Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

kur.va jak mozna miec na imie zbigniew

Edytowane przez maciucha

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Podali dane z ostatniego tygodnia UK, Horizon 2 4ty, Driveclub 5ty. Nie dosc, ze wyzej to jeszcze Horizon juz 2 tygodnie po premierze, a DC tydzien.

2x wiecej konsol? Hyhy, moze tak, ale co z tego jak polowa grajacych na ps4 to janusze z fifa i na tym sie konczy ich gaming.

Sony znowu w (pipi)e.

Opublikowano

Jak dla mnie Rare od samego początku kiedy stali się częścią MS nie wypuscili żadnej wybitnej gry, ok Kameo, Viva Piniata, remake Conkera, Banjo-Kazooie czy Perfect Dark Zero to były dobre lub niezłe gry (takie 8/10 max), ale po prostu ludzie stopniowo odchodzili z tej fimy i kultowa pozostała tylko nazwa. Gry się nie sprzedawały to MS zrobil restrukturyzację i robią teraz szroty na kinecta. Trzeba podziękować graczom bo sami to wybrali los dla rare. Team Ninja po NG2 to równia pochyła, a Bizzare poszlo sobie do acti i skonczyli jak skonczyli, bungie pewnie jakoś przeżyje bo destiny sprzedaje się bardzo dobrze, ale co to za życie klepanie kolejnych dlc do gierki o poscigu za fioletowymi spodniami +3.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Rare to było git w czasach n64. Potem już tylko perełki jak StarFox Adventures (podpowiem - słaba gra).

Opublikowano

Ja się tylko cały czas zastanawiam jak niby MS zniszczył Bizzare i (o zgrozo :D) Team Ninja. Pierwsze było niezależnym developerem i sami sprzedali się Activision, które NIE CHCIAŁO przedłużyć umowy na kolejne części PGR, a po klapie 2 gier zostali zamknięci przez swojego nowego chlebodawcę. Team Ninja?? XD Beka z kidnappy :P

No i beka z klapkami utożsamiającym MS i Rare z Kinectem. Biorąc pod uwagę, że diabeł tkwi w "szczegółach" i fakcie, że MS zrestrukturyzował studio dopiero po klapie 5 czy 6 kolejnych produkcji Rare. Przynajmniej uratowali ~200 miejsc pracy.

Pewnie nie jedno studio, które Sony zamknęło za czasów PS3 po jednej wpadce chciałoby się znaleźć na miejscu Rare.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

no niby są pojazdy, ale rzućmy na nie okiem:

20071005053010!Halo-3-Banshee.jpg

co to ku.rwa jest? jakiś latający dildos xDDDDDDDDDD.

Alien Intruder®

Opublikowano

8/10 to synonim gry bardzo dobrej. Tak przez lata przynajmniej postrzegały (i postrzegają) je NEO, Extrim, Secret Service. Dopiero CW dowiedziałem się że oceny rzędu 7-7+ to crap. Albo coś koło tego. 

Pamiętam jaką aferę i posądzenia o trolling zrobiłem wystawiając po latach MGS2 8- (po ostatnim ukończeniu wycofuje się z tego minusa). Granda, szok, trolling, a 8 to przecież synonim gry bdb. 

Człowiek wchodzi do tematu i słyszy beke i heheszki n.t śr. gry takiej czy owakiej zastanawiając sie na ile jest to jeszcze trollin, a na ile branie serio takiej skali:

13151596601392.png

Opublikowano

wszystko tutaj bierzemy na poważnie o co ci chodzi

Opublikowano

Podali dane z ostatniego tygodnia UK, Horizon 2 4ty, Driveclub 5ty. Nie dosc, ze wyzej to jeszcze Horizon juz 2 tygodnie po premierze, a DC tydzien.

2x wiecej konsol? Hyhy, moze tak, ale co z tego jak polowa grajacych na ps4 to janusze z fifa i na tym sie konczy ich gaming.

Sony znowu w (pipi)e.

Yyyy nie ?

Link do gafa, ze sprzedażowym podsumowaniem poprzedniego tygodnia w Uk i nie tylko.

Opublikowano

wszystko tutaj bierzemy na poważnie o co ci chodzi

niepotrzebnie. ja zawsze zostawiam sobie furtkę w postaci i was trolling card

Opublikowano

Czasami wchodzę na polskilive aby się rozweselić, bo ten portal bije wszystkie inne.

http://polskilive.pl/microsoft-zrobil-zloty-interes-kupujac-minecrafta/

Wbrew temu, co zarzucają nam czasem fanboje Sony, redaktorzy PolskiegoLive’a nie mają z góry narzuconych opinii.

Skończyłem czytać, mam humor na kolejne kilka dni :rofl:

Szkoda, że nie doczytałeś dalej:

Często jest tak, że stanowisko jednego z piszących w ogóle nie odzwierciedla poglądów całej ekipy. Efektem takiego stanu jest kontropinia, gdzie dany redaktor może wyrazić swoje zdanie na temat wcześniej już poruszonyPrzed przeczytaniem warto najpierw zapoznać się ze stanowiskiem Zbigniewa.

