Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Dobra gra dobrą grą, ale jak grafika jest słaba to przynajmniej oczekujesz, że gra będzie płynna, a 1/4 ekranu nie będzie wycięta pasami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PS4 takie za(pipi)iste, ze przez miesiąc więcej grałem na Xbonie niż na tej chińskiej zabawce Sony od momentu premiery.

Popatrz u mnie wręcz odwrotnie. Gdyby nie Super Time Force nie odpalilbym X-boxa łan od lutego.

PS4>Xo

Dziękuję, zamykam temat.

Opublikowano

Tak szczerze powiedziawszy to obie te Wasze konsolę są tak naprawdę na chwilę obecną gó-wno warte i brak na nie konkretnych exów, dobry PC na dzień dzisiejszy w zupełności wystarcza do grania.

Zależy co kto rozumie przez dobry, średniej klasy PC wystarczy w zupełności. Port Evil Within nawet na 260x nie spada z klatkami tak nisko jak na PS4 

Zresztą nawet nie ma co dyskutować. Tutaj jest jaranko gifami i grafiką ze słabych gier podczas gdy taki Wasteland 2 mimo tego, że wygląda jak kupa to każdym innym elementem zjada wszystko co się do tej pory pojawiło na nowych konsolach Sony i MS.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

http://pclab.pl/news60094.html

Te konsole, jak zwykle hamuja rozwój :(

Inżynier pracujący w Ubisofcie potwierdził, że to producenci konsol naciskają na twórców i wydawców, by ci blokowali framerate w edycjach pecetowych ich gier. Stwierdził też, że celem firmy zawsze było 60 kl./s, ale przez ograniczenia sprzętowe nie jest i nie będzie możliwe tego pułapu w najnowszych grach na konsolach. Wyjaśniła się też sprawa przyciętego graficznie Watch Dogs w wersji na PC.

Opublikowano

No sony płaci Ubi żeby gry nie wyglądały lepiej niż na ps4, a microsoft nie chce być gorszy i od PC i Sony i też płaci żeby nie odstawały na XO i powstają nowe gry w 900p/30fps. Mystery solved.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale przecież trailer Uncharted 4 z E3 działał w 60 klatkach więc sama gra też wyciągnie tyle więc jak to?

XD

NervousNegligibleBuffalo.gif

Opublikowano

niekompetencje i brak umiejetnosci i talentu chca przykryc zlymi konsolami.....ehhh

Opublikowano

Zresztą nawet nie ma co dyskutować. Tutaj jest jaranko gifami i grafiką ze słabych gier podczas gdy taki Wasteland 2 mimo tego, że wygląda jak kupa to każdym innym elementem zjada wszystko co się do tej pory pojawiło na nowych konsolach Sony i MS.

Wasteland nie umywa się do starych Falloutów,  a w tym roku to i tak Divinity: Original Sin > Wasteland 2 (zespuli walkę imo)

Opublikowano

niekompetencje i brak umiejetnosci i talentu chca przykryc zlymi konsolami.....ehhh

Jak mgs 5 i pes na xboxie w 720p to slaby xbox, jak 900p i 30fpsow na ps4 to slaby dev, ah te podwojne standardy.

Opublikowano

Wasteland nie umywa się do starych Falloutów,  a w tym roku to i tak Divinity: Original Sin > Wasteland 2 (zespuli walkę imo)

No nie zaprzecze ale Fallouty były lata temu i chyba każdy szanujący się gracz zdążył już skatować do oporu.

Co do Divinity > Wasteland za to się nie zgodzę. Albo zbyt mało grałeś w Wastelanda albo serio świat Divinity musiał ci przypaść do gustu bo Original Sin jest jednak w pewnych aspektach ograniczony w porównaniu do Wastelanda (co nie zmienia faktu, że nadal jest jedną z najlepszych gier w tym roku).

O tak na marginesie, kolejna gra z tych co nigdy nie wychodzą (Early Access) dziś dostała patcha 1.0.0 release candidate. Mowa o Assetto Corsa. I wiecie co klapki? Idę się zaraz ścigać online z kolegami w rozdzielczości 5760x1080 na 3 monitorach. A u was co tam w tej marnej imitacji wyścigów? Można już wejść online? Beczułcia

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Insajderzy twierdzą, że na tym evencie w grudniu Sony zapowie exa, który sprawi ze ludzie będą rage'ować i zrobi wiele hałasu.

