Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@DonSterydo

Dokładnie, Eurogamer po prostu zsumował X1+360. W ogóle szacun dla ludzi z Gafa z cyklu o NPD, mi by się nie chciało.
No i dla mnie jest oczywistym, że Forza się sprzeda dużo lepiej, w kocu to już marka, DC z doczepionym tytułem Gran Turismo pewnie to samo by zrobiło.

LoL z SonyGafa, ktoś chyba wchodzi tam od premiery tej generacji.
Stare NPD, to dopiero były wątki,  jeszcze jak samo NPD dokładne dane podawało :D

P.S
VGC to już w ogóle ewenement. Zawsze śmieję się z newsów linkujących do nich.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ok, czas na kolejny suchy zarcik.

-Driveklap naprawde jest Forza killerem

-Forza umarla ze smiechu

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

-Forza umarla ze smiechu

-Servery DriveKlapa dzialaja

-Live umarl ze smiechu (a przynajmniej friendlista :S)

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Klapki grają w tekstury i menu DC, boty w 720p (ale już to jest lepsze od żenady jaką jest ps4 w 2014), a nintendofagi dostają kolejnego klasyka, będąc najtańszym next genem z największą biblioteka dobrych gier. Najbardziej mi chyba żal Ficusia, który tak się jaral wii u, ale klaperstwo go przelamało, bojąc się wyjść z gamingowego comfort zone i teraz pyka w grę "Zgadnij godzinę włączenia serwerów DC".

To już wolałbym kupić Xbona z ficzerem trzymajacej się gumki i Sunset Overdrive...

Opublikowano

Ten cały DC to cały czas musi być podpięty do sieci czy jak? Nie da się pograć w singla offline? Tak tylko pytam bo widzę beka nieziemska jest z tych autek.

Opublikowano

-Forza umarla ze smiechu

-Servery DriveKlapa dzialaja

-Live umarl ze smiechu (a przynajmniej friendlista :S)

- co najbardziej dzieli ludzi?

- serwery sony

Opublikowano

Klapki grają w tekstury i menu DC, boty w 720p (ale już to jest lepsze od żenady jaką jest ps4 w 2014), a nintendofagi dostają kolejnego klasyka, będąc najtańszym next genem z największą biblioteka dobrych gier. Najbardziej mi chyba żal Ficusia, który tak się jaral wii u, ale klaperstwo go przelamało, bojąc się wyjść z gamingowego comfort zone i teraz pyka w grę "Zgadnij godzinę włączenia serwerów DC".

To już wolałbym kupić Xbona z ficzerem trzymajacej się gumki i Sunset Overdrive...

kruszy się beton, oj kruszy

Opublikowano

hahaha-no.gif

photo-thumb-2186.jpg?_r=0

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ten cały DC to cały czas musi być podpięty do sieci czy jak? Nie da się pograć w singla offline? Tak tylko pytam bo widzę beka nieziemska jest z tych autek.

Oczywiście, że się da ale co z tego skoro gra jest nastawiona na online i współpracę.
Opublikowano

Na online w klubie 6 osob [*] ciagneliscie losy, czy wybieraliscie po ilosci postow w koncu?

Opublikowano

To inaczej zapytam - na czacie siedzi 10 osób i chcą pojeździć razem w DC. Mogą? Załóżmy, że serwery działają.

Opublikowano

Załóżmy, że serwery działają.

To dosc spore zalozenie ragusie.

Opublikowano

Widzę mesjasz online gejmingu w pełnej krasie.

Opublikowano

Mogą. Są drużynowe wyścigi 6vs6. Czyli np. Klub vs. klub.

A jak trzech jest w jednym klubie, pięciu w drugim, a dwoch w trzecim klubie? Wtedy teź mogą?

Opublikowano

Cieżko jest odpowiadać na takie głupie pytania jak.. No nie wiem... online nie działa? Myślałem, że na tyle kojarzysz fakty.

Opublikowano

Jaki ból dupy xd

Opublikowano

Cieżko jest odpowiadać na takie głupie pytania jak.. No nie wiem... online nie działa? Myślałem, że na tyle kojarzysz fakty.

Pytanie nie jest głupie. Głupie to jest płacenie haraczu za online, ktory nie działa, a nawet jeśli działa, to nie ma lobby.

Opublikowano

To wyjaśnij mi jak mam na nie odpowiedzieć, skoro cały świat wie, że serwery nie działają od premiery...?

Opublikowano

eee, niektórzy kupili na premierę ? To skąd tacy mieli wiedzieć, że serwery nie będą trybić ? Osobiście kupiłem z nadzieją, że serwery ruszą szybciej, ale okazało się inaczej, no ale cena dobra, bo tylko 169 zł za nową grę, więc to zadziałało na mnie.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

ku.rva ten PSN to jest totalna spier.dolina. gdzie tu do uslugi ms. w ciagu calego roku odkad mam ps4 to nie pamietam miesiac zeby cos sie nie krzaczylo w tej usludze. gdyby nie to ze wiekszoc e-funflo siedzi na tej chu.jozie o wygladzie rombo-tostera to juz dawno przesiadlbym sie na tv-tv gdzie chociaz jest w co grac i online dziala jak nalezy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.