Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ori (wychodzi też na x360 i pc)? Zayebista giera będzie, kocham xboxa.

Dziesiątki indyków na PS4 które wyjdą też na PC? Haha beka że szrota, nie po to się kupuje next gena, poza tym ogram na pc.

Nie od dziś słyszymy o potężnej, mistycznej hipokryzji botków kmiotków.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bo jakoś nie czaje?

Nie dziwie się.

nie ma na konsolach sony = ex dla ekosystemu microsoftu

mam nadzieję, że wyjasniłem :hi:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tak, bo DR3 to mega zaawansowana grafika ^^, wydać trzeba, ale nie przesadzaj...

Opublikowano

Dawno nie czytałem o Tomb Riderowym meltdownie, no i Sony Też. 
Dzisiaj jest interesujący dzień na CW ! Jutro NPD na Gafie i tamtejsze akcje!

Sooo Good ! :D

Opublikowano

Po tym poście i kolejnych wnoszę, że chyba bardzo zabolała cię moja wypowiedz. Z tym nazywaniem idiotami, to Ty napisałeś. W końcu to, że ktoś daną grupę traktuje jak idiotów wcale nią idiotami nie czyni. Czyż nie? A zaboleć cię musiało, że ja znakomicie przy PS4 się bawię i aż zaczynam żałować, że czas poświęcony na granie tracę na dyskusje tego typu. 

Dobrze ze ciebie nie traktuja jak idiote z driveclubem.

Masz racje, glupota wylewajaca sie z tamtego posta boli mnie tak bardzo ze az sobie PS4 musialem odpalic aby zapomniec o problemach tego swiata.

Zdarza się, że traktują mnie tak wybrane gry i firmy. Nie szczędzę wtedy słów krytyki - o DC pisałem tydzień temu. Dodam, że brak tej gry w plusie do dziś to ogromna porażka Sony i Evolution. Skręca mnie na samą myśl jak mnie potraktowali. W tym jest różnica, że ja uderzę w stół gdy ktoś mnie robi w konia, a są osoby co jeszcze przerabiają to na złoto. No i weż na luz, bez urazy,strasznie ci gul skoczył.

Opublikowano

bo jakoś nie czaje?

Nie dziwie się.

U made my day

Opublikowano

Co by nie gadać - jeszcze nie widziałem w CW tak uzasadnionego pocisku po PS4.

Opublikowano

a ten Tomb Raider to jest wkoncu casowy ex na xone czy nie?

Opublikowano

Muszę powiedzieć to ekipie od Lola. Na pewno się ucieszą. Jest tam dwóch co też lubi listy i śmieje się z konsol.
Bo zacytuję: "Zabawek nie kupuje"   Ha ! To ich mam teraz, wspierają konsole kupując gry na winde !

Evil Mastermind plan. Klapek zasłonił mi oczy i nie wpadłem na to wcześniej.

P.S
Klapek jest mało kreatywny, to samo xboty. W Japonii mają fajniejsze określenia :(

Opublikowano

Zdarza się, że traktują mnie tak wybrane gry i firmy. Nie szczędzę wtedy słów krytyki - o DC pisałem tydzień temu. Dodam, że brak tej gry w plusie do dziś to ogromna porażka Sony i Evolution. Skręca mnie na samą myśl jak mnie potraktowali. W tym jest różnica, że ja uderzę w stół gdy ktoś mnie robi w konia, a są osoby co jeszcze przerabiają to na złoto. No i weż na luz, bez urazy,strasznie ci gul skoczył.

Skoczyl mi gul o to co jakis random napisal (͡° ͜ʖ ͡°). Kiedy do tych ludzi dotrze ze takie posty to nie jest nawet rozgrzewka w CW i nie ma co sie po piersi bic bo ktos ci odpisal w koncu.

Ale ok, mea culpa, randomuj sobie, a ja wracam do niszczenia z nerwow mieszkania (znaczy sie grania w The Evil Within).

A propos, The Evil Within dobra giera, jak ktos ma ochote na cos w klimatach SH z domieszka RE4 to goraco polecam. Szkoda tylko ze moje mocarne PS4 chodzi jak odkurzacz a gra lubi gubic poteznie klatki, kiedy japonce (oprocz kojimy, bo MGS V wyglada pieknie pod tym wzgledem) naucza sie w koncu robic stabilne gry :/ ?

Tak, bo DR3 to mega zaawansowana grafika ^^, wydać trzeba, ale nie przesadzaj...

Port na PC jest tragiczny, sprawdzalem i uwazam ze bez mocnego PC lepiej nie podchodzic nawet.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

bo jakoś nie czaje?

Nie dziwie się.

U made my day

A wy w końcu wytłumaczycie swoją rozkmine, że gra dostępna na dwa sprzęty po stronie sony to ex a na 2 (lub 3 jak jest też na 360) to już nie ex?

Opublikowano

przypominam - beka z szrota ps4 bo przeciez jest remote play wiec ps4 nigdy nie bedzie miec exa

Opublikowano

.

Piszesz to do mnie? 3 osobowa forma myli.

Opublikowano

Historia lubi się powtarzać, Yeti jak w przypadku PS3 będzie walił tą samą listą exów przez 3 kolejne lata XD

Deep Down - 2013, 2014, 2015, a w świetle ostatnich opóźnień może i 2016  :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

vita i ps4 tworza ekosystem - jest cross play, cross buy, cross save, jest jedna lista znajomych, impreza, remote play, drugi ekran, trofea itp

rozumiem, ze ci co kupili dr3,ryse,gow1 itp itd wersje na pc dostaja za free tak i reszta przytoczonych bajerow na linii xone - pc tez?

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że w te gry z androida ktoś gra na czymś innym niż na vicie i jeszcze żongluje save'ami pomiędzy konsolami?

Opublikowano

zonglowac nie trzeba bo jest chmurka botku

Opublikowano

165zł rocznie minus kody znizkowe allegro = troche ok 140zł słoneczko

Opublikowano

Rozumiem, że te kody z allegro będą już zawsze?

Edytowane przez KopEr

Opublikowano

Jak się zepniesz to i za 120 zł na rok wyjdzie :)

Opublikowano

Czyli tyle co gold normalnie kosztuje bez żadnego cebulenia i czasowej promocji, dobra cena.

Opublikowano

No dokładnie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.