Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sorry, zapomniałem o XLA. Chodziło mi głównie o takie większe sztuki jak God of War, HR, Forza czy Halo. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

God of War, HR, Forza czy Halo. 

xD

Serio?

Opublikowano

No wiem, że dla Ciebie jedne Demon's Souls wszystko kładzie xD

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ale jak widzę kolejne trailery KI to mi czacha dymi :)

Opublikowano

Gadajcie sobie co tam chcecie ale to PS3 ma dziś najwięcej różnorodnych exów. 

xbox360

There are currently 1,125 games (multiplatform: 925; exclusive: 187; console exclusive: 72)

ps3

There are currently 796 games (multi-platform: 636; exclusive: 150; console exclusive: 10)

Bomby Prawdy wg jakiegoś randomowego x-bota, czyli jak wmówić ludziom że przez 8 lat życia Sony wypuściło... 10 exów.

Opublikowano

To też jest za free?

Za darmo jest jedna postać w rotacji (co jakiś czas zmieniają). Zestaw postaci kosztuje po 20$ za sezon, czyli te co były wcześniej + te co będą teraz łącznie za 40$.

xbox360

There are currently 1,125 games (multiplatform: 925; exclusive: 187; console exclusive: 72)

ps3

There are currently 796 games (multi-platform: 636; exclusive: 150; console exclusive: 10)

Bomby Prawdy wg jakiegoś randomowego x-bota, czyli jak wmówić ludziom że przez 8 lat życia Sony wypuściło... 10 exów.

Ciężko z czytaniem co? :)

Opublikowano

Czyli za 40 dolców mam wszystko niby? Jakieś 130 zeta u nas, dobrze prawię? A bijatyka jest całkiem spoko bo swojego czasu przeglądałem trochę filmiki i nawet mi się podoba design postaci i aren. Szkoda, że nie było mi jeszcze dane zagrać. Może kiedyś pojawi się w pudełeczku.

Opublikowano

No po tych premierowych niespodziankach jeszcze tego by brakowało xD

Jutro sprawdzę sobie tego DriveCluba, ciekawe czy faktycznie tak wymiata jak niektórzy pisali w temacie.

Opublikowano

Kup zeszyt też bo ciężko zapamiętać wszystkie czasy. 

Opublikowano

xbox360

ps3

A gdzie kategoria "różnorodne eksy"?

Nie wiem co to znaczy, tak samo jak kategoria "większe sztuki" Ale ciekawa jest ta dyproporcja gdzie brakuje 290 multiplatform na ps3.

Teraz patrz nobody, ciągle stękasz, że MS nie ma nic tylko strzelanki ale ja widzę tutaj sporo ciekawych tytułów

ss_a1779d64a45998da99f08ca63d4a3dd7d952b

akurat dobry klimat dla ciebie

Chrome_04.jpg

symulator mechów od From Software

bluedragon171.jpg

kolorowe jrpg od mistwalkera

Kameo-Elements-of-Power-XBOX-360.jpg

spoko przygodówka od rare

the-lord-of-the-rings-the-battle-for-mid

rts w świecie władcy pierścieni

lost-odyssey-turn-based-nostalgia.jpg

jeden z lepszych jrpg poprzedniej generacji

outfit_large.jpg

taktyczne rpg troche coś jak valkyria hehe

ridge_racer6.jpg

rr only on xbox

_-Ace-Combat-6-Fires-of-Liberation-Xbox-

tak samo jak ace combat

gier do wyboru jest w cholerę na obu konsolach, a fakt, faktem MS zrobił tak żeby kasę trzepać na najbardziej dojnych markach i kinecie przez co też im się należy spory fakers i tyle.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

xbox360

There are currently 1,125 games (multiplatform: 925; exclusive: 187; console exclusive: 72)

ps3

There are currently 796 games (multi-platform: 636; exclusive: 150console exclusive: 10)

Ciężko z czytaniem co?  :)

no trochę tak, albo coś mnie ominęło, bo wydawało mi się że na ps3 było trochę więcej exów niedostępnych na pc niż 10. I to już 5 lat temu.

