Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

CO ZA JANUSZE

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jestem jedynym posiadaczem ps4 który skończył wszystkie wiedźminy \o/

Opublikowano

Trochę wstyd nie ograć Wiedźmina, naprawdę świetna seria. 

Edytowane przez ssxx1

Opublikowano

Dla odmiany grałem w obydwie części:  IMO Redzi nadal nie wiedzą jak dobra walka wygląda (choć mod balansujący poprawił to w dwójce). Animacje twarzy prawie jak u Tidusa*, w 3 nadal to mnie okropnie razi. Za to klimat i warstwa fabularna na duży plus. Czekam, ale Hype jest w normie. Na razie wiele obietnic i tyle, zobaczymy jak sprawdzą się w otwartym świecie i w ogóle.

* słynny Blitzballista

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Jakie casule

Opublikowano

Tak, na pewno sciemnil i cala akcja to fake xD.

To moze rozwin za co dokladnie polecial. Bo bany sypia sie za oszustwa w grach, platynowanie programatorem itp. rzeczy. Koles wyskakuje przed kamere i mowi, ze on nie wie za co dostal bana - po prostu ktos wbil mu sie na konto najwyrazniej. No sorry Bansai, jak dla mnie malo wiarygodne... Jezeli ktos ma 84 platyny to chyba ogarnia, ze np w profilu pojawia mu sie jakis pucharek, gra czy cokolwiek czego sam nie wbil ? Po banie sie zorientowal, ze ktos uzywal jego konta ?  :teehee:

Ale ty kumasz ze ten typek byl w Playstation Testerze i mial status VIP (czy jakos tak) ? Byl dokladnie przeswietlony wraz z trofeami zanim go wpuscili do programu. Typek po prostu od czasow PS2 jest z Sony, (pipi) nawet koszulke ma Playstation, ma vite, ps3 i ps4, gral w sporo tytulow, nawet japonszczyzne, stad tyle platyn.

Taki wierny, a playstation zrobilo mu ramming od tylca i stracil wszystko co kupil xD

Jestem jedynym posiadaczem ps4 który skończył wszystkie wiedźminy \o/

Nie kolego, obie gry ogralem na premiere :), obie kolekcjonerki, TYLKO WIEDZMIN.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

również nie grałem w żadnego wiedźmina, ale podjarka dzikim gonem. nie grałem w żadną grę z serii souls, ale jaram się bloodborne. nie grałem w mgs3, ale jaram się phantom pain. oglądałem tylko jeden odcinek anime persona a jaram się na piąteczkę. grałem tylko w prinny, a jaram się na disgea 4. grałem w jedno guilty gear na xboksie i niedawno w inne na gejmboju a jaram się na xrd. i co terass?

Opublikowano

No i ? Czyli jest jeszcze wiekszym idiota myslac, ze ktos mu uwierzy w bajeczke ze ktos mu sie moze wlamalna konto, a on tego nawet nie zauwazyl. A nawet jezeli to bylaby prawda, to w sumie nawet mi go szkoda nie jest. Konta i hasel nalezy pilnowac. W ogole przypomina mi to placz osob hakujacych achivementy, czy grajacych na Verbatimach swego czasu i ich pieprzenie na forum, ze w sumie nic nie zrobili!

Edytowane przez easye

Opublikowano

również nie grałem w żadnego wiedźmina, ale podjarka dzikim gonem. nie grałem w żadną grę z serii souls, ale jaram się bloodborne. nie grałem w mgs3, ale jaram się phantom pain. oglądałem tylko jeden odcinek anime persona a jaram się na piąteczkę. grałem tylko w prinny, a jaram się na disgea 4. grałem w jedno guilty gear na xboksie i niedawno w inne na gejmboju a jaram się na xrd. i co terass?

Powiedz jeszcze ze grales w Asasyny, Coda, Bfa lub Fife i bede mial dla pana diagnoze :teehee:.

