Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ku.rvaa, tak sądziłem. Chyba będę zmuszony kupić z GOG albo zaczekać do PS4. Aż dziw bierze, że za projektem stoi praktycznie jeden człowiek. System walki to mały mistrzunio w swojej klasie i do tego te 60 klatek i ten design - zabójcza kombinacja xD

Jeden człowiek + Microsoft ;)

Alez zabawnie jest czytac komentarze jak klapy jaraja sie rocznymi grami z xboxa 360 i one [*]

Dwuletnimi ;)

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Alez zabawnie jest czytac komentarze jak klapy jaraja sie rocznymi grami z xboxa 360 i one [*]

Sugerujesz, że jestem klapkiem? Chyba z kimś mnie pomyliłeś, Koperku.

Opublikowano
  • Autor

Ku.rvaa, tak sądziłem. Chyba będę zmuszony kupić z GOG albo zaczekać do PS4. Aż dziw bierze, że za projektem stoi praktycznie jeden człowiek. System walki to mały mistrzunio w swojej klasie i do tego te 60 klatek i ten design - zabójcza kombinacja xD

Akurat system walki jest strasznie prostacki. Tak samo system rozwoju postaci. I fabula.

Czyli i tak lepiej niz Uncharted.

Opublikowano

Aniczarted jest super, mam dwójkę z plusa i kiedyś odpalę.

Wierzę. 

Opublikowano

Sugerujesz, że jestem klapkiem? Chyba z kimś mnie pomyliłeś, Koperku.

Ogolnie mowie, wszystkie klapersy sie jaraja teraz dustem, ostatnio tak bylo z peggle 2, a wczesniej z plants vs zombies i wieloma innymi grami.

Co zrobisz, niektórym wystarcza resztki ze stolu panskiego.

Opublikowano

Dust po prau godzinach nudny, mogłem się tego spodziewać w końcu gra z xboxa a tam nic ciekawego nie ma.

Opublikowano

Drivecrap bo 30 minutach usypia. Nie dziwię się, że wycofali to "dzieło" z plusa, przecież nikt by tego nie kupił po ograniu demka.

Opublikowano

Przecież cała akcja śmierdzi na kilometr właśnie tym motywem. Teraz każdy ma plusa, więc gdyby dali do niego mocno reprezentatywny fragment gry, to tym samym mocno ograniczyliby ilość chętnych na pełniaka. Wiadomo, że sony ssie w temacie online, ale nie wierzę w bajki, że aż tak bardzo.

Opublikowano

Kupią i tak, bo w co będą grać  :teehee:

Opublikowano

czy po graniu w horizon2 robicie boty czerwone kupy od nadmiaru przejechanych burakow?

Opublikowano

Pytanie do botów MS planuje coś wydać na XO w Q1-Q2 2015 skoro QB ma rzekomo wyjść dopiero we wrześniu czy jednak po SO* , XO czeka hibernacja do Q3 ?

*Tak wiem że wychodzi kolekcja szefa ale mnie ona mnie (pipi)i jak wszystkie odgrzewane kotlety pomimo szacunku do Halo i gorącego oczekiwania na 5 ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

No jak na to botki mają jakiś niewytłumaczalny ból dupki o tego drivecrapa.

Opublikowano

Karaś- Hibernacje mają posiadacze Ps4 od premiery LOL 

Opublikowano

czy po graniu w horizon2 robicie boty czerwone kupy od nadmiaru przejechanych burakow?

kupa jest zielona jak 86 na metacritic

Opublikowano

Driveklapa  jest modna u Szlachty, na salonach trzeba o czymś mówić w końcu :D

Opublikowano

ale, że nikt nie wrzucił dziś tego do CW ?

