Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Tak bardzo Cie boli dupka, ze driveklap po tygodniu od premiery jest juz za horizonem w best sellerach? :(

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

A wy naprawde wierzycie ze xbot ktory niedawno dostal mesjasza wyscigow, za kilka tygodni dostanie coop rozperdol na 8 osob, a w listopadzie 4x mesjasz FPS, obchodzi co bedzie sie dzialo w 2016 xD?

No i nie zapominajmy o wisience na torcie:

tumblr_n78m57ajcS1ro2yn3o2_r1_500.gif

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Od Nintendo na chwilę obecną życzyłbym sobie kompilacji wszystkich Metroidów (oprócz trylogii Prime i Other M, bo wyszły na Wii, więc nie ma parcia) w ładnym pudełku. Wersje z NESa/SNESa/GB/GBA ewentualnie w dwóch wariantach - oryginalna i remaster. Do tego DVD z materiałami o serii.

MIaoLPG.jpg

Z Super Mario Collection dali radę, tu też bym się nie obraził.

Marzenie. To by była megatona.

Opublikowano

Ale to nie jest niczyja wina, że Konami to ułomny developer.

To xbox jest ułomny a nie konami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Inni jakoś potrafią, tylko nie Konami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Większość nie daje rady z 1080p na XO i dobrze wiadomo dlaczego. Na tym polu nawet "exy" dają d.upy: DR 3 - 720p, Syn Cygana - 900p, KI - 720p, TitanFall - 900p, SO - 900p, Halo 2 Anniversary w singlu - 900p. Ludzie...

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Nie od dzisiaj wiadomo ze kitajcy developerzy zatrzymali sie w rozwoju na czasach PS2.

Opublikowano

Czy Konami ogarnęło już sztukę kodu sieciowego, czy rozgrywka online w PES'ach jest dalej na miarę PSN?

Opublikowano

Większość nie daje rady z 1080p na XO i dobrze wiadomo dlaczego. Na tym polu nawet "exy" dają d.upy: DR 3 - 720p, Syn Cygana - 900p, KI - 720p, TitanFall - 900p, SO - 900p, Halo 2 Anniversary w singlu - 900p. Ludzie...

KI wraz z nowym sezonem będzie podciągnięte do 900p. Jak widać 900p się da osiągnąć bez problemu(a w destiny jest 1080p bez żadnych cięć w stosunku do ps4) i 720p w MGSie czy PESie to partactwo Konami.

Opublikowano

Czyli coś jak ubisoft tylko że konami ma mgsa a ubi góvno hehe

Opublikowano

Chciałbym klapkom jeszcze przypomnieć o Project Spark, gra w którą nie wierzyli nawet xboty ma lepszą średnią na metacritic od drivecluba, zarówno z recenzji jak i od graczy.

Tak śmiesznie.

To z czego teraz będziecie wrzucać gify?

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

O ile PS3 było mocniejsze od X360, ale miało piekielnie trudną architekturę, co potrafiło się odbić na multiplatformach. Tak XOne jest zwyczajnie sporo słabszy i tutaj żaden cud się nie wydarzy. Jedynie od devów będzie zależało czy tą przewagę PS4 wykorzystają, czy nie. Partactwem w tej generacji jeno może być gorsza wersja na PS4. Choć nawet równą można uznać lenistwem.

Opublikowano

Daddy? Zawsze go szanowałem. :hi:

Daddy jest spoko, a jako fatality dodam ze wy macie Mendrka, wygralem.

Daddy? Bardzo szanuje.

maki_newspix062014_470.jpeg

Zieloni Bracia na dobre i złe zawsze w grupie! Nie to co sonyboty, samotnicy, nawet się ścigać razem nie mogą   :(

yeti, fanek i reszta podobnych osobników ?  piękny ból dupy mają czytając moje bomby prawdy. Nie moja wina że $ony od 2005 daje codziennie porcje beki. 

TYLKO  XBOX.

Ja w obozie sonybociarni ? w tej samej grupie co kidnappa, mendrek, yeti, iras, fanek, guernica, itd. ?! Bez gier, bez online, na szrocie ps4 ?

bleh-o.gif

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Myślę, że ta sygnatura:

XBOX - WYŻSZA  KULTURA  KONSOLOWOŚCI.

mówi wszystko.

Pozdrawiam bardzo serdecznie!

Opublikowano

Co Ping doje,bal to nie mam pytań. Aż musiałem swojego xboxa polizać.

Opublikowano

Jeszcze ten bełkot mantisa, że na ps4 są perełki. Wymien mi te perełki bo coś nie widzę, a jak już coś wychodzi to nawet nie chcecie tego kupić (tak Ficuś patrze na ciebie i transistor :D )

Opublikowano

parafrazując klasyka - nie będziemy rzucać pereł między wieprze

Opublikowano

Motto Xbotów:

We are many. We are legion...

Pojedyncze klapki są bez szans.

A na domiar złego ulubiony insajder Figaro napisał dzisiaj:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Next holiday? Czyli śwíęta 2015. A niby to klapki grają w czekanie he he. No lepiej żeby MS miał jakieś niespodzianki na 2015 bo obecnie nastepny rok wygląda dla nich przebiednie.

Opublikowano

Disgaea 5.

26 III 2015.

W Europie pewnie 2016.

makai-senki-disgaea-5-379663.3.jpg

PETARDA.

(nie no, gra będzie pewnie dobra, ale nawet na lumii 610 by mi ruszyła).

Reszta ma daty gdybane, albo o czymś nie wiem.

Opublikowano

Przykro mi Figaro, ale to PS4 (ponownie) wypada blado przy Xone na 2015 kiedy to MS wypuści kolejne części 3 swoich największych IP w tym samym roku + reszta exów.

Opublikowano

Bloodborne i pozamiatane jak dla mnie.

Opublikowano

Bloodborne i pozamiatane jak dla mnie.

Pierwsza gra Sony od startu PS4 reklamowana gameplayem, a nie grafiką, więc będzie 10/10 :)

Opublikowano

Bomby prawdy prosto z Iberii:

7F3E98B.png

Istny gangbang :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.