Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Z tym, że Mendrek pewnie w TLOU jeszcze nie grał, bo w plusie nie dali.

Grał skończył na normalu i sprzedał, że stracić tylko 20zł.

15515703166_2b51ba6d4d_h.jpg

deszcz na premierę zmasakrował, a klapki nadal walczą o połaczenie się serwerami

@ragus

przepraszam zaraz wrzucam tweeta jakiegoś randomowego insajdera z gafa, olo \o/

Edytowane przez _Be_

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

To wrzucaj, bo już chłopaki mają przygotowane świeżutkie i celne riposty, wprost z neogafa.

Opublikowano

Wątek NPD z Gafa > all.  Sorry forumku.

Ten kto czytał ten wie.
Zresztą tylko tam można było serio się pośmiać z  37 miesięcy bez wygranej Sony. (Może więcej, po pewnym czasie straciłem rachubę)

Opublikowano

To wrzucaj, bo już chłopaki mają przygotowane świeżutkie i celne riposty, wprost z neogafa.

Mój insajder mówi, że można otwierać szampany bo XO będzie sprzedawał się bardzo dobrze.

Opublikowano

mój z kolei mówi, że nawet jak wyniki NPD pokażą jutro porażkę Xbona w starciu z PS4 to o niczym to nie świadczy bo nie obejmuje sprzedaży cyfrowej

Opublikowano

Optymizm nigdy nikomu nie zaszkodził.
Też byłem optymistą kupując na premierę X360 :D

chwila na serio:
Oby Klocek złapał w wiatr w żagle, imo wrzesień poniżej 300 tysięcy to klęska ;/   Listopad to  MINIMUM 800 tysięcy.

Opublikowano

Remake remastera z ps3 i port z ps3, serio oplaca sie kupowac ps4 jak sie trzyma wszystkie konsole.

No ale kolekcją Halo to się już jaracie non stop. Hipokryzja.

Opublikowano

chwila na serio:

M$ w tyle to najlepsza sytuacja dla xbota, to jak walczą z aktualizacjami dasha, exami na koniec roku, poziomem serwisu itp. - chwilo trwaj

a klapy niech sie cieszą, że sony takie dobre, lider i 10mln konsol, szerokiej drogi w driveclubie

Opublikowano

a idź pan w pizdu z tym shitboksem, lepiej pograć w dorosłe noszenie palet i drabin w 60 fpsach na ps4.

Opublikowano

Szlachta XBOXa znowu masakruje sonybociarnie jak TJ Combo przeciwnika

15350268589_acfe2b8108_o_d.gif

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nie ukrywają swojego targetu, a i traktują gracza jak mądrego człowieka, a nie jak na Xboxie za idiotę.

Smieszy mnie ta kwestia, szczegolnie patrzac na to co konkurencja wyprawia (wiem ze pisales o nintendo, ale nie da sie ukryc ze o Sony masz takie samo zdanie). Za sam ten tekst powinienes dostac po (pipi)e troche, nazywac kogos idiota bo kupil inny kawalek plastiku niz ty no ale ok ... zobaczmy jak wyglada sytuacja po drugiej stronie barykady.

"Nasza konsola targetuje tylko ogarnietych ludzi, dlatego kiedy mowimy ze cos wyjdzie na premiere, opozniamy o rok, wychodzi w formie dema i 80% funkcji nie dziala czujcie sie dobrze i nadal myslcie ze to MS was w chuya robi, remember #4theplayers (haha, they actually believe it). Wersja PS PLUS ? Kiedys bedzie, nie martwcie sie, obiecalismy, w miedzyczasie kupcie pelniaka cnie !"

A teraz zobaczcie, jak ta "madra" baza konsumencka zostala zlapana na "problemy z serwerami", prosze zobaczyc jak upiekli 2 pieczenie na 1 ogniu (dane wzialem z innego forum zeby tutaj przypadkiem nie urazic czyis kruchych uczuc :*):

nie wytrzymałem i kupiłem pełną wersje gry.

Zaryzykowałem i pobiegłem do sklepu ASDA po pudełko.

Kupiłem sobie na allegro pełniaka na 10 dni, bo już miałem dość czekania na te demo tongue.png Przejść spokojnie zdąże, a kupie kiedyś tam GOTY.