Czytanie, so hard :)

Ale to zwykłe czerstwe tłumaczenie dla klapków. Ta strona to gorsza wersja pssite, choć nawet na pssite nie noszą aż takich okularów przeciwsłonecznych.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Moldar, Ty lepiej przeczytaj ten fragment co zacytowałem i wejdź w link, który tam jest bo bzdury piszesz takie, że głowa mała. Pomijam już fakt, że na przestrzeni lat na polskilive pojawiały się teksty krytykujące MS za różne posunięcia, ale skąd mógłbyś to wiedzieć skoro przerasta Cię przeczytanie do końca pojedynczego akapitu :P

Opublikowano

Sony znowu w (pipi)e.

Yyyy nie ?

Link do gafa, ze sprzedażowym podsumowaniem poprzedniego tygodnia w Uk i nie tylko.

yyy nie?

http://www.eurogamer.net/articles/2014-10-13-alien-isolation-enters-uk-chart-in-second

1. FIFA 15
  2. Alien: Isolation
  3. Middle-Earth: Shadow of Mordor
  4. Forza Horizon 2
  5. DriveClub
  6. Destiny
  7. Skylanders Trap Team
  8. NBA 2K15
  9. Smash Bros. for 3DS
  10. Minecraft: PlayStation Edition

no ale jeśli wierzysz jakim typkom z forum songaf to ok, ja raczej zdaje się na eurogamera, zresztą poje.bane tam mają

The second highest new release is Sony’s PS4 ‘DriveClub’ debuting at No5

debiutuje na 5, a na tej liscie jest na 3, eurogamerowa lista fife 15 wrzuca na pierwsze miejsce bez róznic jeśli chodzi o platformy i u nich Horizon jest na 4 a DC na piątym więc no ku.rwa czy tam na tym gafie specjalnie naginają czasoprzestrzeń czy wrzucili na 3 bo pewnie tyle się cyfrówek sprzedalo, że no na 3 wejdzie

smiszny post na tym gafie

Driveclub did good.

Congrats Evo.

I will be joining the club soon.

Słowo klucz to soon xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

nawet temat DC ma problemy z połączeniem

30cysud.jpg

Opublikowano

Pogodzę Was bo piszecie o dwóch różnych rzeczach:

UK FH2: I tydzień 50k (Xone) ok. 70k (Xone + X360) 

UK DC: I tydzień 25-30k

Drugi tydzień FH2 (Xone + X360) > Pierwszy tydzień DC > Drugi tydzień FH2 (Xone)

*Wyliczenia, które gdzieś na gaffie widziałem.

Opublikowano

Colin, jak juz jestes, czemu u mnie ikona zakladki to ppe a nie czerwony X?

Opublikowano

Driveklap gów.wno obsrane.

NmxhXIq.jpg

Opublikowano

User score mówi wszystko. Plejstejszyn > xbox

Opublikowano

ale co przecież jest 7.8 vs 5.8

@Don no wlasnie zczaiłem, że eurogamer policzył obie wersje Horizona

Opublikowano

randomowy bajer. u mnie obecnie jest X ale bywa i ppe. każdy dzień to loteria.

Opublikowano

70-80% postów botów. A jak prawda klapków boli, to zawsze 70-80% wpada i minusuje  :sorcerer:  Kupili szajs w opakowaniu po jajach i plumkali cały rok do opóznionej giereczki  :woot:  Większego dildosa nie będzie  :ninja:

Opublikowano

ale co przecież jest 7.8 vs 5.8

@Don no wlasnie zczaiłem, że eurogamer policzył obie wersje Horizona

Eurogamer tylko przepisał. Cotygodniowe zestawienie dla UK publikuje agencja GFK w każdy poniedziałek. Podają jednocześnie zestawienia zbiorcze, czyli sumują wynik danej gry ze wszystkich platform oraz podają osobne zestawienie z uwzględnieniem każdej osobnej platformy.

http://www.chart-track.co.uk/

Bonus:

NPD (USA), GFK (UK), MC (JP) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>METR MUŁU>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MAM SPORĄ WIEDZĘ O TEJ GRZE>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>VGC

Opublikowano

Ile SCEE jest w PL? Ponad 10lat? 

Po co wysyłają konsole do Francji? Typ 3 raz wysyła konsole do FR- albo 4? Odesłali mu z pęknięciem. Winszuje serwisu. Sony Poland powinno wysłać kolesiowi nową konsole. Ale nie oczekujmy cudów na kiju po firmie która wkłada headseta pamiętające Nokie 3310. 

MS jak odebrał przerobioną konsole, to odsyłał nowa, nowy model xD 

I BENDOM janusze pisać o raku branży 

180px-1879f18e_e542_e1c6.jpg

Edytowane przez luck1985

Opublikowano

randomowy bajer. u mnie obecnie jest X ale bywa i ppe. każdy dzień to loteria.

No trudno. Dzieki za info.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.