Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na x360 z platformówek wyszło Halo i Forza.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Z tym Halo to nawet masz rację, bo są niektóre momenty w których można sobie poskakać w określonym celu.

Osobiście z platformówek w pudełku na 360 grałem tylko w Raymany, ale to wyszło na wszystko.

Nic dziwnego, że Sony wydaje na swoje konsole platformery, wiele użytkowników tej konsoli jest w wielu w którym jeszcze się nie wyrasta z tego typu gier. :)

E: Balon, zapomniałeś o Uncharted.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

co za idiotyczne bole dupki botow, ze platformery sa dla dzieci i gracze "wyrastaja z tego typu gier"

mam 29 lat i kocham platformery tak samo gdy mialem 10lat i tak samo bede je kochac majac lat 40 - platformery to genialny gatunek gier, wrecz korzenie gamingu i przy takich raymanach bawilem sie lepiej niz przy 95% innych gier w minionej generacji

Opublikowano

Humulin ale rozyebales Kermita, teraz chlopak pewnie schowa sie do jaskini i z niej nie wyjdzie do przyszlego roku. Dobra robota, tak trzeba traktowac wrogow jedynej slusznej opcji - konsoli Xbox One.

Szkoda tylko ze on ma Xboxa, jest Xbote i trollowal xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Wystarczy sam szef kuchni, by Sony nie miało nic w zamian do zaoferowania. Do tego piękne Ori i SO, które nawet jeśli zgarnie 6/10, to przynajmniej będzie to 6/10 nadające się do grania, widać tam czyste arcade.

Bijatyka 2d i zrób se sam plansze 3 do pięt może i dorasta wymienionym przez Ciebie grom na xbonie, ale już na pewno nie wyżej.

Ładny samobój z rana.

ty wolisz kolekcje szefa kuchni w 1080p/60fps z odświeżoną grafą i dedykami, SO z coopem na 8 osób w trybie hordy, open world, ORI skakanie stworkami, Spark - 80% (lol a mialo byc goty), D4 - japonskie Heavy Rain (ta z taka grafa, lol)

a ja wole skakać szmacianką z realistyczną symulacją skoku (ten ciężar lalki, next gen) i bawić się z kumplami w GG zaraz po udanej sesji 2 wyścigów z RZĘDU w DC..

hehe, zniszczony

Opublikowano

Humulin ale rozyebales Kermita, teraz chlopak pewnie schowa sie do jaskini i z niej nie wyjdzie do przyszlego roku. Dobra robota, tak trzeba traktowac wrogow jedynej slusznej opcji - konsoli Xbox One.

Szkoda tylko ze on ma Xboxa, jest Xbote i trollowal xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Weź i na tapatalku zapamietaj te wszystkie nicki, kto botem, a kto klapem.

@Ficuś - Masz 29 lat i się tak oburzasz, bo ktoś na internetach coś napisał.

@Kermit - halo w 1080/60 na dedykowanych servach... nic więcej nie trzeba.

excited-baby.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Tak w ogóle niedługo będzie 10 lat od premiery half life 2, a o trójce dalej nic nie wiemy. Nienawidzę grubasa :(

Opublikowano

alez sie nie oburzam, to ty masz bol pupki bo chciales zablysnac i wysmiac "klapkow" a teraz zbierasz minusy bo wydalo sie jakim januszowym typem gracza jestes...a sorki juz jestes "dojrzalym graczem" i wyrosles z platformowek i dojrzales do powaznych i jedynie slusznych fps i fpp z litrami krwi i glebokim gameplayem

Opublikowano

W tym temacie każdy zbiera minusy za napisanie cokolwiek dyskredytującego w kierunku Sony i jego urażonych i delikatnych odbiorców. Jakoś się tym nie przejmuję.

Przy okazji wypomnieć jeszcze cokolwiek o Uncharted i mamy gotowy protest niebieskich.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Mi się wydaje jednak, że w tym temacie dostaje się minusy za pisanie totalnych głupot, które nawet są "za mocne" jak na ten temat np platformówki to gry dla dzieci itp. Ja tak to widzę.

Opublikowano

Dobra, nie będę się upierał. Tymbardziej, że trolowałem.

