniałem o inwalidzie z porażeniem mózgowym jakim jest xbon, wprawdzie jest jeszcze malutka nadzieja, że Redzi nie pójdą w ślady Ubi i xbonowi wybudują rampy aby mogli swoim wózkiem inwalidzkim jechać po zasiłek dla bezrobotnych, zamiast obcinać nogi baronom.

K800_RAMPE-2100%20(8).JPG

Dodatek do każdej limitki Wieśka na Xbonie?

Bedziesz pchać ten wózek. Jedyne i słuszne ekspirjens bedzie na PC. Wszystko.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bluber jaki gestapo, w profile będzie ludziom zaglądał.

Opublikowano

o sonybociarnia wypełzła spod kamienia znowu, kolejne porcje beki  :)

Najbardziej mi szkoda Rare, microsoft zniszczy kazdego.

Rare, Bungie, Epic, Bizarre, Team Ninja, Lionhead, oni albo uciekli z tonącego okrętu albo umarli zarażeni rakiem od microsoftu. Kto następny?

Dobrze, że microsoft odrzucił współprace z Quantic Dream i twórcami Rime, pewnie skończyliby tak samo i na rynku byłyby same pifpafy.

PS. Black Tusk chciał robić zupełnie nowe IP, ale pazerny microsoft powiedział nie, macie robić kolejną część pudzianów, która każdy już rzyga.

Bizarre dojechało Acti

Team Ninja po skończeniu współpracy z MS klepie crapy

Bungie po skończeniu współpracy z MS a zaprzyjaźnieniu się z Acti/$ony  wydało drugą z najniżej ocenianych gier w swojej historii ale pamiętamy o podróżach między planetami i rodzynach yeti   :sweat:

Epic po skończeniu współpracy z MS robi f2p

Rare od Gamecuba się wypaliło

Można się zgodzić co do Lionhead  :)

Opublikowano

Po co Wy z zakopanym w śniegu gadacie, przecież to drugi (trzeci?) Mendrek.

Opublikowano

Hahah, bluber jaki detektyw, popołudnie spędza w necie i szuka jakie studia zamknęło Sony. Twórców Genji, Starhawk, Socoma?! Wow, normalnie same killery, ktgóre schodziły w miliona i ze średnią nie spadającą poniżej 85%. Lepiej zjedz karkóweczkę, bo widzę niedobór białka zwierzęcego coraz mocniej wpływa na myślenie.

Jak tak interesuje cie mój profil, to pokaż swój, tez sprawdzimy co tam ogrywasz. Poza tym trofea mnie nie interesują, zazwyczaj nawet nie sprawdzam listy.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

@Yeti
za(pipi)isty ze mnie detektyw jak masz profil psn pod awatarem lulz, nie lubię zbędnego pier.dolenia, że a my mamy to i tamto jak mendrek, który mówi, że na ps3 jest uncharted bo ma dobre oceny i nagrody VGX a sam w niego nie grał.

Co mnie obchodzi jakie gry zrobiły te studia skoro sony płacilo im za robienie gier a wyszly crapy to tylko beka z sony. Zresztą tytuły takie jak Folklore, Warhawk, Wipeout, Starhawk, Twisted Metal, F1 czy Socom to nie byly złe gry.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Widać, że wspòłpraca z MS wypala. Gdy juź developerzy są dostatecznie wyruchani i wymiętoleni przez korpopazerniakòw z Redmont, ci pozwalają im odejść. Tylko, że to już są wraki. A wtedy MS kupuje/zakłada nowe studio pełne świeźych, niewinnych, zdolnych twòrcòw, ktòrzy skończą klepiąc tasiemce, z żelazna kulką w ustach, i łańcuchem u nogi. Wspierając MS, wspieracie takie praktyki i niszczycie genialne studia. Brawo...

Opublikowano

ale ten driveclub jest serio grywalny :P :P

Opublikowano
pVPVUP1.jpg

w marcu na górze listy: bloodborne - ps4 - SSS RANK - 100%

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

yeti nie będziemy mieć lepszej wersji wiedźmina bo xbox rak branży nas ogranicza.

Zapomniałem o inwalidzie z porażeniem mózgowym jakim jest xbon, wprawdzie jest jeszcze malutka nadzieja, że Redzi nie pójdą w ślady Ubi i xbonowi wybudują rampy aby mogli swoim wózkiem inwalidzkim jechać po zasiłek dla bezrobotnych, zamiast obcinać nogi baronom.

K800_RAMPE-2100%20(8).JPG

Dodatek do każdej limitki Wieśka na Xbonie?

Bedziesz pchać ten wózek. Jedyne i słuszne ekspirjens bedzie na PC. Wszystko.

