Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nobody, kiedy Ty się nauczysz czytać całe rozmowy?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Więcej nudy to dla mnie akurat XO w końcu platforma tylko do exów :)

Od tego to z reguly mam PC :P

A w przyszlym tygodniu Bayonetta 2 jeszcze, mhmm, koncowka tego roku i poczatek przyszlego to jest bardzo dobry okres dla graczy, a jak ktos ma wszystkie platformy to juz w ogole sraczki mozna dostac od tego nadmiaru dobrobytu w dupie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dobrze, że na PS4 będzie coś dobrego poza BB :P

Ja tam Ordera nie skreślam , żaden killer to nie będzie ale solidny tytuł na te 7-8 powinien być ;)

Czyli pewnie coś jak ScreamRide.

Opublikowano

Ja bardziej licze na Behemoth's Game 4 i po cichu mam nadzieje ze dostaniemy date premiery Below.

Opublikowano

Opublikowano

Czy ten State of decay to nie jest czasem port?

Jest. I co w związku z tym?

Opublikowano

remesterboner #beczunia

Opublikowano

Trochę beka,że nie potwierdzono 60fps dla tak biednie wyglądającej gry.

Opublikowano

Czy ten State of decay to nie jest czasem port?

Jest. I co w związku z tym?

Nic.

Opublikowano

A w przyszlym tygodniu Bayonetta 2 jeszcze, mhmm, koncowka tego roku i poczatek przyszlego to jest bardzo dobry okres dla graczy, a jak ktos ma wszystkie platformy to juz w ogole sraczki mozna dostac od tego nadmiaru dobrobytu w dupie.

2014 to dla mnie jak na razie : Alien: Isolation , Donkey Kong Country: Tropical Freeze , Forza Horizon 2 , inFamous: Second Son , Middle-earth: Shadow of Mordor , The Evil Within i Wolfenstein: The New Order.

Jeśli zaś chodzi o jego końcówkę  i początek 2015 to : Bayonetta 2 , Bloodborne , Captain Toad Treasure Tracker , Lords of the Fallen , Sunset Overdrive , The Order: 1886 i oczywiście The Witcher 3: Wild Hunt , także tragedii nie ma.

Do tego dochodzi cyfrowa dystrybucja i gierki jak Transistor czy Ori and the Blind Forest .

Grania jest niby sporo ale jak się ogrywa wszystko w miarę na bieżąco to się czasem okazuje że jednak wcale nie tak dużo jak się wydawało ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Fajnie gdyby X1 jednak dał radę te 300k+ uzbierać, skoro Ps4 500k+, bo imo rynek musi mieć dwie mocno konsole.

Opublikowano

nobody, kiedy Ty się nauczysz czytać całe rozmowy?

ojej no. po prostu o jeden raz za często zdążyłem tu wyczytać że poza BB nic dobrego na ps4 w 2015 i tak jakoś poszło z automatu, bez konieczności doczytywania. :<

To już ostatni raz. Przyrzekam.

18466294-swearing-an-oath-with-fingers-c

Opublikowano

Trochę beka,że nie potwierdzono 60fps dla tak biednie wyglądającej gry.

Undead Labs składa się praktycznie z samych developerów robiących wcześniej MMO. Miszczami kodu to oni nie są. Jak będzie 1080p z jakimś AA bez tearingu i betonowym 30 FPS, to będzie dla jakości gry ogromny skok.

Poza tym sama gra to open world z dynamiczną zmianą porą dnia i realtimowym oświetleniem, więc technicznie jest dosyć ambitna jak na takie studio.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Skoro ich MS kupił na wyłączność to mógłby groszem sypnąć i wysłać im dodatkową pomoc.Kasy im w przeciwieństwie do SONY nie brakuje.

Opublikowano

Skoro ich MS kupił na wyłączność to mógłby groszem sypnąć i wysłać im dodatkową pomoc.Kasy im w przeciwieństwie do SONY nie brakuje.

MS ich nie kupił.

Zresztą gra będzie prezentować się dobrze. Co tu dużo mówić - Sony wypuściło Dead Nation na PS4 i nie dało rady z 60 FPS :P

Opublikowano

Fajnie czyta sie komentarze odnosnie aktualnej awarii psnu, jeden z nich:

"Współczuje sobie i 11 mln ludzi zakupu PS4. Czas na przeprowadzkę do konkurencji. XOne Bundle z AC Unity.

Ale nas wydymali

#4ThePlayers"

Atmosfera zaczyna byc goraca, morale podupadaja.

Opublikowano

No widać nie każdy fan PS jest takim wojownikiem, że przez rok lektury, iż PSN działa na PS4 gorzej niż na PS3, dalej są konserwacje, awarie, system potrafi wywalić premiera Minecrafta czy DDOS paru pryszczy, a najgłośniejsza premiera roku od ponad tygodnia nie działa online, a później i tak pójść jak cielak i w zębach wywalić 1800 zł na PS4 + DC :P

Opublikowano

Taaak, to samo już słyszałem o Steamie i Xbox Live, na początku ludzie jechali po Gabenowej Parze, jej działaniu etc, Live w 2007 i meltdowny też były.
A teraz ? Nikogo. Kłopoty PSN za parę lat nikogo. Skoro uberfail z kontami w sumie też nikogo.  Ludziki mają krótką pamięć, po wszystkich stronach barykady.

Opublikowano

Ale, ale grafika, 1080p, więcej gier, studia wewnętrzne sony. Konsole są do gier przeciez.

Opublikowano

Hendrix, takie problemy jak ma teraz PSN to Live może i miał, ale na pierwszym klocku 12 lat temu.

Opublikowano

PSN większe, bo i użytkowników więcej do ogarniania, szczególnie teraz jak wychodzi na to, że Ps+ podwoił w tym miesiącu swoich użytkowników  Sony to mały pikuś przy Małomiękkich w tych sprawach.  Ja sobie tylko przypominam reakcje ludzi zresztą, a nie rozmiar usterek. Więcej czasu straciłem na razie przez RRoDy niż przez PSN, a miałem premierówkę 360, więc lekko nie było z trwałością konsol(ostatecznie na trzech X360 się skończyło).

Po prostu uważam, że ludzie zapomną (i słusznie) tak jak zapominali o innych rzeczach (słusznie). To co czytałem w necie kiedy steam wychodził to w CW byłoby usuwane od razu. A teraz wszyscy kochają Gabena i Spółkę.

P.S
Gdybyśmy nie zapominali to równie dobrze rynek mógłby nie istnieć. Nie wiem jak komukolwiek, kto chce grać w gry AAA, może zależeć
na małej sprzedaży jakiejkolwiek konsoli. Przecież to jak strzelanie do własnej bramki, gdy mecz jest remisowy.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Ból doopska o Hatred zaczął się szybciej niż myślałem.

Pismak z Polygonu chyba nie pamięta Carmageddona, Postala i nie zdaje sobie sprawy ilu ludzi bawi się w masowe mordy na niewinnych w GTA. 

Opublikowano

Ból doopska o Hatred zaczął się szybciej niż myślałem.

Pismak z Polygonu chyba nie pamięta Carmageddona, Postala i nie zdaje sobie sprawy ilu ludzi bawi się w masowe mordy na niewinnych w GTA.

Może mi jeszcze powiesz, że Polygon to chuyowy serwis o grach.

Opublikowano

Śmieszna drama. Jakby te całe Hatred odkryło koło na nowo :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.