@bluber

ja to wszystko szanuję i podkreślam że do 2009 gier AAA miał sporo naprawdę zacnych, ale od tego czasu to już jednostki. fajnie że twórcy cyfrówek nie próżnowali, ale duże, odmienne projekty to przeszłość 360-tki. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Sorry, zapomniałem o XLA. Chodziło mi głównie o takie większe sztuki jak God of War, HR, Forza czy Halo.

Ta lista jest tylko gier retailowych.

Opublikowano

Czyli jednak problemy z czytaniem :P Kombinuj dalej :)

Czyli za 40 dolców mam wszystko niby? Jakieś 130 zeta u nas, dobrze prawię? A bijatyka jest całkiem spoko bo swojego czasu przeglądałem trochę filmiki i nawet mi się podoba design postaci i aren. Szkoda, że nie było mi jeszcze dane zagrać. Może kiedyś pojawi się w pudełeczku.

Tak. Jakieś 140 zł. Pierwszy sezon za parę dni wyjdzie w pudełku + jedna postać TJ Combo z drugiego sezonu w cenie 69 zł.

Opublikowano

Tak w ogóle niedługo będzie 10 lat od premiery half life 2, a o trójce dalej nic nie wiemy. Nienawidzę grubasa :(

jak smiesz bluznic na Lorda Gabena , poklon sie i caluj sygnet !

Opublikowano

@bluber

ja to wszystko szanuję i podkreślam że do 2009 gier AAA miał sporo naprawdę zacnych, ale od tego czasu to już jednostki. fajnie że twórcy cyfrówek nie próżnowali, ale duże, odmienne projekty to przeszłość 360-tki.

jezu a ten mnie znowu o aaa, co mnie obchodzi jaki budżet miała gra i czy wyszła w pudełku ziom?

Opublikowano

rozsadza mi klaperki łeb ten podział na exclusives i console exclusives.

poddaję się proszę pana pana. 

@up

nie no skoro niszę w pełni wypełniają ci gry indie itp. mniejsze projekty, to ok. mi tam miło kiedy w pudełku wychodzi tytuł pokroju NNK na +80h w kampanii.

Opublikowano

No niestety gdybyscie szanowali tutaj pc master race to nie ma problemu, ale przez to, że nikt nie gra na PC to xbox zyskuje. Ostatnio spotkałem się z terminem sony/microsoft ecosystem hehe

Opublikowano

EX - np. Uncharted 2 czy Gears of War 3.

Console EX - np. Wiedźmin 2 czy Left 4 Dead.

Opublikowano

xbox360

ps3

Niestety, generacja się zakończyła, ale klapki dalej będą zaginać rzeczywistość. Że więcej eksów, że bardziej różnorodne, że PS3 wcale nie miało większości multiplatfrom w gorszej jakości, że wsparcie na 10 lat a co u Was na martwej konsoli xDDD (od kiedy to już piszą, od 2012? a teraz posiadacze X360 mogą napier,dalać w Titanfalla i FH2 kiedy na PS3 mogę sobie update systemu conajwyżej pobrać), jezus ile można w kółko to samo czytać.

Console exy są bardzo proste - ponieważ PC to ch,uj i granie w bluescreeny, to jeśli jakaś gra jest na X360 i PC równie dobrze, dla własnego zdrowia psychicznego, można uznać, że gra jest tylko na X360.

Opublikowano

EX - np. Uncharted 2 czy Gears of War 3.

Console EX - np. Wiedźmin 2 czy Left 4 Dead.

Przez pryzmat console ex mylnie zrozumiałem eksluziw konkretnej konsolowi. Ja. [*]

Lel, Bluber nie przesadzaj. Więksi zealoci ode mnie mają tutaj x-boxy, więc i pc nie jest problemem dla chcącego (z ostatnio ukończonych np. To The Moon)

Opublikowano

Lel, Bluber nie przesadzaj. Więksi zealoci ode mnie mają tutaj x-boxy, więc i pc nie jest problemem dla chcącego (z ostatnio ukończonych np. To The Moon)

No spoczko, ja wole grać na konsoli niż w bluescreen.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To The Moon xDDD przecież to nawet nie jest grafika

Wiem że wiocha. A mógłbym pokoneserować w tym czasie w Tytanowego Janusza, czy Ryse. ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.