Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Fenomen PS4 przerasta nawet moje wyobrażenia, to się robi trochę komiczne, że ludzie biegają do sklepów po konsolę, na której

online nie dziala, gierki singlowe 6/10, porty z androida za 200zl rocznie, dlc z 180 wyscigami a to wszystko za jedyne 2000zl.

No ale 1080p.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

magia playstation, pewnie większość dalej ma w głowach to co chciał odyebać ms czyli zablokować wszystko co możliwe i jak najbardziej uprzykrzyć życie graczom dzięki swoim nowym super innowacją po których szybko zrezygnowali, świat wie że microsoft = ruchanie gracza bez mydła

ps4 to inwestycja w przyszłość, 1080p i z czasem jeszcze ładniejsze multiplatformy i exy, a xbone? tylko równanie w dół, do gorszego, dzięki tłukom z ubisoftu i odpowiedniej kasie przelanej przez wiadomo kogo w nowego assasyna nie pogramy sobie z jak najbardziej bajerancką grafą i efektami, modlić sie tylko żeby inni nie poszli w te ślady, ms rakiem branży

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Boty w tym temacie tworza alternatywna rzeczywistosc, gdzie xbox jest dobra konsola z ciekawymi grami, jednak wyniki sprzedazy mowia wszystko.

Opublikowano

Oswiec nas bogactwem premier na 2015 dla ps4ki, tylko z datami konkretnymi, nie gdybanymi.

Jesteś pewien, ze chcesz tego? Twój botowski tyłek może nie wytrzymać takiego bólu dupy.

Boty w tym temacie tworza alternatywna rzeczywistosc, gdzie xbox jest dobra konsola z ciekawymi grami, jednak wyniki sprzedazy mowia wszystko.

W tym są najlepsi, czasami serio zastanawiam sie czy oni naprawdę nie cpają, bo takie bajki tworzą.

Kolejna bomba prawdy, nintendozboczki kakałko, baronowie wino rocznik 1886, boty rozpuszczalnik.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Oswiec nas bogactwem premier na 2015 dla ps4ki, tylko z datami konkretnymi, nie gdybanymi.

Jesteś pewien, ze chcesz tego? Twój botowski tyłek może nie wytrzymać takiego bólu dupy.

xD no dajesz czekamy xD

W alternatywnym świecie to ty żyjesz, a wyniki sprzedaży jedynie pokazują ze janusze i klapki to rak branży bo jak inaczej wytłumaczyć kupno konsoli bez gier na której infrastruktura sieciowa leży i kwiczy

To juz Nintendo spisuje sie lepiej niz psn xD

Wiec podsumowując [*] dla ludzi którzy wola kupić ps4 niz xbox one lub wii u.

Opublikowano

wiiu wedlug wielu tutaj to dobra konsola z bardzo ciekawymi grami, jednak w tym wypadku też to alternatywna rzeczywistość i wyniki sprzedazy mowia wszystko?

Opublikowano

wiiu wedlug wielu tutaj to dobra konsola z bardzo ciekawymi grami, jednak w tym wypadku też to alternatywna rzeczywistość i wyniki sprzedazy mowia wszystko?

Wii U to  sprzęt dla zacofanych osób  które nie miały Wii - w innym przypadku to zestaw wersji HD  pod innymi nazwami.

Opublikowano

Może nie zacofanych. Po prostu kolejna maszynka od N, którą się kupi, gdy stanieje i wyjdzie na nią Zelda.

Opublikowano

Lol ze złych konsol, zły to był Atari Jaguar czy Phillips CDi.

Nintendo same sobie winne, wiecie ile osób myśli, że WiiU to przystawka do Wii ?  Tableto-pad przez, który ciężko ceny podcinać
też nie był dobrym pomysłem.  Japonia w smartfonach i tylko czekać, aż kiedyś Wąsaty zawita na Iphone'a i Androida.
Chociaż ploty są, że następna konsola od Ninny to będzie jakaś dziwna hybryda handhelda i stacjonarki.

Opublikowano

@Yeti, widze, ze sony juz was tak wyszkolilo, ze nie potraficie normalnie wypisać gier na przyszly rok, tylko robicie zapowiedzi swoich postow z zapowiedziami xD

Opublikowano

ciekawe co sony pokaze 6 grudnia - order1886, ratchet redux i cos z uncharted4 to raczej pewniaki, ciekawe czy pokaza cos nowego np od bend czy guerilla

Opublikowano

Czyli premiera gdzieś w 2017/2018.

Opublikowano

Ponoć we wrześniu poszło 325k XO kontra 250k PS4 w USA. Ciekawe jak to będzie wyglądać po premierze kolekcji szefa kuchnii.

