Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ładniejsza grafika już nie jest miłym dodatkiem? Tylko rakiem branży? 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie wiem jak jest z Vita bo nie uzywalem jej juz sporo czasu, ale na PS4 gadam codziennie w 8 osobowych grupach i nie ma juz takich faili, jakie byly na poczatku...

Opublikowano

A Ninny patrzy na wojnę exami i drapie po łysinie Mariana. Monolith Soft grzebie przy mechach, a 3Dsik grzeje się od eksluziwów :P

Opublikowano

Ninny prędzej gapi się z dumą na cycki Bajonetty.

Bayonetta 2  >>>>> wszystkie wasze śmieszne exiki z Forza i #DC na czele, Botki i Klapki

Capitan Toad

Super Smash Bros.

Pokemon OR/AS

Bayonetta 2 

Shovel Knight

A wy co? Dalej liczenie pixeli na drzewach w DC albo jazda po burakach w forzy?

Opublikowano

A oni multiplatformy.

Opublikowano

Shovel Knight również na PC

Opublikowano

Oczywiście ze jest tylko że Ty i tobie podobni jedynie ostatnio co widzicie w grach to ile maja P i to właśnie przez was developerzy maja wyje,bane na tak kluczowe role jak stały framerate czy fizyka otoczenia bo cała moc kierują na to zeby tylko było 1080p bo jak nie daj boże bedzie 900p to janusze zrobią mega awanturę w internetach, forach typu gaff i odrazu bedą teorie spiskowe ze MS płaci za to zeby grę równać w dół xD

Wiec podsumowując to ludzie takiego kalibru sa rakiem branży

Opublikowano

Oj nie wiem czy Iwata nie wolałby łysiny Mariana :D

Funfact:
Zięciu Shigeru Miyamoto, szef i założyciel Q-games, maczał palce w XMSie,  tłach tematycznych (tych przyszłych dla ps4 pewnie też).
Zresztą seria Pixel-Junk  jest mocno w pytkę. Tomorrow Children też zapowiada się na ostrego szpila.
Dobrego męża córce wybrał Shigeru :D

Edit:
No i jego duży wkład w serię Star Fox i w ogóle programowanie na N64, ale o Dylanie rzadko się mówi, niemedialny chłopak.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Oczywiście ze jest tylko że Ty i tobie podobni jedynie ostatnio co widzicie w grach to ile maja P i to właśnie przez was developerzy maja wyje,bane na tak kluczowe role jak stały framerate czy fizyka otoczenia bo cała moc kierują na to zeby tylko było 1080p bo jak nie daj boże bedzie 900p to janusze zrobią mega awanturę w internetach, forach typu gaff i odrazu bedą teorie spiskowe ze MS płaci za to zeby grę równać w dół xD

Wiec podsumowując to ludzie takiego kalibru sa rakiem branży

Mówisz rację. A tu człowiek głupi wymaga aby nowa generacja oferowała nowe wizualne doznania. Nie wymagajmy zbyt wiele od developerów, bo ich stresujemy i wydają słabe gry. Nie chwalmy też plusów PS4, bo w modzie jest tylko wymienianie, bądź wymyślanie jej minusów. Od chwalenia pozytywów w danej konsoli jest tylko Xbox One. Biję się w pierś i przepraszam, że mam inne zdanie niż twoje jedyne, prawilne.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

o_O

Opublikowano

Niektórzy to strasznie poważnie jednak traktują ten temat. (Both sides of War)

Opublikowano

Bo to wojna jak traktujesz to jak zabawę to weź już stąd idź taknie?

Opublikowano

Ja się świetnie bawię na PS4, ale mój dzień wygląda jeszcze lepiej jeśli mogę wpaść na forum i podroczyć się z botkami robiąc z nich bekę. Pewnie u nich działa to tak samo. W sumie w chwili obecnej na każdym z trzech systemów można bardzo dobrze się bawić, ale najważniejsze aby to nasz bawił najbardziej. Tak patrząc z boku, śmieszne to jest.

Opublikowano

Jedyne droczenie jakie widziałem z twojej strony to wyzywanie idiotów kogoś kto woli grać na xbox one

Opublikowano

Temat zastępuje mi listy z Top Secretu, Secret Service, N+ i  PSXE w jednym.

Od czasu do czasu rzucę jakimś granatem, albo kapiszonem nawet.

Opublikowano

Ja się świetnie bawię na PS4, ale mój dzień wygląda jeszcze lepiej jeśli mogę wpaść na forum i podroczyć się z botkami robiąc z nich bekę.

ja znakomicie przy PS4 się bawię i aż zaczynam żałować, że czas poświęcony na granie tracę na dyskusje tego typu. 