FALLOUT 4 CONFIRMED

Opublikowano

gta VI i rdr tylko na plejstejszyn. WIERZE

Opublikowano

Miałem chyba za duże oczekiwania względem Wasteland, nie mniej jestem w tej grupie, która lubi grę, ale jednak ma dużo do zarzucenia.
Poza tym mam zawsze własne zdanie. Nie cierpię Baldura, kocham Torment. Tidusa uważam, za najlepszego maina w FF, Yunę stawiam przed Lulu. Maxa 2 jako ostatnią dobrą grę Remedy (Sorry Alan, takie chwyty to u Kinga przechodzą tylko :P). 

No i jestem fanem Driveklapy. Obok The Last of Us to moje GOTY.  Bo na ps3 nie ograłem rzecz jasna.

Edit: Podium zamyka Divinity, a wyróżnienie dostaje Velocity, którego nie skończyłem, ale włączam często, bo OST jest killerem.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Plants vs Zombies Garden Warfare w EA Access, chyba znowu wydam 15zł. 

Opublikowano

Tak w ogóle drodzy wojacy, Google dzisiaj wsadziło pierwszą, malutką szpileczkę do konolowego poletka.  No i żegnaj Fire TV pewnie.

Opublikowano

"Some people play games to relax, some play for fun, others just want the game to fuck them till they love it" - w sumie idealnie pasuje ten tekst :rofl2:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Wy tu gadu gadu a MS zapowiedzial dzisiaj Halo na PC...czuje ze laptopy juz rozgrzane, kolejny stracony ex :/

Microsoft has announced Halo: Spartan Strike, the follow-up to last year's Halo: Spartan Assault.

IGN reports Spartan Strike, like Spartan Assault, is a top-down twin-stick shooter. It's due out for Windows 8 tablet and smartphones as well as Windows PC, including Steam, on 12th December priced $5.99. If you buy it for a Windows Phone you get it for Windows PC and Windows tablets, too, alongside Xbox Live Achievements. Steam is separate though, but the Steam version includes Steam Achievements.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

"Some people play games to relax, some play for fun, others just want the game to fuck them till they love it" - w sumie idealnie pasuje ten tekst :rofl2:

Wrzucalem dzisiaj do śmiesznych rzeczy :v
Opublikowano

Tylko CW kolego

Opublikowano

Wy tu gadu gadu a MS zapowiedzial dzisiaj Halo na PC...czuje ze laptopy juz rozgrzane, kolejny stracony ex :confused:

Microsoft has announced Halo: Spartan Strike, the follow-up to last year's Halo: Spartan Assault.

IGN reports Spartan Strike, like Spartan Assault, is a top-down twin-stick shooter. It's due out for Windows 8 tablet and smartphones as well as Windows PC, including Steam, on 12th December priced $5.99. If you buy it for a Windows Phone you get it for Windows PC and Windows tablets, too, alongside Xbox Live Achievements. Steam is separate though, but the Steam version includes Steam Achievements.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie dziw się w końcu MS powtarza jak mantrę od dłuższego czasu że dla nich granie na PC jest ważne , stąd tak polityka co do ex'ów ;)

Opublikowano

Dat dickwraith set + clawsy w obu rękach na początku filmiku, wow, muszę spróbować.

Opublikowano

Alien i The Evil Within. Powrót do starej szkoły robienia gier z wymagającą rozgrywką, bez QTE i cinematic expierience. Januszowi recenzenci za to hejtują, bo za trudna i nie ma Chloe z Uncharted, co kręci dupą.

Branża [*]

Opublikowano

Alien i The Evil Within. Powrót do starej szkoły robienia gier z wymagającą rozgrywką, bez QTE i cinematic expierience. Januszowi recenzenci za to hejtują, bo za trudna i nie ma Chloe z Uncharted, co kręci dupą.

Branża [*]

Albo po prostu cieszmy się że te gry faktycznie wyszły. Hejtujesz branże za parę złych recenzji? Powinienes raczej aplauzować.

Opublikowano

Tak szczerze powiedziawszy to obie te Wasze konsolę są tak naprawdę na chwilę obecną gó-wno warte i brak na nie konkretnych exów, dobry PC na dzień dzisiejszy w zupełności wystarcza do grania.

Zależy co kto rozumie przez dobry, średniej klasy PC wystarczy w zupełności. Port Evil Within nawet na 260x nie spada z klatkami tak nisko jak na PS4 

Last of Us złomiarzu

Opublikowano

Insajderzy twierdzą, że na tym evencie w grudniu Sony zapowie exa, który sprawi ze ludzie będą rage'ować i zrobi wiele hałasu.

FALLOUT 4 CONFIRMED

Street Fighter V, już wiadomo dlaczego ten ziomek z Capcomu łaził po studiach Sony z figurką Blanki. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.