Opublikowano

xD no dajesz czekamy xD

W alternatywnym świecie to ty żyjesz, a wyniki sprzedaży jedynie pokazują ze janusze i klapki to rak branży bo jak inaczej wytłumaczyć kupno konsoli bez gier na której infrastruktura sieciowa leży i kwiczy

To juz Nintendo spisuje sie lepiej niz psn xD

Wiec podsumowując [*] dla ludzi którzy wola kupić ps4 niz xbox one lub wii u.

Sorki, ale zarówno Xbox One, jak i WiiU idealnie odnajdują się jako druga konsola po PS4. Z czego w sumie WiiU jest obowiązkowe, więc łoniak jako trzeci i tylko jak ci nie będzie szkoda kasy na te kilka exów, które jak historia uczy PS4 wciągnie noskiem. Druga sprawa - ja na PS4 od stycznia, dzień w dzień, bawię się znakomicie. No i mam na niej najlepszą grę zeszłej, jak i obecnej generacji, oczywiście na dziś dzień. Czyli TLOU. Wczoraj jak był u mnie kolega botek, który miał xboxa i 360 po dość dogłębnym wgraniu się w TLOU sam przyznał, że boxy nigdy tak dobrej gry nie miały i nie dostaną. I teraz się nie dziwi dlaczego tak ten tytuł zachwalałem. Po prostu w takie projekty inwestuje tylko Sony, gdzie Microsoft pozostaje w klimatach gimnazjalno-licealnych. Mam świadomość, że 90% gier będzie na obie konsole te same. Z tych gier kolejne 90% będzie lepiej działało na PS4. A 10% exów bardziej odpowiada mi od Sony, bo oferują klimaty dla dorosłego odbiorcy i bardziej są nastawione na singla. Pad mi lepiej leży, przywykłem, a wręcz wrosłem w ekosystem Sony, plus wszyscy moi znajomi grają na PlayStation. I to są realni znajomi, a nie obce mi ludki z neta. Na Xboxie gracze po sieci chyba dlatego tak się kochają, bo realnych znajomości nie mają. A co do exów Nintendo, dlaczego je wolę od tych Microsoftu? Mimo tego, że są kierowane do jeszcze młodszych odbiorców? A dlatego, że nie starają się być pseudodorosłe jak te od Microsoftu. Nie ukrywają swojego targetu, a i traktują gracza jak mądrego człowieka, a nie jak na Xboxie za idiotę. W sumie głupotę strzeliłem pisząc, że gry Nine są dla dzieci. W gry Nine można grać od dziecka do dziadka.

Opublikowano

Ponoć we wrześniu poszło 325k XO kontra 250k PS4 w USA. Ciekawe jak to będzie wyglądać po premierze kolekcji szefa kuchnii.

To są przewidywania Pachtera, który prawie zawsze się myli. To rzekome 250 tys PS4 jest za niskie, bo Sony mówiło, że w tygodniu premiery Destiny mieli najlepszą sprzedaż od czasu startu PS4.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Patcher? Serio, bluber...?

Opublikowano

bo oferują klimaty dla dorosłego odbiorcy

Zgodzę się z częścią Twoich słów, ale jakie to jeszcze gry, poza oczywistym TLOU oferują ten klimat?

Z tymi real vs internetowymi znajomymi, to zależy od indywidualnego przypadku. W moim czwórka posiadaczy 360tki z frendlisty, to osoby z którymi mam stały kontakt w 'realu'. Tylko jeden z nich ma dodatkowo PS3.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

klapki jak się rzuciły :teehee:

1386236264432.jpg

Mantis drugi mendrek, tlou takie dorosłe, apokalipsa zombie tak bardzo poważna, to so grzyby nie zombie!!!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Z tym, że Mendrek pewnie w TLOU jeszcze nie grał, bo w plusie nie dali.

Opublikowano

Ludzie rzucający cyferki powinni trochę poczytać Gafa, bo sorry trollowanie i hejt na "przeciwnika" jest ok, ale dane to można by jednak sprawdzić.
A Patcher to albo za dużo wypił, albo jak zwykle trolluje.  We wrześniu nie ma szans na wygraną X'a, za to w listopadzie stawiam na Zielonych. Tym bardziej, że ten okres świąteczny jest uber ważny dla zdrowia klocka bo w strefie Euro to MS może chusteczką pomachać.

Edit:
Białą chusteczką oczywiście.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Bluber parówo marsz na gafa!!!!!!11

Opublikowano

2422953-3763415824-pacht.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.