Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

prawda to

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Przecież to jak Hotline Miami prawie

ale tam masz jakis purpose i zabijasz złych ludzi a nie byle kogo

Lolololol, serio barteziak?

Nie no, generalnie to je.bie mnie to tylko gierka, jestem zdrowy psychicznie i gra może być grywalna i w ogóle, ale po prostu czuje taniochę w tym trailerze, pomyśleli, że ej nie zrobimy gry wybitnej to chociaż zróbmy kontrowersyjną.

Ale ja nie mówię o hatred tylko o HM. Mówienie że w hotline miami zabijanie jest usprawiedliwione moralnie sugeruje, że nie za bardzo poznało się fabułę i motywy tej gry.

A nie to była beczka przecież coś na zasadzie przecież tam zabijam pixele a w hatred realistyczne postaci!1

Opublikowano

Najpiekniejsze jest to, ze gdyby w hatred piksele wygladaly jak zombiaki, wszyscy by mowili:

"meh, another zombie game"

"meh, dead nation rip-off"

:D

Opublikowano

Zwiastun jest meh-owaty, ale podoba mi się choć trochę zniszczalnego otoczenia, coś czego mi bardzo brakuje w grach.

Opublikowano
  • Autor

Bardzo ładny szary kolor. Jednak polacy to mają swój styl! :)

Opublikowano

Ja ten trailer odebrałem jako pastisz tych wszystkich gierek, gdzie robisz ludziom kuku. Zachodnie media będą pewnie celowo pomijać gierkę i skończy jako niszowa pierdółka dla zwyroli w dystrybucji cyfrowej.

Opublikowano

Guernica każdego mojego posta minusuje.

0abb92491d90.jpg

Opublikowano

Teraz tylko czekac az to podlapie n4g lub gaf i gownoburza gotowa

It begins... xD

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=913411

swoją drogą nie chcieli chyba być aż za bardzo kontrowersyjni i nie wrzucili dzieci i zwierząt do gry heh

Opublikowano

Nie no, generalnie to je.bie mnie to tylko gierka, jestem zdrowy psychicznie i gra może być grywalna i w ogóle, ale po prostu czuje taniochę w tym trailerze, pomyśleli, że ej nie zrobimy gry wybitnej to chociaż zróbmy kontrowersyjną. Ale nie powiem po trailerze zapowiada się na całkiem spoko wyżynkę tylko znów media bedą miały pożywkę do dyskusji ebleleblelble to przez gierkę video zrobili masakrę w szkole.

Tak bo przecież każdy mały dev musi silić się na wybitne tytuły a później wychodzi taki Proteus który jest przerostem formy nad treścią 

Ogólny zamysł tego Hatred mi się podoba  jeśli ten zamysł odpowiednio zrealizują to może wyjśc całkiem fajny, brutalny rozpierdl.

Ty bluber jesteś jakimś hipisem czy co?

Opublikowano

a8e8hn5y3hbt_t.jpg

Tak bardzo żałosne.

Ktos wczoraj dobrze powiedzial, "podwojne standardy" ;).

Opublikowano

ee dobra, slowpoke, Hetred mi sie podoba i czekam tlyko na ból(pipi)aste komenty że za brutalna

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Pożyczyłem drajwkupe i na dzień dobry aktualizacja nie chce się pobrać xD 

EDIT:

Wiem, że później ma być lepiej, ale bauahahaha jak to wygląda  :sick:

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie no, generalnie to je.bie mnie to tylko gierka, jestem zdrowy psychicznie i gra może być grywalna i w ogóle, ale po prostu czuje taniochę w tym trailerze, pomyśleli, że ej nie zrobimy gry wybitnej to chociaż zróbmy kontrowersyjną. Ale nie powiem po trailerze zapowiada się na całkiem spoko wyżynkę tylko znów media bedą miały pożywkę do dyskusji ebleleblelble to przez gierkę video zrobili masakrę w szkole.

Tak bo przecież każdy mały dev musi silić się na wybitne tytuły a później wychodzi taki Proteus który jest przerostem formy nad treścią 

Ogólny zamysł tego Hatred mi się podoba  jeśli ten zamysł odpowiednio zrealizują to może wyjśc całkiem fajny, brutalny rozpierdl.

Ty bluber jesteś jakimś hipisem czy co?

Nie jestem hipisem heh. Zwisa mi i powiewa ten tytuł. Miesiąc po premierze tej gry każdy o niej zapomni.

Opublikowano

EDIT:

Dzizias..... 

Ale jest 1080/60? No.... to wrzuć gifa, będzie popularny post. A potem pograj- jak się uda  :sorcerer:

Opublikowano

Przecież DriveKlap jest 1080@30 Lucek.

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem :O 

Szok! Nadkonsola nie dała rady z 60 klatkami? 

Pewnie przez te miliony drzew o których tyle tu było... 

Opublikowano

EDIT:

Żeby było śmieszniej to nie możesz pobrać online patcha poprawiającego online ;)

Opublikowano

Wczoraj grałem trochę na PS4 i gierką, która najbardziej mi się spodobała jest Dust: Elysian Tail (perełka z XLA o ile dobrze kojarzę) - czysty miód w przecudownej oprawie artystycznej. DriveClub ma w sobie jakiś potencjał - jest dość trudny i na bank przy kompletnej zawartości DC ma sporo do zaoferowania. Z kierownicą musi być wyborny ale jakbym miał dać 250 zeta i nie mógł grać online i ficzerki w przyszłych łatkach to bym chyba do Evolution pojechał i rzucił im tą grą w ryj, serio.

Ten Dust jest na PS3? Bo na PC widziałem dzisiaj na GOG.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

ah ci pecetowcy

pc-settings_o_3874867.jpg

Opublikowano

Wczoraj grałem trochą na PS4 i gierką, która najbardziej mi się spodobała jest Dust: Elysian Tail - czysty miód w przecudownej oprawie artystycznej. DriveClub ma w sobie jakiś potencjał - jest dość trudny i na bank przy kompletnej zawartości DC ma sporo do zaoferowania. 

Ten Dust jest na PS3? Bo na PC widziałem dzisiaj na GOG.

Nie ma na PS3.

PS. Dzisiaj jubileusz - okrągłe 10 dni beki z DC (and counting) ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ku.rvaa, tak sądziłem. Chyba będę zmuszony kupić z GOG albo zaczekać do PS4. Aż dziw bierze, że za projektem stoi praktycznie jeden człowiek. System walki to mały mistrzunio w swojej klasie i do tego te 60 klatek i ten design - zabójcza kombinacja xD

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

@Yano

Mają najdłuższe wojenne doświadczenie. Imo tylko Nintendowcy mogliby coś powalczyć, ale wykruszają się, a weterani na rencie z Marianem i spółką nie lgną się na pole bitwy.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Alez zabawnie jest czytac komentarze jak klapy jaraja sie rocznymi grami z xboxa 360 i one [*]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.