Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Szef Polyphony oświadczył, że GT7 może wyjść w 2015 albo 2016 roku - pewnie nie mogą się zdecydować, który racer MS ma ich rozjechać: Forza Motorsport 6 czy Forza Horizon 3 :P 

Opublikowano

O, widzę teraz moje ulubione graphic wars i obiektywne oceny pracy koderów :D

Opublikowano

Szef Polyphony oświadczył, że GT7 może wyjść w 2015 albo 2016 roku - pewnie nie mogą się zdecydować, który racer MS ma ich rozjechać: Forza Motorsport 6 czy Forza Horizon 3 :P

Lepiej niech wyjdzie w 2016, 2 lata gifów byłoby przed nami.

A po premierze marność, wszystko marność i zgrzytanie zębów.

Opublikowano

Project Spark niepozornie zgarnia 8ki, kolejna świetna, oryginalna i śliczna gra od MSu dla ludzi kreatywnych.

a co tam na szrocie ps4 ? ciągle bieda pif pafy dla januszy i ujowe racery które nie działają  ?  :)

sonyboty trzymajcie się mocno swoich foremek z piaskownicy przed wami jeszcze SO, Ori, 4x Halo i WK w tym roku   :thumbsup:

Opublikowano

pif pafy dla januszy

To akurat domena xboxa.

Conker już zrobiony w tym Project Spark?

Opublikowano

pif pafy dla januszy

To akurat domena xboxa.

Conker już zrobiony w tym Project Spark?

Odwazne stwierdzenie, Ms ma Halo, ktore dla januszy nie jest, a Sony narobilo Killzonow, Resistancow, Magow, Socomow, wiec chyba troche przesadziles. Teraz widzimy kto jest prawdziwym rakiem branzy i chce nam zabrac przyjmnosc z gier video dostarczajac bezmozgie sieczki 7/10 w ilosciach hurtowych.

Opublikowano

Halo, ktore dla januszy nie jest

yNOYE1Q.gif

Opublikowano

Ile exów poza ałtami i szczelankami wydał MS od 2009 roku? Ile z nich należało do nurtu jrpg? Ile platformerów wartych uwagi na tej konsoli wyszło od 2005 do teraz? Czy MS posiada równie udany odpowiednik TLOU, Demons Souls, czy Valkyria Chronicles?

Nawet te głupie gadki o braku dobrych exów mozna sobie wsadzić, bo to co dla jednego z was jest crapem, dla drugiego było lub wciąż jest goty (vide U2, czy seria Resistance).

No i pytanie najważniejsze; czy wy serio myślicie że sponsorowany przez Mountain Dew i Doritos tasiemiec sprzedający się w liczbie +10 mln. to gra której głównym targetem są "koneserzy"? xDDD

Opublikowano

Ostatnio Sony reklamowało PS4 jakimś burito, więc pewnie konsola skierowana jest do nielegalnych imigrantów z Meksyku.

Ktoś nawet zarejestrował pierwszy dzień promocji w wykonaniu potencjalnych nabywców PS4:

Jak widać na powyższym materiale - sami koneserzy. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Gardzę strzelankami, więc to że playstation ma jakieś bardziej kapiszonowate i online gorzej w nich działa mnie tyra, bo w te kupsztale nie grywam.

Tylko japońskie arcydzieła elektronicznej rozrywki się liczą.

rise.jpg

feature-MetalGear-BigBossSalute.png

Dragon-Ball-Xenoverse-04.jpg

A tak poważniej uniwersum Halo nawet trochę lubię, robią ten serial z tym czy nic z tego nie wyszło?

Opublikowano

:P

może ktoś łaskawie zablokować mu dodawanie emotikon w postach?

Opublikowano

Minelo juz troche czasu od kiedy mozna kupic Driveclub, co fani playstation sądzą o nowej usłudze Playstation Early Access? Jestem pod wrazeniem, ze tylu forumowiczow zdecydowalo sie wesprzec developera swoimi pieniedzmi kupujac za pelna cene wczesna wersje gry.

Opublikowano

tymczasem jako król życia nabyłem używaną Vitę wraz z zestawem Konesera - Dragon's Crown, Uncharted, Murasaki Baby. A wy co, dalej gify i zapowiedzi?

Opublikowano

podoba mi sie narzekanie na driveclub, ze jest brzydki a 90% botow pewnie go na zywo na oczy nie widzialo - przy odpowiedniej porze dnia i trasie to wg mnie najbardziej fotorealistyczna gra wyscigowa ever i jedna z najladniejszych gier w ogole, a patch z deszczem jeszcze przed nami...

do tego model jazdy jest serio bardzo fajny, jakby nie bylo takich cyrkow z serwerami oraz jakby gra wyszla planowo to by oceny byly sporo wyzsze i jej odbior calkiem inny

tymczasem jako król życia nabyłem używaną Vitę wraz z zestawem Konesera - Dragon's Crown, Uncharted, Murasaki Baby. A wy co, dalej gify i zapowiedzi?

tylko vita!!!!!!!! vita znaczy zycie!!!!!!!

