Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

w ogole komentarz botkow co do tych fot z DC z poprzedniej strony? dalej grafa jak z ps3 i beka, ze ktos smie pisac, ze sa momenty, ze gra wyglada prawie jak fotoreal?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Daddy? Bardzo szanuje.

Opublikowano

Daddy jest spoko, a jako fatality dodam ze wy macie Mendrka, wygralem.

Opublikowano

A gdzie LionelPL?

Powiedział random bot.

Opublikowano

Daddy? Zawsze go szanowałem. :hi:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Don, Mazzeo, Daddy , Bluber - kazdy zielona krew a kazdy wporzadku, trolluja, smieja sie z playstation, czesto nawet sam sie posmieje, dam plusa ale jakos nigdy nawet w gramie nie wkurzaly mnie ich posty, ale jak w "moim" obozie posta czasem ulepi Mendrek to klekajcie narody - tego po prostu nie da sie czytac - ani to z sensem, ani nie zabawne, pozbawione trollingu itp

Opublikowano

w ogole komentarz botkow co do tych fot z DC z poprzedniej strony? dalej grafa jak z ps3 i beka, ze ktos smie pisac, ze sa momenty, ze gra wyglada prawie jak fotoreal?

odpowiem dyplomatycznie: wierzę na słowo, że w ruchu to może wyglądać dobrze

Daddy? Prawy człowiek o gołębim sercu na straży dobra.

Opublikowano

Przeciez na ps4 wychodzi nidhogg czy jakos tak, slasher jak sie patrzy.

Nidhogg jest super, ale pc master race gra już od roku w to hehe

Takie pytanie do botów, nie czujecie zażenowania jak czytacie "posty" Daddiego? Przyznajcie się, chętnie byscie go widzieli w obozie błękitnej krwi, ale na szczęście jego życie potoczyło się zupełnie inaczej (dzięki ci panie!).

No wy mieliscie lepszych asów, iras, juras, disvertigo którego posty byly pisane chyba przez małpę, maciomaniak z czasów bycia klapkiem, mendrek i kilku innych.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jeszcze Yeti, nie zapominaj też o nim.

Opublikowano

Wojny zwykły napędzać biznes, więc kibicuję obu stronom, bo fajnie byłoby ujrzeć jeszcze jedną generację konsol, a ze zmniejszającym się rynkiem to wcale nie jest takie pewne. Dlatego szanuję beton, w końcu czym innym wylać fundamenty. Brakuje mi tu Ninny jednak, obóz nie tak mocny jak za czasów N64 :(
Wtedy jak Leonidas i 300 wojowników, dzielna grupka użytkowników stawiała niezłomny opór Kserksesowi (Sony). Bitwy w listach w N+, jakość nie ilość etc. A teraz ? O ile 3d-esiarze trzymają się mocno, to WiiU słabo, wymierające pokolenie Nintendo przełomu lat 80' / 90'  złożyło już dawno broń i gra w swoich domach , ocierając z rozrzewnieniem łzy z policzka, patrząc na blizny minionych wojen. A ma w co, bo Nintendo ceni sobie weteranów i szpile wydaje dobre.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

ja publicznie obiecuje, ze w ciagu najblizszych lat kupie WiiU - pewnie dopiero jak cena super spadnie ale na prawde to grzech nie zagrac w SM3dW, DK:TF, WW HD, Bayo2, ZeldeU i X2

Opublikowano

Jakim zmiejszającym się rynkiem?

Opublikowano

maciomaniak z czasów bycia klapkiem

Haha, teraz jest jeszcze lepiej. Gra bez duszy, wielka niespodzianka na polską premierę, no i to info od insajdera, które okazało się prawdziwe. Wprawdzie każdy sądził, że gry na xbona będą w full hd, a nie że microsoft będzie płacić developerom aby ci obcinali to i owo w wersji na PS4. No ale cel jest osiągnięty, nie licząc kilku przypadków z kwadratową piłką w 720p czy brakiem kosodrzewiny. Szkoda, że po kupnie xbona odeszła mu ochoto do gier wideo :/

Opublikowano

Jakim zmiejszającym się rynkiem?