Ty naprawde oporony na fakty jestes easye, ale tak, na pewno hackowal trofea, dlatego przeciez konkurowal o robote w Playstation i oni mu na to pozwolili xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

dobrze, to moze udostepnil komus konto i robil to jego inny gruby kolega z pod 9tki. Who cares...

Milion takich placzkow bylo przy 360tce, wiecznie niezasuzenie dostawali bany, w tym nawet Ci, ktorzy wspolpraowali z MS i byli w top 100 wsrod ludzi z osiagnieciami. Ich wszystkich rozumiem takze MS skrzywdzil!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Powiedz jeszcze ze grales w Asasyny, Coda, Bfa lub Fife i bede mial dla pana diagnoze :teehee:.

Ty naprawde oporony na fakty jestes easye, ale tak, na pewno hackowal trofea, dlatego przeciez konkurowal o robote w Playstation xD

grałem w assasin's creed 1 i 2, ostatni cod jakiego dotknąłem to world at war, jakoś w wakacje przeszedłem singla w bf3, a ostatnia fifa w jaką grałem to chyba 2006 world cup.

Opublikowano

sporą wiedzę o tej grze

Michaelis może potwierdzić.

A co do wiedźmina to nie wiem, dlaczego fani sony go nie ograli, skoro nie był eksem na xboxa i można go było sobie na pc przejść, tak jak Alan Wake'a, czy teraz Ryse albo DR3.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ty naprawde oporony na fakty jestes easye, ale tak, na pewno hackowal trofea, dlatego przeciez konkurowal o robote w Playstation xD

grałem w assasin's creed 1 i 2, ostatni cod jakiego dotknąłem to world at war, jakoś w wakacje przeszedłem singla w bf3, a ostatnia fifa w jaką grałem to chyba 2006 world cup.

Czyli grales w pascie a nie grales w zayebiste gry, hmm, na poczatku wydawaloby sie ze janusz, ale jarasz sie teraz zayebistymi gry, ciekawy przypadek. Dopoki nie ograsz i nie udowodnisz metamorfozy to wciaz jednak janusz. W skrocie, stwierdzam zapalenie spojowek, krople do oczu, Bloodborne i za pol roku bedzie pan jak nowo narodzony gracz.

Siostro, nastepny prosze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Laptopy za słabe. A to still belive, że zapowiedzą port W2 na ps3 był zabawny ;]

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Prawdziwy HC, to powinien zagrać  w Lunar:Silver Star Story ogarniając na 100% plus OST na mp3 w ulubionych :P
A tu o jakiegoś Wiesława z amnezją kłótnie...

Opublikowano

Prawdziwy HC, to powinien zagrać  w Lunar:Silver Star Story ogarniając na 100% plus OST na mp3 w ulubionych :P

kim ty jesteś?

Opublikowano

PC ble, 3/4 tutaj kisi sie z 4 konsola Sony. Jak mieli ograć chociaż 2?

Nino calaka w dwójce, to lepiej grało mi sie w to na PC.

Opublikowano

kim ty jesteś?

https://www.youtube.com/watch?v=HrhsBYhfgEo

A tak poza tym to graczem i użytkownikiem tego forum, nie wolno ? :P

Opublikowano

przynajmniej i można grać online.

Opublikowano

Zawsze można użyć kartkę i długopis :sorcerer:

Opublikowano

Ya yebe na tym Xbox live tez taki dramat jak na psn,nawet ftiendsow nie mozna zobaczyc,no sie nie ładujo.

Karol, zostaw ten śmietnik i wracają na psn, popykamy w TLoU.
Opublikowano

Twórcy mogliby zrobić prezent, nam Januszom wieśkowym, i dorzucić jakieś wersje ejdżdi do Dzikiego Gona

Opublikowano

pkt do mojego klubu naliczają się prawidłowo. mam po co grać. yeeey.

Opublikowano

Twórcy mogliby zrobić prezent, nam Januszom wieśkowym, i dorzucić jakieś wersje ejdżdi do Dzikiego Gona

Pierwsza część nie nadaje się na konsole ogólnie, zresztą pewnie byscie się pogubili znając życie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.