Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nobody wolal kupic lapka za 3kafle zamiast 2 current geny i teraz gra w to the moon, co zrobicie.

@up - taa, w ryse na lapku za 3kafle, chyba bys dostal oparzen 3 stopnia od grania na minimum uzywajac klawiatury.

Edytowane przez KopEr

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gdzie są gify? Sony niczego nie zapowiedziało? 

Opublikowano

O to samo chciałem zapytać, ale w kontekście Sunset Overdrive. Im bliżej premiery, tym gifów mniej. Czujecie pismo nosem, co?

Ratchet & Clank + Insomniac = bardzo dobra gra. Cokolwiek innego + Insomniac = problemy.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Po dwuch godzinach grania ajne jest Rainbow Moon.

Polecam.

Opublikowano

Nobody wolal kupic lapka za 3kafle zamiast 2 current geny i teraz gra w to the moon, co zrobicie.

oba główne current geny to na razie niestety zabawki dla januszy, plus musiałem wsiąść sprzęt przenośny bo w salonie z plazmą (no nie będę grać na 15 calowej toshibie c'nie?) nie było miejsca dla nowego grata. Na gierki z VII generacji i perełki pokroju Ori starczy.  

Opublikowano

O to samo chciałem zapytać, ale w kontekście Sunset Overdrive. Im bliżej premiery, tym gifów mniej. Czujecie pismo nosem, co?

Ratchet & Clank + Insomniac = bardzo dobra gra. Cokolwiek innego + Insomniac = problemy.

Tak bo wychodzi na XO dlatego 5/10.

Opublikowano

Dobrze wiesz, jak to było, kiedy Insomniac brało się za coś innego niż Spyro i R&C.

Opublikowano

Resistance > Killzone > i reszta strzelanek na ps3

Opublikowano

To teraz oceniamy hajp na gre po ilosci gifow xD? Patrzac na oceny i ogolna sytuacje DriveKlapa moge stwierdzic ze im mniej gifow tym lepiej.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

To teraz oceniamy hajp na gre po ilosci gifow xD?

Jak teraz przecież boty robią to już od dłuższego czasu :teehee:

Opublikowano

Na Ps4 musisz grać we wszystko co wychodzi, bo inaczej nie pograsz w nic 

Opublikowano

W Hiszpanii PS4 rozwala X0 7:1, normalnie jak Niemcy z Brazylią hehe, czyli co PS4 zdobędzie Mistrzostwo Świata?  :teehee:

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Masz dane z Ugandy? No właśnie. Tam xkloc wygrywa do ZERA!!!! :D

Opublikowano

News na stronie PE mówi o wzroście i wyprzedzeniu XO w US. Trzeba poczekać na oficjalne dane. 

Xbox ma bijatykę, PS4 nie ma. Ps4 ma nie powalającego DC, XO ma FM5 i Horizon 2. Generalnie w każdej dziedzinie XO wypada lepiej. 

BloodBorne namiesza po nowym roku, ale XO już chyba na prostej. Kinekt milczy, co cieszy. Końcówka roku należy do XO. Tak trzymać. 

Klapkom zostają gify, zapowiedzi i przed telewizorem papier,nożyce, kamień  :sorcerer:  Kto zagra w DC, a kto odpadnie  :teehee:

Opublikowano

Nie wiem czy ogladales ostatni mecz ale to Nasze Orly pokonaly obecnych mistrzow swiata, a jednego z goli strzelil Sebastian Mila - ogladalem kiedys z nim wywiad i powiedzial ze w jego sercu jest tylko Xbox a PS4 to stara (pipi) jak Legia Warszawa.

Pozdrawiam

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

News na stronie PE mówi o wzroście i wyprzedzeniu XO w US. Trzeba poczekać na oficjalne dane. 

Xbox ma bijatykę, PS4 nie ma. Ps4 ma nie powalającego DC, XO ma FM5 i Horizon 2. Generalnie w każdej dziedzinie XO wypada lepiej. 

BloodBorne namiesza po nowym roku, ale XO już chyba na prostej. Kinekt milczy, co cieszy. Końcówka roku należy do XO. Tak trzymać. 

Klapkom zostają gify, zapowiedzi i przed telewizorem papier,nożyce, kamień  :sorcerer:  Kto zagra w DC, a kto odpadnie  :teehee:

Powiem tak - mam w (pipi)e grafę i 900p vs 1080p. Na PS4 ograłem od zakupu raptem kilka gierek, XBone mam niecały miesiąc, zdążyłem wbić 7 czy tam 8 calaków, ograć kilka petard, a najlepsze dopiero przede mną - wkrótce kupię Horizon 2, Sunset Overdrive i kilka multiplatform by pograć z przyjaciółmi przez niezawodną usługę LIVE, normalnie, bez żenady słysząc się w komfortowych słuchawkach (to co dorzucali do PS4 to jakiś przykry żart).

Traciłem nadzieję jeśli chodzi o obecną generację konsol, myślałem, by zostać przy PC, ale zakup XBone otworzył mi oczy - znów się poczułem jak gracz, znów siedzę przed gierkami do 3 rano.

Fajnie mieć PS4 jako drugą platformę, ale raczej po to, by ograć kilka exów. XBone nieoczekiwanie stał się w moim grajdołku wiodącą platformą i jego zakup był jedną z najlepszych growych decyzji tego roku. Żałuję, że zrobiłem to dopiero na polską premierę.

Opublikowano

Robert Lewandowski wybrał PS4, zresztą to samo zrobiła reszta świata, dzięki czemu X0 jest daleko w tyle. Amen
X0 tylko do exów, jeśli komuś takie exy odpowiadają.