Miałem nie kupować przez to że nie dali plusowej wersji, ale nabiliście taki HYPE w tym temacie, że kupiłem

No niestety nie wytrzymałem i kupiłem :confused: po graniu w forza horizon 2 pewnie będę marudził [haha]

Zdenerwowało mnie Sony masakrycznie w ostatnim czasie, ale i tak kupiłem dzisiaj DriveClub.

Cholera...,dałem ponieść sie emocjom i właśnie pobieram...

W skrocie "wkurzyli mnie, ale dobry hajp, ruchajcie dalej, MS KONSOLA DLA GLUPKOW !!!"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Najlepsze noszenie palet jest na PC.

Tanio z wyprzedaży i jak chcesz to może być i 144 fps.

Zresztą konsole to przyciski do papieru. A Asseto Corsa gniecie wszystko co udaje jeżdżenie.
Pc Master Race na pewno wie o czym mówię.

Opublikowano

Zapomniałeś o wspaniale działającej usłudze PS Network dzięki której w każdej chwili możesz sobie bez problemów pograć ze znajomymi w multik i jednocześnie rozmawiając przez genialnie i starannie wykonany headset dostępny z konsolą.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zapomniałeś o wspaniale działającej usłudze PS Network dzięki której w każdej chwili możesz sobie bez problemów pograć ze znajomymi w multik i jednocześnie rozmawiając przez genialnie i starannie wykonany headset dostępny z konsolą.

Gdyby czlowiek mial pisac o wszystkim co jest nie tak to siedzialby nad takim postem kilka godzin a nie kilka minut ;)

Moglbym sie odniesc jeszcze do "PS kierowane dla doroslych, ludzi ze znajomymi" ale w sumie szkoda zachodu, chyba kazdy kto ma krzte intelektu pod kopula wie jak glupie (a wrecz debilne) jest szufladkowanie tak ogromnych baz uzytkowych. Rozumialbym trolling, ale ten typek autentycznie wierzy w to co pisze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Oswiec nas bogactwem premier na 2015 dla ps4ki, tylko z datami konkretnymi, nie gdybanymi.

Jesteś pewien, ze chcesz tego? Twój botowski tyłek może nie wytrzymać takiego bólu dupy.
xD no dajesz czekamy xD

Żryjcie bombę prawdy na 2015.

Bloodborne

Wild

Order 1886

Ratchet Clank Redux

Hellblade

Uncharted 4

Zaginiecie Chmielarza

Tearaway

Until Dawn

Amplitude (fuck yeah!)

Deep Down

Persona 5

Rime

PlanetSide 2

Dragon Quest Heros

Let it Die

Yakuza

Alienation

Evrybodys gon the Raptur

SOMA

Guilty Gear Xrd

The Witness

No Man's Sky

H1Z1

Disgaea 5

+plus lepsze multiplatformy (w końcu microsoft wszystkich nie opłaci)

nathan-fillion-loves-ps4-561x550.jpg

Mamy październik, tak na dzień dzisiejszy wyglądają gry, które w 2015 zagramy tylko na PS4, ciekawe ile jeszcze dojdzie w najbliższych miesiącach. Na xbonie co tam? Halo po raz piąty, QB i Forza 6, FH3, Forza wózki inwalidzkie, Forza wózki widłowe itd.

Microsoft idzie utartą drogą z poprzedniej generacji. 3-4 marki przez całą generacje, ale boty nie potrzebują więcej, bo oni jak zwykły janusz po odtrąbieniu 8h w robocie wraca i żre te swoje pyry z mielonym i kapustą popijając pomidorówką, a weekend święto, bo zamiast mielonego schabowy i rosół.