Sam zagrywałem się jak dziecko przy ostatnich dwóch Raymanach 2d. Wielki szacun dla Ubi za brak multi online i ewidentny ukłon w stronę dawnych platformerów.

Opublikowano

Mi się wydaje jednak, że w tym temacie dostaje się minusy za pisanie totalnych głupot, które nawet są "za mocne" jak na ten temat np platformówki to gry dla dzieci itp. Ja tak to widzę.

To mario nie jest dla dzieci? O_o

Opublikowano

mario dla dzieci, luigi dla starszych, a w MK8 luigi to juz w ogole gangsta

Opublikowano

Captain-Toad-E3-Reveal-3-1280x720.jpg

a to dla niemowlaków

Opublikowano

Dobra, nie będę się upierał. Tymbardziej, że trolowałem.

Sam zagrywałem się jak dziecko przy ostatnich dwóch Raymanach 2d. Wielki szacun dla Ubi za brak multi online i ewidentny ukłon w stronę dawnych platformerów.

Teraz sie juz nie wybielaj.

Powiedziałes totalna głupote w zwiazku z platformerami. Ale w tym temacie najlepsze wyjscie z takich sytuacji to : trolowałem.

Powiem Ci na marginesie:  Trolowac to trzeba umiec.

Opublikowano

Ficuś powiem tyle, grałem sporo w FH 2 u kumpla i w porownaniu z DC-wybrałbym Forzę. DC to dla mnie najgorzej zainwestowana kasa w grę od kilku lat, a raczej nie kupuje pod wplywem impulsu, tu sie dałem nabrac na obiecanki Sony :( Wali mnie czy to Evolution nawaliło, czy infastruktura PSN, kupuje eksa na PS4 i to sony firmuje swoim pyskiem tę kompromitację.  Jeśli do konca tygodnia sytuacja nie bedzie w 100% opanowana sprzedaje ten szajs pod nazwa DC i coraz bardziej mysle o kupnie combo X1 plus FH2

pograłeś w DC dłużej niż 1h?  gra rozpoczyna sie od eventu z Audii RS5

Opublikowano

Ficuś powiem tyle, grałem sporo w FH 2 u kumpla i w porownaniu z DC-wybrałbym Forzę. DC to dla mnie najgorzej zainwestowana kasa w grę od kilku lat, a raczej nie kupuje pod wplywem impulsu, tu sie dałem nabrac na obiecanki Sony :( Wali mnie czy to Evolution nawaliło, czy infastruktura PSN, kupuje eksa na PS4 i to sony firmuje swoim pyskiem tę kompromitację.  Jeśli do konca tygodnia sytuacja nie bedzie w 100% opanowana sprzedaje ten szajs pod nazwa DC i coraz bardziej mysle o kupnie combo X1 plus FH2

pograłeś w DC dłużej niż 1h?  gra rozpoczyna sie od eventu z Audii RS5

I przy odpowiedniej pogodzie i działających serwerach!

Opublikowano

Podobno online juz dziala. mozna zagrac dwa wyscigi.

Opublikowano

A to ciekawe - Forza rozpoczyna się zaraz po intro na początku :D Jakaś nowa moda - pograj 1-2 h i zaczynamy!

Opublikowano

Fanka nie sluchajcie :D jak ja czytam jego zlote rady, ze po 2h GRAFIKA nawet robi sie lepsza to normalne brecht :D pocieszny jest ale na drivecluba to sie napalil jak szczerbaty na suchary

Opublikowano

No jak to tak? Przecież reprezentuje Elite Club FPE. Ta nazwa do czegoś zobowiązuje!

Opublikowano

Ficuś sam pisałeś, że przy większej predkości masz nakładane wiecej filtrów co sprawia, że gra wygląda lepiej ;)

do tego od RS5 dopiero czuć jakąś predkość prowadzenia auta

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Tak szczerze to fajnie, że dc ma dobry gameplay, ale po tym co wyczynia sony i evolution to niestety, ale trzeba im pokazać soczystego

tlou.gif

Opublikowano

Nie no, kosmos i objawienie, gry wyscigowe lepiej wygladaja przy wiekszej predkosci, jak evolution wpadlo na cos tak rewolucyjnego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.