Edytowane przez Neox

Opublikowano

Ciekaw jestem oficjalnego infa. Z drugiej na początku Września na całym świecie mówiło się o 500 000 sprzedanych PS4, oraz w każdym kolejnym tygodniu dane były dla PS4. Więc mało realny jest ten scenariusz.

Opublikowano

Według użytkowników serwisu Amazon, PS2 jest najlepszą konsolą jaka powstała, w finale pokonała PS One ;)

http://www.amazon.co.uk/b?node=5176781031

Powiem tak - mam w (pipi)e grafę i 900p vs 1080p. Na PS4 ograłem od zakupu raptem kilka gierek, XBone mam niecały miesiąc, zdążyłem wbić 7 czy tam 8 calaków, ograć kilka petard, a najlepsze dopiero przede mną - wkrótce kupię Horizon 2, Sunset Overdrive i kilka multiplatform by pograć z przyjaciółmi przez niezawodną usługę LIVE, normalnie, bez żenady słysząc się w komfortowych słuchawkach (to co dorzucali do PS4 to jakiś przykry żart).

Traciłem nadzieję jeśli chodzi o obecną generację konsol, myślałem, by zostać przy PC, ale zakup XBone otworzył mi oczy - znów się poczułem jak gracz, znów siedzę przed gierkami do 3 rano.

Fajnie mieć PS4 jako drugą platformę, ale raczej po to, by ograć kilka exów. XBone nieoczekiwanie stał się w moim grajdołku wiodącą platformą i jego zakup był jedną z najlepszych growych decyzji tego roku. Żałuję, że zrobiłem to dopiero na polską premierę.

No widać to, zwłaszcza kiedy grasz głównie w multiplatformy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Przy D4 i Forzie bawiłem się znacznie lepiej niż przy tym, co wyszło dotychczas wyłącznie dla PS4.

XBone to u mnie platforma wiodąca, więc na czym grać w multiplatformy? Na konsoli, przy której odpaleniu muszę się modlić, żeby działało online? :)

Opublikowano

Choroba umysłowa, czy głupota nabyta? Mieć obie konsole i multiplatformy wybierać te gorsze. Nie chcę urazić oczywiście, tak tylko pytam. A i co to za megatony są? W końcu FH2 to pierwsza i jedyna bardzo dobra gra. Oczywiście nie brakuje też dobrych, ale megatony.

Opublikowano

Ma PC- wspomina o nim. 

Ja też często wybierałem gry multi na konsoli niż na PC- a mogłem mieć 1080/60. 

Opublikowano

Przy D4 i Forzie bawiłem się znacznie lepiej niż przy tym, co wyszło dotychczas wyłącznie dla PS4.

XBone to u mnie platforma wiodąca, więc na czym grać w multiplatformy? Na konsoli, przy której odpaleniu muszę się modlić, żeby działało online? :)

najlepsze offlinowe exy ps4. już w 2015.  :teehee:

Opublikowano

Spokojnie, jaranko 1080/60 przejdzie. Trzeba gier, a nie ładnych wydmuszek. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Choroba umysłowa, czy głupota nabyta? Mieć obie konsole i multiplatformy wybierać te gorsze. Nie chcę urazić oczywiście, tak tylko pytam. A i co to za megatony są? W końcu FH2 to pierwsza i jedyna bardzo dobra gra. Oczywiście nie brakuje też dobrych, ale megatony.

Urazić może i mnie nie urazisz, ale zaczynanie pytania od obrzucania dyskutanta inwektywami jest mega słabe.

W każdym razie wytłumaczę raz jeszcze, bo wiem, że umiejętność czytania ze zrozumieniem w naszym pięknym narodzie umiera.

W poście, który zacytowałeś stoi:

Powiem tak - mam w (pipi)e grafę i 900p vs 1080p.

Teraz tłumaczę - mam pieca który bez zadyszki miażdży PS4-kową oprawę w multiplatformach. Czy wobec tego gram na pececie? Nie. Czy powinienem grać w multiplatformy na PS4 zamiast na Xbox One bo lepsza grafa? Nie.

Nie każdy kieruje się logiką "więcej pikseli = lepiej". Dla mnie jest ważna egronomia, to że pad nie skrzypi, że nie muszę się bać o to, że zetrą mi się gałki analogowe, że mam sprawnie działającą usługę Xbox LIVE gdzie w każdej chwili mogę dołączyć do party i pogadać z kimś znajomym, wskoczyć do czyjejś gry, nie przejmować się konserwacjami, które są raz na x miesięcy, w przeciwieństwie do badziewu od Sony i wyłączania PSN co tydzień-dwa (co i tak do niczego nie prowadzi bo usługa wieje ch.ujem tak samo jak wiała i 5 lat temu). To, że konsola jest CICHA i autentycznie jej nie słyszę podczas zabawy - PS4 to wyjec.

Jeżeli dla Ciebie ważne jest te kilka pikseli czy to, że gra dropuje w krytycznych momentach do 24 klatek zamiast do 22, to obawiam się, że to nie ja cierpię na chorobę umysłową lub głupotę nabytą. Człowieku, otwórz oczy - gra jest po to żeby bawić, żeby odprężyć po ciężkim dniu borykania się z rzeczywistością. Jak bym zasiadając przed konsolę miał liczyć piksele czy klatki animacji, to bym chyba wyrżnął barana o ścianę. Niektórzy są gorsi niż blacharze w epoce voodoo 2.

Edytowane przez ping

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.