Boronowie zaś cielęcina z białym serem czosnkowym, gulash wołowy z whisky, cannelloni z sosem bolońskim zapiekane pod baszanelem, czy kaczka faszerowana mieloną jagnięcina i kurkami. Taka właśnie jest różnica między szlachtą, a chłopstwem. Zanim wrócicie tam gdzie wasze miejsce, czyli na pole buraków, łapcie kilka gifów, bo ostatnio ktoś narzekał, że ich mało. Przy okazji kolejny raz uświadomicie sobie, że technologicznie xbon jest w czarnej (pipi)e.

jtuefo.gif

jiyuhr.gif

lawpma.gif

Dobra, a teraz wracam do

sfbgts.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

bansai nie moge być w piątek bo to by oznaczało, że nie mam przyjaciół w realu. nie chcę być tak postrzegany no forumku o grach :/ przykro mi

Opublikowano

Jakie te gry na ps4 są ambitne, nie dla licealisty, dopiero jak będziesz miał lat 30 i będziesz czytał Prousta zrozumiesz takie perełki

scn5yog.gif

pif paf światełkami w samochodzik

tumblr_mocn753hZc1sqwnloo1_500.gif

kosmiczny kolorowy pif paf

giphy.gif

niesamowicie głębokie strzelanie do jaskini (w końcu destiny to ex na ps4)

Cóż bez master degree z harvardu nie podchodź.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

bansai nie moge być w piątek bo to by oznaczało, że nie mam przyjaciół w realu. nie chcę być tak postrzegany no forumku o grach :confused: przykro mi

Ok, rozumiem, baw sie, pij i tyj. ;)

Oho, znowu sie zaczyna: "awww yis, here we GIF again #4theGIFers"

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Oswiec nas bogactwem premier na 2015 dla ps4ki, tylko z datami konkretnymi, nie gdybanymi.

Jesteś pewien, ze chcesz tego? Twój botowski tyłek może nie wytrzymać takiego bólu dupy.

xD no dajesz czekamy xD

Mamy październik, tak na dzień dzisiejszy wyglądają gry, które w 2015 zagramy tylko na PS4,

Już tak nie kłam, 1/4 wyjdzie na PC, połowa na ps3 i kilka na tylko na ps4.

Boronowie zaś cielencina z białym serem czosnkowym

cielencina to jakieś warzywo?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ten bialy ser to chyba jakis sekret mnicha, bo tylu bzdur juz dawno nie widzialem.

Na dodatek jaka hipokryzja, wypisac z duma Uncharted 4, a potem krecic beke z Halo po raz 5ty xD no nie wytrzymie, Yeti dostarcza.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Ale GGXrd to przecież port z automatów. Więc się nie liczy do exów.

iGM44HMB9zBhD.jpg

Opublikowano

odnośnie listy yetiego przypomniala mi sie lista z 2013 na ktorej byl driveclub, witness, planetside 2, deep down itp.

mamy 2014 a lista się ciągle powiększa xD

w kwietniu pamiętam bol dupki klapkow - dlaczego wspominacie o forza horizon 2 skoro nawet nie zostala oficjalnie zapowiedziana?

a o tym ze skonczylo sie tak ze my juz smigalismy po burakach a wy dalej mieliscie dc na liscie exow goty sony kurtyzano to juz nie musze wspominac...

Opublikowano

Ja pamietam jak w 2013 na listach byl Final Fantasy Versus i Last Guardian.

Oczywiscie wpisal japonskie gry ktore na pewno nie wyjda po angielsku lub na pewno w tym roku. Deep Down w 2015 to dopiero bete bedzie miec kiedys, Uncharted w przyszlym roku, haha xD. Ale jak sie nie ma konkretow to pozostaja marzenia.

Yeti, zapomniales o Gran Turismo 7 i The Last Guardian jeszcze.

Opublikowano

Hahah, bomba prawdy trafiła w samo centrum, ból dupy wywołany. 2015 oficjalnie rokiem Nadkonsoli, a przed nami kolejne zapowiedzi (playstation experienc, nowe gry i te gify z Uncharted 4, ale będzie piekło :))) )

Botki nie martwcie się, wy 2015 też będziecie mieli w co grać, postrzelacie do skrzatów i cofniecie czas w forzy, co rok to samo, ale lepsze to nic nic.

PS. Czekam na listę xszrota792p, dawajcie botki, będzie tak zabawnie.

Yeti, zapomniales o Gran Turismo 7 i The Last Guardian jeszcze.

Wypisałem tylko gry które na 90% wyjdą w 2015, dla tego pominąłem min. nowe ip Media Molecule, Quantic Dream, GG, Band czy Sony Santa Monica. Ja (pipi).ie, ale PS4 rozdepcze w 2015 tego amerykańskiego inwalidę.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Aaa, ktore wyjda na 90%, ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.