Opublikowano

Czyli gdyby Sony miało zdrowe podejście do swoich odbiorców, to mielilibyście dobra grę, a tak macie pół dema za które zapłaciliście jak za pełną grę, do tego upośledzony online i elementy gry, które dopiero są zapowiedziane...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

no tak na chwile obecna jest, stad taka a nie inna srednia i hate graczy - wszystko uzasadnione i sprawiedliwe bo ta cala sytuacja to kompromitacja,

poza tym ja bym bardziej niz sony za sytuacje z driveclubem obwinial evolution studio - tyle czasu z takim poslizgiem robic gre gdzie z tyloma rzeczami nie wyrabia sie na premiere, gdzie po drugiej stronie barykady w 2 lata powstaje moloch wyscigowy, to po prostu niewypada. do tego cyrk z serwerami - 120 ludzi juz 6 dzien sie glowi czemu to wszystko sie nie laczy i dalej na dobra sprawe sadzac po twiiterze to nie wiedza co jest przyczyna

Opublikowano

Ficuś powiem tyle, grałem sporo w FH 2 u kumpla i w porownaniu z DC-wybrałbym Forzę. DC to dla mnie najgorzej zainwestowana kasa w grę od kilku lat, a raczej nie kupuje pod wplywem impulsu, tu sie dałem nabrac na obiecanki Sony :( Wali mnie czy to Evolution nawaliło, czy infastruktura PSN, kupuje eksa na PS4 i to sony firmuje swoim pyskiem tę kompromitację.  Jeśli do konca tygodnia sytuacja nie bedzie w 100% opanowana sprzedaje ten szajs pod nazwa DC i coraz bardziej mysle o kupnie combo X1 plus FH2

Opublikowano

coraz bardziej mysle o kupnie combo X1 plus FH2

spokojnie ps4 sie dopiero rozkreca, mocna koncowka roku nadchodzi - w kolejce LBP3 i GuiltyGear!

a na xbonie co, SO 6/10, ori, kolekcja szefa kuchni, zrób konkera, d4 - lol

Opublikowano

Ale z Guilty Gear proszę mi się nie śmiać, bo to świetna seria.

Opublikowano

Ale z Guilty Gear proszę mi się nie śmiać, bo to świetna seria.

w 2009 bardzo szanowałem ale teraz? jakoś tak już bez duszy

Opublikowano

Ile exów poza ałtami i szczelankami wydał MS od 2009 roku? Ile z nich należało do nurtu jrpg? Ile platformerów wartych uwagi na tej konsoli wyszło od 2005 do teraz? Czy MS posiada równie udany odpowiednik TLOU, Demons Souls, czy Valkyria Chronicles?

Nawet te głupie gadki o braku dobrych exów mozna sobie wsadzić, bo to co dla jednego z was jest crapem, dla drugiego było lub wciąż jest goty (vide U2, czy seria Resistance).

No i pytanie najważniejsze; czy wy serio myślicie że sponsorowany przez Mountain Dew i Doritos tasiemiec sprzedający się w liczbie +10 mln. to gra której głównym targetem są "koneserzy"? xDDD

A dlaczego akurat takie daty przyjmujesz? Bo przed 2009 Sony zupełnie olewało gatunek na którym budowało swoją markę, za to M$ wydał kilka niezłych produkcji (w tym jedną świetną) tego typu? Po tym czasie X doczekał się świetnego wieśka, a plejka co takiego ciekawego w słowiańskich klimatach dostała?

Platformówki na PS3, to temat rzeka... Podobno LBP, to dobry platformer, którego na Nintendo nikt by nie zauważył, a zwolenników LBP próżno szukać wśród osób ceniących dobre gierki z tego gatunku. Najwięcej entuzjastów znajdziemy tam, gdzie Journey jest platformerem. To tyle jeżeli chodzi o duże produkcje tego typu na ps3. Ok. Dr. Peppers był jeszcze, ale serio na XBL lepszych platformerów długo się nie szuka. Jest tego sporo więcej niż u konkurencji, ale fakt, że to dystrybucja cyfrowa, która żadnego fana PlayStation w obecnej generacji.

"Nietuzinkowych" gier na 7 jest całkiem sporo w bibliotece PS3, tzn. tytułów niedocenianych przez recenzentów i ludzi, czyli wszyscy je olali, bo było zwyczajnie je nazywając "średniackie", a jedynym miejscem w którym się je pamięta jest CW. Normalnie w dyskusji nie używa się argumentów w stylu "wybierz konsole Z bo na niej jest sporo średniaków".

Odpowiednik Demona na X? Dark niech będzie? No fakt, "jedynka" nie wyszła na Xa. Dla sporej ilości osób Anal Wake jest odpowiednikiem TLOU(dla mnie nie, bo TLOU lepsze, ale obie są równie "nietuzinkowe").

Opublikowano

przy DC też klapy były pewne, a okazało się że ta kolejna przereklamowana gierka od Sony wygląda gorzej niż Horizon 2 z otwartym światem

Znów była promocja na rozpuszczalnik? Żeby ta FH2 w połowie wyglądała tak dobrze jak DC, to boty nieco by posmakowali nowej generacji.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

coraz bardziej mysle o kupnie combo X1 plus FH2

spokojnie ps4 sie dopiero rozkreca, mocna koncowka roku nadchodzi - w kolejce LBP3 i GuiltyGear!

a na xbonie co, SO 6/10, ori, kolekcja szefa kuchni, zrób konkera, d4 - lol

Wystarczy sam szef kuchni, by Sony nie miało nic w zamian do zaoferowania. Do tego piękne Ori i SO, które nawet jeśli zgarnie 6/10, to przynajmniej będzie to 6/10 nadające się do grania, widać tam czyste arcade.

Bijatyka 2d i zrób se sam plansze 3 do pięt może i dorasta wymienionym przez Ciebie grom na xbonie, ale już na pewno nie wyżej.

Ładny samobój z rana.

Opublikowano

Platformówkim na PS3 to 4 części Ratcheta (tak, tak strzelanina, wiemy to, szczególnie dla tych co nigdy nie grali w te gry), LBP1, LBP2, Puppeteer, Sly 4 jeżeli chodzi o pudełka. To co pudełkowego z tego gatunku wyszło na x360, którego też dość mocno męczyłem ale jakoš nie przypominam sobie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.