Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Karas: RPG jest dużo bardziej wymagające jeśli chodzi o strukturę gry niż FPS, więc ciężko sobie wyobrazić taki obrót spraw :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Karas: RPG jest dużo bardziej wymagające jeśli chodzi o strukturę gry niż FPS, więc ciężko sobie wyobrazić taki obrót spraw :P

Nigdy nic nie wiadomo :)

Opublikowano

wiedźmin 3 wyciekł, a Wy co cicho siedzicie?

Czyli trzeba sie zaszyc zanim jakis skuhwysyn zrobi alter konto z nickiem i avatarem podobnym do kogos z forumka i przeyebie sprawe :/.

Pamietam jak w przypadku TLoU ktos pod YETI'ego sie podszywal.

Opublikowano

Wyciek Wiedźmina 3 oznacza wzmożone środki ostrożności w przypadku czytania jakichkolwiek komentarzy czy postów na forum - trzeba będzie wszystko ostrożnie przeglądać, bo idiotów nie brakuje, a ktoś, kto ma tę grę w (pipi)e na bank walnie jakiś tekst o fabule "for fun".

Opublikowano

Ktos z CDPR w ogole potwierdzil ten wyciek ? Bo w przypadku TLoU tez niby byl przed premiera a okazalo sie ze spoilery byly falszywe.

@Ficus \/

Ku...wa :confused:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jest niestety chyba w 99% prawdziwy, widzialem pelno concept artow przeciwnikow i bohaterow, ktore do  tej pory oficjalnie nie byly pokazywane - watpie ze komus chcialo sie dla beki by nabrac caly internet robic tyle roboty 

Opublikowano

Jednostrzałowców od Sony i tak problem nie dotyczy. Żadnego Wieśka na oczy nie widzieli, a nieznane postacie czy krainy i tak im nic nie powiedzą.

Opublikowano

co ciekawe na gafie ci co przeczytali te wszystkie pliki pisza ze sugeruja one ze przesuneli premiere gry na luty 2015 tylko i wylacznie z uwagi na konsole by baza ich uzytkownikow czyli potencjalnych kupcow byla wieksza, w lutym 2014 build alfa na pc i konsolach byl grywalny od poczatku do konca

Opublikowano

Dochodzi do tego jeszcze premiera Dragon Age w pazdzierniku.

Opublikowano

myśle, że w cale tak dużo osób nie będzie czytać tych spoilerów

pogooglowałem chwile i znalazłem tylko same grafiki

Opublikowano

Dobrze, że nie jara mnie ta seria (może z wyjątkiem serialu, tak, mi się podobał), jakby to było TLOU 2 to bym chyba zawiesił moderkę do czasu zagrania i kupiłbym od razu na premierze, i szybko przeszedł.

A tak, to mogę nawet patrolować forum i szukać spoilerów, nie ruszą mnie one... :)

Opublikowano

mendrek nie istnieje, to oprogramowanie patriotow

Opublikowano

9 miesiecy unikania spoilerow, start :(

BeBrave.jpg

Opublikowano

mendrek nie istnieje, to oprogramowanie patriotow

Padłem :rofl:

Opublikowano

Ej kurwa, dostałem na PW spoila z zakończenia, znowu ktoś wysyła hurtowo.

Żartowałem :banana:

Opublikowano

Stukacie te strony w zastraszającym tempie... czy już warto kupować PS4 czy jeszcze nie??

#ThisIsWaiting

Opublikowano

Tempo i tak spadło ;) wydaje mi sie, ze chwilowo nie ma o czym mowić. Xbox rządzi.

Opublikowano

Bomby prawdy Maciomaniaka obrocily w pyl wszelka nadzieje klapkow. 

Opublikowano

BeBrave.jpg

A idz mi z tym govnem stad. Ten syf wyrzucam z pamieci a ty z nim wyskakujesz :/
Opublikowano

Tempo i tak spadło ;) wydaje mi sie, ze chwilowo nie ma o czym mowić. Xbox rządzi.

11514-animated_gifchat8etf.gif

Opublikowano

Slyszalem, ze Xbox rzadzi ale tylko w gospodarstwach domowych, ktore sa zaopatrzone w telewizory HD Ready...

Jednak Maciomaniak poczekam jeszcze na czas, w ktorym oplaci sie nabyc prawdziwego i jedynego True Next Gena.

#ThisIsWaiting#2017

Opublikowano

Lepiej zainwestowac w Knacka niz dalej finansowac nieudacznikow od Killzona.

Lepiej nie inwestować ani w Knacka ani Killzona, a zrobić nowe IP lub wykupić Crasha.

Jedyne studio, które byłoby zdolne zrobić świetną platformówkę jest zajęte robieniem anczarted dla januszy gejmingu. Lepiej nie zlecać robienia swojej flagowej gierki kolejnym nieudacznikom.

nie zapominaj, że ludzi robiących crasha w ND już dawno nie ma. teraz oni zajmują się robieniem Sonic Boom

Opublikowano

Lepiej nie inwestować ani w Knacka ani Killzona, a zrobić nowe IP lub wykupić Crasha.

Jedyne studio, które byłoby zdolne zrobić świetną platformówkę jest zajęte robieniem anczarted dla januszy gejmingu. Lepiej nie zlecać robienia swojej flagowej gierki kolejnym nieudacznikom.

nie zapominaj, że ludzi robiących crasha w ND już dawno nie ma. teraz oni zajmują się robieniem Sonic Boom

Aha czyli napewno obecna ekipa ND nie dałaby rady zrobić dobrego Crasha?

Opublikowano

Aha czyli napewno obecna ekipa ND nie dałaby rady zrobić dobrego Crasha?

Tego nie powiedziałem.

Opublikowano

wiedzminserial.jpg

A idz mi z tym govnem stad. Ten syf wyrzucam z pamieci a ty z nim wyskakujesz :confused:

Powinienes mi dziekowac ze ci o tym przypomnialem, jesli natkniesz sie na spoiler, polecam od razu terapie szokowa w postaci calego serialu, prawdopodobienstwo amnezji niemalze stuprocentowe.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.