PS4 GPGPU Doubles XB1 GPGPU In Ubisoft Test

"Now, things are much different once the task is moved to GPGPU. This is particularly true for PS4 GPGPU, which was able to render 1600 dancers, almost doubling XB1 GPGPU (830); this isn’t unexpected, as the primary hardware advantage of PS4 alongside its GDDR5 is having 50% more Compute Units (18 vs 12).

ps4gpu_x1gpu.jpg

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Wczoraj grałem trochą na PS4 i gierką, która najbardziej mi się spodobała jest Dust: Elysian Tail - czysty miód w przecudownej oprawie artystycznej. DriveClub ma w sobie jakiś potencjał - jest dość trudny i na bank przy kompletnej zawartości DC ma sporo do zaoferowania. 

Ten Dust jest na PS3? Bo na PC widziałem dzisiaj na GOG.

Nie ma na PS3.

PS. Dzisiaj jubileusz - okrągłe 10 dni beki z DC (and counting) ;)

22 listopada mamy fajniejszy jubileusz.

Okrągły rok beki z Xboxa One

Microsoft dziękujemy.

Pytanie do botów MS planuje coś wydać na XO w Q1-Q2 2015 skoro QB ma rzekomo wyjść dopiero we wrześniu czy jednak po SO* , XO czeka hibernacja do Q3 ?

*Tak wiem że wychodzi kolekcja szefa ale mnie ona mnie (pipi)i jak wszystkie odgrzewane kotlety pomimo szacunku do Halo i gorącego oczekiwania na 5 ;)

Ja to widzę tak samo jak w 2014. Cały rok nic, żeby pod koniec roku dostać te 2 3 exy.

Opublikowano

Jubileusz beki z PS4 jest tydzień wcześniej. :dance2:

Opublikowano

LOL 

Nom, bo PS4 zalewało exami graczy przez cały rok.  :whistling:

Opublikowano

ale, że nikt nie wrzucił dziś tego do CW ?

PS4 GPGPU Doubles XB1 GPGPU In Ubisoft Test

"Now, things are much different once the task is moved to GPGPU. This is particularly true for PS4 GPGPU, which was able to render 1600 dancers, almost doubling XB1 GPGPU (830); this isn’t unexpected, as the primary hardware advantage of PS4 alongside its GDDR5 is having 50% more Compute Units (18 vs 12).

ps4gpu_x1gpu.jpg

rozumiesz coś z tego czy tylko przekleiłeś bo wyższy słupek przy ps4? A tego nie wrzucileś z tego samego artykułu

600x281xcpu_bench-600x281.jpg.pagespeed.

ps3 ma 3 razy szybszy gpgpu i czy to jakoś przełożyło się na lepsze multiplatformy?

LOL 

Nom, bo PS4 zalewało exami graczy przez cały rok.  :whistling:

Od premiery wyszło 4 exy, których oceny to 5/10, 7/10, 8/10, 7/10 cały rok #beczuni z plejstacji

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Fanek, to żadna nowość, gpu w x-szrocie jest tak chvjowe jak ten ich przedpotopowy ram. Nowa generacja w 720/900p i to w grach które wyglądają przeciętnie. Ciekawe co ten szrot pokaże za 2-3 lata, jak już teraz takie kilery graficzne jak Killer Instinc, Alien czy Evil chodzą w kosmicznym 900p i gubią klatki, a w Mordorze zabrakło trawy. Szydera będzie dobra z tego bubla.

http://assets.vg247.com/current//2014/06/halo_master_chief_collection_14.jpg

900p xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przecież to nawet śmieszne nie jest, tylko żałosne.

Tymczasem nowa generacja tylko made in japan.

lawpma.gif

DriveClub--5-claves.gif

bimltg.gif

markcerny12.png

Przed nami jeszcze nieujawnione gry ekip, które najwięcej wyciskają z konsol Sony (SSM, ND, QD czy GG), to będzie przepiękny pogrom i przepiękna generacja.
Opublikowano

Ubisoft przeprowadził test renderingu modelu tancerek w 3d, PS4 wygenerowało ich 1600, gdy Xbox wygenerował tylko 830 tancerki

po zakończeniu testu doszli do wniosku, że GPU PS4 jest prawie 50% wydajniejsze od tego w X1

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

WOW

Tyle tancerek naraz.

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

Fanek widzę braki w edukacji na poziomie 4 klasy szkoły podstawowej :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.