Całe szczęście, że niedługo przyjdzie mi odbiornik pada z xbox 360 do PC. Natomiast w lutym odpalę prawilnie trzeciego Wiesława na (spodziewam się, że) high/ultra, co uchroni mnie od wojenki, która tu zapewne wyprodukuje kolejne 500 stron jadu i beki. Wam radzę to samo.

Dodam, że będzie to pierwsza gra ograna przeze mnie na PC o X lat.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Widać, że wspòłpraca z MS wypala. Gdy juź developerzy są dostatecznie wyruchani i wymiętoleni przez korpopazerniakòw z Redmont, ci pozwalają im odejść. Tylko, że to już są wraki. A wtedy MS kupuje/zakłada nowe studio pełne świeźych, niewinnych, zdolnych twòrcòw, ktòrzy skończą klepiąc tasiemce, z żelazna kulką w ustach, i łańcuchem u nogi. Wspierając MS, wspieracie takie praktyki i niszczycie genialne studia. Brawo...

Aha czyli teraz przyznajesz, że bungie wczesniej było genialnym studiem tak?

Opublikowano

Pisząc o detektywie miałem na mysli jakie studia pozamykało Sony, mówie... niedobór białka.

Dawaj swoje psn/gt.

Co mnie obchodzi jakie gry zrobiły te studia skoro sony płacilo im za robienie gier a wyszly crapy to tylko beka z sony.

Nie, tu karkówka nie pomoże, tu trzeba golonki, świeżonki i żeberek.

Po co Wy z zakopanym w śniegu gadacie, przecież to drugi (trzeci?) Mendrek.

Czy ostatnio ktoś został zbanowany za przekręcenia nicków?

Opublikowano

Po co Wy z zakopanym w śniegu gadacie

dla ciebie "pokrytysniegiem", synek...

Opublikowano

Bungie na pewno miało potencjał, ktòry został zajechany klepaniem serii kreskòwek pt. "Zamaskowany Ranger kontra Laserowe Krasnale". O Destiny marzyli juź w czasach Halo 3, pamiętny poster w Odst z tej gry. Ale nie, trzeba im było klepać Halo Słucham, rozmieniać markę i męczyć się dalej. Szkoda Bungie, ale może odkują się i znòw rozwiną skrzydła na wolności...

Opublikowano

Bungie na pewno miało potencjał, ktòry został zajechany klepaniem serii kreskòwek pt. "Zamaskowany Ranger kontra Laserowe Krasnale". O Destiny marzyli juź w czasach Halo 3, pamiętny poster w Odst z tej gry. Ale nie, trzeba im było klepać Halo Słucham, rozmieniać markę i męczyć się dalej. Szkoda Bungie, ale może odkują się i znòw rozwiną skrzydła na wolności...

%D1%80%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B3%D0%B5%D0%
Opublikowano

dobrze mendrek prawi, rozwinięcie posta tutaj:

http://www.ppe.pl/blog-38-4484-mendrkownia_vol__4___master_chief__czyli_kto__.html

Opublikowano

Pisać artykuł o postaci/grze w którą się nawet nie grało.

Nie mogę tam wejść, w innym temacie ktoś napisał, że tylko janusz wchodzi na PPE.

Teraz już wiem dlaczego.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Cos jak polyphony? GT wypaliło sie juz dawno, a oni jak na łańcuchu dalej dają symulator kartona.

Opublikowano

Pisząc o detektywie miałem na mysli jakie studia pozamykało Sony, mówie... niedobór białka.

Jeśli wyszukanie frazy sony closed studios w goolgach cię przerasta to niedziwie się, że twoim ulubionym tytułem nowej generacji jest bf4.

Cos jak polyphony? GT wypaliło sie juz dawno, a oni jak na łańcuchu dalej dają symulator kartona.

i na ps4 będą nadal korzystać z modeli z ps2/3 xD

Opublikowano

Mendrek jest niesamowity w bronieniu gier lub systemu, ktorego nie ma i krytykowaniu gier, ktore widzial na youtubie, ogolnie to on zawsze najwiecej ma do powiedzenia i napisania o grach w jakie nie gral i o ktorych nie ma pojecia, czemu nie piszesz tyle o grach w jakie serio grasz czyli gierki z plusa + bijatyki, ktore tak uwielbiasz i w ktore ponoc nawet niezly jestes

Opublikowano

bijatyki, ktore tak uwielbiasz i w ktore ponoc nawet niezly jestes

bo to wrażliwy temat xDDDDDDDDDDDdd

:)

Opublikowano

w sumie racja - kolejny temat w jakim kazdy ma na niego haka i beke :/ :/

Opublikowano

Ficuś jak zwykle niczym dziecko we mgle. No ale ja tam lubie dzieci. Nie będę nawet wymagał by wszedł w merytorykę. Ot takie tam rzucanie błotkiem bez pokrycia mnie nie rusza, a jak jeszcze paru prostych ludzi rozbawi, to w sumie nie mam nic przeciwko... :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.