Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wspieranie akcji w stylu EA Access, to szybka droga do końca wojen platformowych ogólnie.
Bo gdy wydawcy gier stwierdzą, ale po co właściwie mamy haracz płacić Steamowi, MS czy Sony, to witajcie gry  jako usługa.
Wtedy witajcie Nowe Wojny, Wojny na Obozy Wydawców :D

Niby żartuję, ale właściwie do tego zmierzają gry.

Edytowane przez Hendrix

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@ kypq

To już wina Square Enix, że nie przygotowało się należycie do startu gry. Nie pierwszy raz w przypadku ich MMO i zapewne nie ostatni. Zresztą DQXI nie będzie MMO.

@ Hendrix

Ostatnie przesłanki wskazują, że DQXI może wylądować jednak na PS4. Jest mi to w sumie obojętne czy wyjdzie na PS4 czy 3DS (byle nie oba te sprzęty; wolę żeby skupili się na jednym).

Opublikowano

Ostatnie przesłanki wskazują, że DQXI może wylądować jednak na PS4. Jest mi to w sumie obojętne czy wyjdzie na PS4 czy 3DS (byle nie oba te sprzęty; wolę żeby skupili się na jednym).

Wiem, Horii się starzeje i chce zrobić "duże" DQ, ale to nadal S-E, jakaś forma nowego DQ może się ukazać na (new)3dsie. Hłe, Hłe Dragon QuestXIversus: Slime 3D edition :D

Opublikowano

jak piszecie - square nie mozna przewidziec, ja bym mimo wszystko obstawial jako platforme dla XI tego nowego 3ds bo mimo wszystko to bardziej pewny grunt niz pchanie sie na ps4, z drugiej strony mozliwym jest, ze z XI zrobia znowu jakas kompilacje gier na wiele systemow

Opublikowano

jak piszecie - square nie mozna przewidziec, ja bym mimo wszystko obstawial jako platforme dla XI tego nowego 3ds bo mimo wszystko to bardziej pewny grunt niz pchanie sie na ps4, z drugiej strony mozliwym jest, ze z XI zrobia znowu jakas kompilacje gier na wiele systemow

Nie wydaje mi się żeby to był ex na nowego 3DS-a. Tych konsol będzie za mało żeby miało to jakiś większy sens, a DQ musi się sprzedać w ok. czterech milionach egzemplarzy. Już prędzej widziałbym jakiś port na następcę 3DS-a gdzieś w 2016 albo 2017 roku.

Opublikowano

Skumajcie co robi polski team z Gliwic xD

https://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs

Podejrzewam ze na dzien dobry Niemcy, Austria i prawdopodobnie USA odpadna jako potencjalni konsumenci :D

dobre i plusy dodatkowe za miejsce akcji osadzone w Łodzi :D :D

Opublikowano

Postal rip-off 

Opublikowano

Zabić jak najwięcej przypadkowych osób i zginąć na końcu.

Gra dla Muzułmanów...

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Skumajcie co robi polski team z Gliwic xD

https://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs

Podejrzewam ze na dzien dobry Niemcy, Austria i prawdopodobnie USA odpadna jako potencjalni konsumenci :D

dobre i plusy dodatkowe za miejsce akcji osadzone w Łodzi :D :D

jakie gó.wno, które chce jechać na kontrowersji, ale sorry postal był pierwszy

Opublikowano

unreal engine 4, woow. jak bedzie na konsole i to będzie pierdółka z cyfrówki nie pudełkowa to kupie z ciekawości.posatl+deadnation i te egzekucje <3 michałek mi dygnął jak przy pierwszej egzekucji na "czerwono" torebką foliową w manhuncie od r*. mój wewnętrzny psychopata bedzie zadowolony

Opublikowano

Wreszcie bedzie mozna swojego inner psychola spuscic ze smyczy na amerykanow ;).

