Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

sporą wiedzę o tej grze

Michaelis może potwierdzić.

A co do wiedźmina to nie wiem, dlaczego fani sony go nie ograli, skoro nie był eksem na xboxa i można go było sobie na pc przejść, tak jak Alan Wake'a, czy teraz Ryse albo DR3.

I-SEE-WHAT-YOU-DID-THERE_HOLYSHIT.jpg

Posiadacze PS in a nutshell. Standardowe "Mogę ograć na moim PC" (którym niby gardzą), a po latach okazuje się, że nie ograli bo nie było na PS.

Najbardziej mnie to rozwala gdy wychodzi przy okazji indyków i innych arkejdów (które odpali kalkulator tudzież mikrofala), które w końcu po 2 latach docierają do PS :)

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Twórcy mogliby zrobić prezent, nam Januszom wieśkowym, i dorzucić jakieś wersje ejdżdi do Dzikiego Gona

Nie ma szans, jedynym powodem niepojawienia się 2-ki na Ps3, było to, że nie mieli ekipy potrafiącej kodować na Trójce, a po fiasku 

współpracy z francuzami przy wersji konsolowej pierwszej części gry, chyba nie chcieli próbować outsourcingować tego

Teraz pewnie wszystkie siły na produkcje W3 przerzucone. Nie można zapomnieć też o Cyberpunku...

Opublikowano

Zawsze można użyć kartkę i długopis :sorcerer:

Dobrze ze przygotowalem juz karteczke i nowy dlugopisik, przewidzialem to na shoucie ! Plus bycia wprawionym w boju sonowcem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

PS4 - jedyna konsola na rynku, dzięki której można przejechać cały wyścig z czego 2/3 albo 1/4 online ;)

Rodzyny z tematu DC w stylu:

Przejechałem dzisiaj 2,5 wyścigu online.

Tydzień po premierze gry :P

Opublikowano

ja jestem ciekaw ktoś z właścicieli ps4 ograł już RYSE w 4k na swoim pececie.

Opublikowano

Xbon rok po premierze i nadal 900p, a insaider mówił, ze na jesień wszystko będzie takie same, no i jest, jak microsoft posmaruje.

Opublikowano

Rzucili się pewnie jak szczerbaty na suchary ;)

Tak samo jak w przypadku premiery DR3: Mogę ograć na PC Edyszyn gdzie sprzedaż gry przed premierą PC wynosiła 1.4 mln, a po premierze na PC powalające... 1.4 mln ;)

Opublikowano

To ten crap co go eurogamer ocenił na 6?
Opublikowano

Nie, ale grafika...

Po prostu wybredny gracz pecetowy nie kupuje byle czego i nie jara się gierkami na 6/7. Konsole żyją takimi tytułami

Opublikowano

A kogoś w ogóle interesuje ta gra ?

klapków, przy wyliczaniu exów które ogrywają na pc.

Opublikowano

To ten crap co go eurogamer ocenił na 6?
Czyli DriveClub to też crap bo taka samą ocene dał eurogamer?
Opublikowano

Mówię o polskim eurogamerze.

Poza tym przypominam, polygon - buraki 7, milion drzew 7.5. Takie są fakty.

Opublikowano

Playstation Universe - 95/100

joel-banderas-660x330.png

Opublikowano

TLoU to też pewnie gra na 7.5, co?

Opublikowano

8+

Opublikowano

no niby są pojazdy, ale rzućmy na nie okiem:

20071005053010!Halo-3-Banshee.jpg

co to ku.rwa jest? jakiś latający dildos xDDDDDDDDDD.

Miałem nie plusować trollingu teki, ale jak zobaczyłem tego dildosa to ze śmiechu oplułem sobie monitor. Łap plusa, ale drugi raz mnie nie omamisz.

Wyczuwam po raz kolejny spory dupościk, bo boty po raz kolejny dostają grę na długie godziny, a klapkom nadal zostaje tylko CW.

Nie chcę nic mówić ale to mimo wszystko boty walą jakieś 70-80% postów w tym temacie.

Opublikowano

Czasami wchodzę na polskilive aby się rozweselić, bo ten portal bije wszystkie inne.

http://polskilive.pl/microsoft-zrobil-zloty-interes-kupujac-minecrafta/

Wbrew temu, co zarzucają nam czasem fanboje Sony, redaktorzy PolskiegoLive’a nie mają z góry narzuconych opinii.

Skończyłem czytać, mam humor na kolejne kilka dni :rofl:

Opublikowano

Jezu, ta recka polygonu... Jak ją gardzę tym serwisem, naprawdę.

Opublikowano

Średnia spadła z 92 na 91. Chu,j nie mesjasz.

Opublikowano

Rare, Bungie, Epic, Bizarre, Team Ninja, Lionhead, oni albo uciekli z tonącego okrętu albo umarli zarażeni rakiem od microsoftu. Kto następny?

Nie żeby sony nie zamykało studiów

Game Republic - Genji series, Folklore, Dark Mist, Toy Home

Incognito Entertainment - Twisted Metal series, Warhawk

Relentless Software Buzz! series

Bigbig Studios Pursuit Force series

Zipper Interactive SOCOM: U.S. Navy SEALs series, MAG, Unit 13

SCE Studio Liverpool Wipeout, F1

LightBox Interactive Starhawk

Eat Sleep Play Twisted Metal, Calling All Cars!

SuperBot Entertainment - PlayStation All-Stars Battle Royale

Porównywanie Sony, które zamknęło jakieś śmieszne studia robiące jakieś śmieszne gierki typu Buzz, SOCOM, MAG czy PlayStation All-Stars Battle Royale do MSu, który zniszczył tak genialne studio jak Rare, bardzo dobre Team NInja czy dobre Lionhead rzeczywiście ma sens

Sony takie złe, MS taki dobry.

Donkey Kong 64 czy GoldenEye 007, ahhh co to były za gry, ale skąd botki mogą to wiedzieć skoro w 99 roku oni grali na PC żeby potem jarać się pif-pafami granymi na padzie na pierwszym xboxie

Opublikowano

ale Buzz to ty szanuj - najlepsza party seria gier do popykania z ludzmi co nie maja doczynienia z konsolami EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

MS zniszczył (...) Team Ninja.

Janusz gamingu przemówił :P

No i oczywiście jak Sony wypuszczało MAG itp. gierki to były super ex'y na wszystkich listach, a teraz to są "śmieszne gierki".

Widać czekanie na pada rzuciło się kidnappie na mózg.

Opublikowano

Nigdy nie szanowałem MAGA, wytrzymałem z tym gunwem może 30 minut. Ale ty oczywiście wiesz lepiej.

Opublikowano

Czasami wchodzę na polskilive aby się rozweselić, bo ten portal bije wszystkie inne.

http://polskilive.pl/microsoft-zrobil-zloty-interes-kupujac-minecrafta/

Wbrew temu, co zarzucają nam czasem fanboje Sony, redaktorzy PolskiegoLive’a nie mają z góry narzuconych opinii.

Skończyłem czytać, mam humor na kolejne kilka dni :rofl:

Szkoda, że nie doczytałeś dalej:

Często jest tak, że stanowisko jednego z piszących w ogóle nie odzwierciedla poglądów całej ekipy. Efektem takiego stanu jest kontropinia, gdzie dany redaktor może wyrazić swoje zdanie na temat wcześniej już poruszonyPrzed przeczytaniem warto najpierw zapoznać się ze stanowiskiem Zbigniewa.

Czytanie, so hard :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.