Ludzie kupujący Wii odeszli do smartfonów, Japończycy to samo.  Cudem będzie jeśli którakolwiek konsola przebije 100 mln. Ba ! Śledząc dane sprzedażowe, ewidentnym jest, że są mocno skierowane ku premierze, co z tego, że ps4 jest najlepiej sprzedającą się konsolą , skoro trajektoria sprzedaży jest za Wii?

WiiU jest za GC i nawet DC, Xbox jest za 360. Liczba graczy core'owych spada. Dlatego pewnie następna generacja będzie ostatnia. Jestem prawie pewien, że X1 będzie ostatnią konsolą od MS. To co chcieli z nią zrobić nie działa, konsola zamiast być kojarzona z unifikowanym środowiskiem Windows i Azure, jest kojarzona z fatalnym PR-em, więc nie robi tego do czego została stworzona.  To Apple i Google są konkurentami MS, gigant z Redmont Sony ma głęboko w poważaniu.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

ja publicznie obiecuje, ze w ciagu najblizszych lat kupie WiiU - pewnie dopiero jak cena super spadnie ale na prawde to grzech nie zagrac w SM3dW, DK:TF, WW HD, Bayo2, ZeldeU i X2

Dodajmy że wielu tutaj ominęło Wii, więc trzeba też dodać sobie bibliotekę tej konsoli (Nintendo takie dobre, jako jedyne nie odpuściło wstecznej kompatybilności). Dla takich nie ma co już czekać na cokolwiek, tylko kupować.

Opublikowano

Gry na wii lecą w 480p, to nie jest nawet rozdzielczość.

Opublikowano

No w sumie dla barona gejmingu przejście z glourious 1080p, które jakże poprawia gameplay gry wyścigowej Driveclup, na wieśniackie 480p może być bolesne.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

i nie ma trofeow!!!!!!!!!

Opublikowano

Hendrix, tak za 6 lat czeka Cię ciężkostrawny posiłek ;)

eatcrow.jpg

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Czy raven na talerzu ma symbolizowac upadek PC gamingu, czy moze czegos nie zrozumialem?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Takie pytanie do botów, nie czujecie zażenowania jak czytacie "posty" Daddiego? Przyznajcie się, chętnie byscie go widzieli w obozie błękitnej krwi, ale na szczęście jego życie potoczyło się zupełnie inaczej (dzięki ci panie!).

To taki Mendrek botow, musi byc rownowaga w przyrodzie.
Opublikowano

Hendrix, tak za 6 lat czeka Cię ciężkostrawny posiłek ;)

eatcrow.jpg

Bardzo chciałbym zjeść to danie, bo imo  monopolizacja rynku to najgorsza rzecz. Najbliższe kilka lat będzie ciekawe, czy gry jako usługa zyskają na popularności ?

Bo musi być jakiś magnes przyciągający graczy, w zeszłej generacji to był motion control, w tej niby ma być VR, ale nie widzę tego dopóki cena nie spadnie  i nie będzie wycelowana w mainstream.

Edit:

To monopolizacja rynku za czasów Ps2 doprowadziła do mega failu jakim było i jest Ps3. 

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Czy raven na talerzu ma symbolizowac upadek PC gamingu, czy moze czegos nie zrozumialem?

Nie znasz pojęcia "Eating crow"?

Hendrix: Nie dam sobie ręki uciąć, ale Xone chyba (analogicznie do PS4) ma lepszą sprzedaż niż X360 w analogicznym okresie od premiery.

Do tego cały czas otwierają się nowe rynki jak chociażby Chiny.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Teraz juz znam xD

Opublikowano

Nie znasz pojęcia "Eating crow"?

Przecież on siedzi w UK skąd ma znać takie pojęcia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.