Teraz tylko czekac az to podlapie n4g lub gaf i gownoburza gotowa

Hahah, linia obrony developerow Hatred:

dumysedy.jpg

xD

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Biorę na premierę, lubię ambitne tytuły

Opublikowano

gierka dla 14 letnich sebków, którzy wpisują kod na czołg w gjtea i rozwalają wszystko w około.

Opublikowano

Przecież to jak Hotline Miami prawie

Opublikowano

To ex na WiiU.

A tak na poważnie, to wstyd mi, że nasi rodacy marnują swoje zdolności na takie dno.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

gierka dla 14 letnich sebków, którzy wpisują kod na czołg w gjtea i rozwalają wszystko w około.

Sam pewnie byles kiedys takim lebkiem i cisnales :teehee:, na niemieckim pierwszy wyrywales sie do odpowiedzi i mowiles "gesundheit" a wracajac do domku "giveusatank" i "bangbangbang" ;).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nie, kurfa, lepsze zniknięcie Etana Cartera, gameplay na 3,5h i ból doopy chmielarza TYLKO TAKIE GRY ALBO WIEDŹMIN INNE GRY NIECH NIE WYCHODZO W POLSCE!!! ???!?!?!?!237642730640214

dokładnie, ale juz hotline miami goty i dead nation Polaczki na 4 miejscu swego czasu w rankingu światowym

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

No już już, spokojnie. Wyjdzie ta cudowna gierka, mesjasz przemocy i gamingowej ambicji, to sobie pif paf odreagujecie.

Opublikowano

Hłe, Hłe, aż Franko:The Crazy Revenge się przypomina :D

Opublikowano

ale tam masz jakis purpose i zabijasz złych ludzi a nie byle kogo, ale no nieistotne to tylko gierka dla dzieci

Sam pewnie byles kiedys takim lebkiem i cisnales :teehee:, na niemieckim pierwszy wyrywales sie do odpowiedzi i mowiles "gesundheit" a wracajac do domku "giveusatank" i "bangbangbang" ;).

No własnie tutaj cie zaskocze raz gralem z kumplem tak w GTA 3, że wpisalismy kody na broń dla wszystkich i rozbilismy rozpier.dol, raczej od zawsze bardziej interesowała mnie warstwa fabularna, misje etc. Pamietam jak kumpel sciągnał z amerykańskich torrentów w 2004 roku (!) vice city i nagrał na cd (!!) do kafejki internetowej (!!!) i każdy tam pykał to z kumplem graliśmy tak, że cisnęlismy misje i doszliśmy np do misji na polu golfowym a pózniej zacieliśmy się w tej w której latało się RC helikopterem gdzie obok nas takie same gimbusy jak my grali tylko "na rozwałkę" albo w cs'a. Mnie takie coś nudzilo po 5 minutach, zresztą mielismy fetysz z kumplami żeby mieć czyste save file czyli bez śmierci i bustedów hehe.

Opublikowano

Klapki mogą zdjąć jednego exa z listy :teehee:

Edytowane przez figus87

Opublikowano

ale tam masz jakis purpose i zabijasz złych ludzi a nie byle kogo

Lolololol, serio barteziak?

Opublikowano

Nie no, generalnie to je.bie mnie to tylko gierka, jestem zdrowy psychicznie i gra może być grywalna i w ogóle, ale po prostu czuje taniochę w tym trailerze, pomyśleli, że ej nie zrobimy gry wybitnej to chociaż zróbmy kontrowersyjną. Ale nie powiem po trailerze zapowiada się na całkiem spoko wyżynkę tylko znów media bedą miały pożywkę do dyskusji ebleleblelble to przez gierkę video zrobili masakrę w szkole.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie no, generalnie to je.bie mnie to tylko gierka, jestem zdrowy psychicznie i gra może być grywalna i w ogóle, ale po prostu czuje taniochę w tym trailerze, pomyśleli, że ej nie zrobimy gry wybitnej to chociaż zróbmy kontrowersyjną.

Ale ja nie mówię o hatred tylko o HM. Mówienie że w hotline miami zabijanie jest usprawiedliwione moralnie sugeruje, że nie za bardzo poznało się fabułę i motywy tej gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.