Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tym czasem w swiecie #sonyslave

Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu.

siusiu go olał a ty się dziwisz, że jest zły

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Siusiuslave GOTY.

Opublikowano

Zrozum jedną rzecz:. Master Chief nie potrzebuje złożonej osobowości do tego aby być ikoniczną postacią. Ma odzwierciedlać cechy typowego bohatera gier wideo.

a ma głos janusza boberka? nie ma. to go ostatecznie przekreśla.

Problemem MC jest właśnie to, że w czwórce za dużo gada. O ile w poprzednich częściach wynucił kilka zdań, które niszczyły, jak końcówka drugiej części. Tak w czwórce po prostu nudzi i juz nawet jego głos nie jest tak fajny jak wcześniej.
Opublikowano

Byl w 3 sezonie Testera, ktos mu sie wlamal na konto, dostal perm bana, Sony powiedzialo "sam jestes odpowiedzialny za swoje konto, fuck you" i wszystkie gry stracil (bo wiekszosc mial digital), gry na Vite, PS3 i PS4 XD

Digital kurtyzano.

Tak, i przez pare miesiecy na pewno nie zauwazyl roznych tytulow ktore mu sie pojawialy w profilu. W ogole sie nie zorientowal, ze ktos mu wlazi na konto. Bzdura total.

Edytowane przez easye

Opublikowano

4ka po prostu skupila sie bardziej na samym Chiefie i Cortanie nizeli na "losach swiata" - byl to odlam od tradycyjnej formuly, ale nie bylo zle, nie przesadzajmy.

@easye

Tak, na pewno sciemnil i cala akcja to fake xD.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

No ja mam po prostu wrażenie, że 343i nie ma pomysłu na uniwersum (nawiasem mówiąc, Bungie też chyba zaczynało nie mieć). 

Edit:

No i niech pieroński film powstanie, długo już czekam na to.
Dłużej tylko na Scotta i jego ekranizację, ww. "Forever War".

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

343i miało aż za dużo pomysłów.

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

Tym czasem w swiecie #sonyslave

Pisałem wiadomość na psn (SiuSiu) a kolo i tak to olewa. Byle tylko szybko zapisać się do jakiegoś klubu.

siusiu go olał a ty się dziwisz, że jest zły

No i co w tym dziwnego? Umawiam się z kimś na psn, a później czytam, że robi coś innego. Wiedziałem, że to trafi do CW bo wy zamiast grać, to węszycie jak pieski.

Opublikowano

Hajp przed czwórką był. Grało się z wywieszonym jęzorem. Multi dało radę. Czego chcieć więcej?

Piątki....

Opublikowano

Niby dlaczego dało radę? Jest w tym multi coś dobrego? Darmowy weekend z goldem był ostatnio to na kilka meczów wszedłem. Miałem drużynę 4 dobrych graczy, a gra i tak łączyła ze słabymi. W każdym meczu migracja hosta, bo zawsze ktoś wychodzi. W to coś nie da się grać. Dobrze, że tylko miesiąc do MCC.

Opublikowano

Darmowy weekend z goldem był ostatnio to na kilka meczów wszedłem.

Spędziłem z tą gra nieco więcej. Podawane przez Ciebie problemy też mi się niekiedy przytrafiały, ale to raczej marginalne przypadki.

Ocenianie multi po dwóch dnia grania nie jest obiektywne:)

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No ja mam po prostu wrażenie, że 343i nie ma pomysłu na uniwersum (nawiasem mówiąc, Bungie też chyba zaczynało nie mieć). 

Edit:

No i niech pieroński film powstanie, długo już czekam na to.

Dłużej tylko na Scotta i jego ekranizację, ww. "Forever War".

No bo ileż można ciągnąć losy tego samego bohatera ? Dlatego God of War nudzi już, tak samo jak nudne było już Halo 4, Reach w singlu był znacznie lepszy. No ale w 5 dojdzie ktoś jeszcze, więc niech uśmiercą w końcu Chiefa i niech posuwa swoją cyfrową lalę w zaświatach, a my jedziemy dalej w tym świetnym uniwersum.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Grałem ponad 1000h w multiplayer Halo 4 i około 10k h we wszystkie części, a w ostatni weekend na kilka meczów. Myślę, że jednak moja ocena jest w miarę obiektywna.

Edytowane przez richie_heinz

Opublikowano

to jest dramat, gra z poprzedniej generacji bez jakieś grafiki nawet ma dipsy framerate'u do 22 fpsów (25 na ps4). Obie konsole to jest żal.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Grałem ponad 1000h w multiplayer Halo 4 i około 10k h we wszystkie części, a w ostatni weekend na kilka meczów. Myślę, że jednak moja ocena jest w miarę obiektywna.

Zwracam honor.

Coprawda aż tyle godzin w H4 multi nie spędziłem, to sama rozgrywka w moim odczuciu była mega satysfakcjonująca.

Z tego co pamiętam, to większość się obawiało, że 343 spartołą tą grę całkowicie, ale tak się raczej nie stało:)

Opublikowano

Wciąż równie ohydna co na poprzedniej generacji.

Opublikowano

No akurat jestem jak najbardziej za odsunięciem Szefa jako głównej postaci, kampania czwórki nie weszła mi po prostu.  Piątkę obadam pożyczając konsole.
Ta generacja będzie z WiiU jako drugą konoslą, sorry Spencer, twoje t-shirty mnie nie kupują.

Opublikowano

Tak, na pewno sciemnil i cala akcja to fake xD.

To moze rozwin za co dokladnie polecial. Bo bany sypia sie za oszustwa w grach, platynowanie programatorem itp. rzeczy. Koles wyskakuje przed kamere i mowi, ze on nie wie za co dostal bana - po prostu ktos wbil mu sie na konto najwyrazniej. No sorry Bansai, jak dla mnie malo wiarygodne... Jezeli ktos ma 84 platyny to chyba ogarnia, ze np w profilu pojawia mu sie jakis pucharek, gra czy cokolwiek czego sam nie wbil ? Po banie sie zorientowal, ze ktos uzywal jego konta ?  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zwracam honor.

Coprawda aż tyle godzin w H4 multi nie spędziłem, to sama rozgrywka w moim odczuciu była mega satysfakcjonująca.

Z tego co pamiętam, to większość się obawiało, że 343 spartołą tą grę całkowicie, ale tak się raczej nie stało:)

Riczi twierdzi inaczej, ale nie przeszkodziło mu to przegrać 1000h w H4.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

YETI jak Ty chcesz grać w Wiedźmina 3, który jest kontynuacją 1 i 2, w które nie grałeś? XD

Opublikowano

ja tez nie gralem w 1 i 2, a napalilem sie na W3 :( :( :(

Opublikowano

i ja też nie grałem w 1 i 2, a W3 koniecznie :(

Opublikowano

rowniez nie grałem w 1 i 2, nie przepadam na zachodnimi rpg, ale w 3 walka wyglada na bardziej dynamiczna, wiec moze dam tej czesci szanse.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.