Jak na kogos kto znakomicie/swietnie sie bawi z PS4 cos sporo czasu tu przesiadujesz, no i raz tracisz czas na dyskusje, a raz swietnie sie bawisz dyskutujac i "robiac z nich beke" (chyba toczyc beke chciales napisac).

Cos za duzo podkreslasz te swoja swietna zabawe, czyzby proba oszukania samego siebie :) ?

w skrocie: BK z pana

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Na ps4 bawi się tylko świetnie, ale przy już znakomicie. Jakbym grał w Bayonettę 2 (przypominam 91 na metacritic), a przy WiiU leżałoby PS4, to też bym się znakomicie bawił

Opublikowano

No bo ogolnie to znakomita konsola jest, zabawa na wszystkich innych konsolach jest bardziej wysmienita kiedy obok kurzy sie PS4. Podobnie z PS Vita

2625741-0721474220-sadvi.jpg

;)

Opublikowano

Ja się świetnie bawię na PS4, ale mój dzień wygląda jeszcze lepiej jeśli mogę wpaść na forum i podroczyć się z botkami robiąc z nich bekę.

ja znakomicie przy PS4 się bawię i aż zaczynam żałować, że czas poświęcony na granie tracę na dyskusje tego typu. 

Jak na kogos kto znakomicie/swietnie sie bawi z PS4 cos sporo czasu tu przesiadujesz, no i raz tracisz czas na dyskusje, a raz swietnie sie bawisz dyskutujac i "robiac z nich beke" (chyba toczyc beke chciales napisac).

Cos za duzo podkreslasz te swoja swietna zabawe, czyzby proba oszukania samego siebie :) ?

w skrocie: BK z pana

Że ja sporo czasu? Gdzie tam, nawet nie mam startu do niektórych botów. A świetną zabawę podkreślam dlatego aby nie było niedomówień. Bo niektóre osoby tutaj wykorzystują niedomówienia, nad interpretują (nikogo idiotą nie nazwałem), bądź sobie coś dopowiadają. Taka tematyka tego działu w którym jestem jeszcze świeży. I wybacz Bansai, że przez moją osobę dostałeś tak wielkich boleści zadka. Chyba jednak nigdy mi nie wybaczysz, bo czepiasz się każdego mojego posta. A ja myślałem, że wszyscy fani MGSa są fajni i mili.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Przy ps4 również można się dobrze bawić. Wystarczy położyć konsole przy xbox one i pograć w najlepsze wyścigi tego roku pt. Forza Horizon 2.

Opublikowano

bo czepiasz się każdego mojego posta.

Czepiam się tylko tych głupich, to już nie moja wina że większość taka jest (͡° ͜ʖ ͡°).

Ładne masz pieczywko skoro jedyna twoja linia obrony w każdym poście do mnie to pisanie: "ale cię dupa boli" - sory ale z reguły to osoba która co chwile wypomina komuś ból dupy jest tą którą faktycznie nieziemsko piecze. To co podać, kalafiorka czy maść ? :)

Opublikowano

bo czepiasz się każdego mojego posta.

Czepiam się tylko tych głupich, to już nie moja wina że większość taka jest (͡° ͜ʖ ͡°).

Ładne masz pieczywko skoro jedyna twoja linia obrony w każdym poście do mnie to pisanie: "ale cię dupa boli" - sory ale z reguły to osoba która co chwile wypomina komuś ból dupy jest tą którą faktycznie nieziemsko piecze. To co podać, kalafiorka czy maść ? :)

Za to Ty błyszczysz samymi mądrościami zasługującymi na pracę naukową. Weź się chłopie ogarnij. Dalszą rozmowę do mnie kieruj tylko na pw, bo nie ma sensu zaśmiecać tematu. Doczepiłeś się do mojego postu, w którym wypisałem swoje zdanie. Od tego się zaczęło. Taka jest moja opinia, Ty możesz mieć inną. Dalej jedziesz tylko z powtarzaniem, że wypisuję głupoty. Więc argumentację masz stary po byku, twoim tokiem myślenia, to i dla mnie wszystkie twoje posty to głupoty, bo obrazują twój pogląd z którym się nie zgadzam. Ale tak nie napisze aby nie zniżać się do twojego poziomu. 

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Chciałbym klapkom jeszcze przypomnieć o Project Spark, gra w którą nie wierzyli nawet xboty ma lepszą średnią na metacritic od drivecluba, zarówno z recenzji jak i od graczy.

Tak śmiesznie.

To z czego teraz będziecie wrzucać gify?

Chciałbym przypomnieć wszytkim xbotom że Uncharted 2, Last of Us i Little Big Planet mają lepszą średnią na metacritic niż każdy ex na x360.

Opublikowano

@Mantis

I to mnie piecze xD

No ale ok, skoro nie wytrzymujesz to zejde z ciebie :). Pisz smialo, obiecuje ze nie bede sie juz czepial.

Edytowane przez Bansai

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.