Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Myślałem jednak, że pismaki to zlekceważą, bo to z kraju, gdzie SJW nie istnieje i nie można nikogo za brak kobiety w zespole ud.upić.

Sama gra mnie nie interesuje, ale czekam na góvnoburzę jaka się może przetoczy na zachodzie jak więcej stronek to podchwyci.

Opublikowano

Ja tam chętnie kupię Hatred jeśli kiedyś będę miał okazję. Wygląda jak ładniejsze oryginalne Postal. Ale z dramy jest beka bo każdy rozumny gość wie, że na to właśnie liczyli twórcy i pismaki robią im darmową reklamę :)

Opublikowano

Co to jest to je.bane SJW?

Opublikowano

W ogóle to jedna rzecz jest przykra. O ile tutaj dyskutujemy i gramy w gry wyścigowe, to sam gatunek schodzi do niszy.
Tylko jedno IP się sprzeda(wało)je tak naprawdę: Gran Turismo, a i tu najlepsze czasy ma za sobą. Ciekawe czy w przyszłości jakaś gra wyścigowa będzie potrafiła zrobić 3.5 mln+. Może GT, jeśli sprzedaż 6 była tylko niechlubnym wyjątkiem.

Tak to racery nikogo.
Forza mimo, że dobra to też nikogo w porównaniu do konkurencji w innych gatunkach Przeklęte hamburgery nie lubią się ścigać jednak, za to Fifa dogania Maddena. Koniec Świata.

Opublikowano

To akurat najmniejszy problem.

Wymierają:
-europejskie rpgi
-gry rytmiczne
-strategie
-rtsy
-symulatory

-platformery

-przygodówki

Opublikowano

Co to jest to je.bane SJW?

W skrócie, jeśli jesteś białym mężczyzną, któremu nie daj boże podobają się kobiety to zostaniesz uznany za degenerata i gwałciciela.

Opublikowano

No super że w 2.0 dodadzą odtwarzanie mp3 z usb, Ale oni mieli dodać odtwarzanie płyt cd.

Opublikowano

Kolejny dzień a właściwie to kolejny miesiąc i beczunia z X0 :D, proponuje M$ obniżyć cenę do 99$ ale to nadal nie da im gwarancji, że wygrają chociaż jeden miesiąc w tym roku pod kątem ilości sprzedanych konsol. Jeżeli jakimś cudem w listopadzie jankesy oleją kolekcje Halo i PS4 sprzeda się lepiej to będzie BECZUNIA roku :D

ahtxlb.gif

15549172581_35a444c4dd_o.gif

Opublikowano

Co mnie obchodzi wielkosc sprzedazy konsol, az tak playstation mozg wypralo, ze cieszycie sie z zarobkow korporacji, ktorej dodatkowo brak elementarnego szacunku do klienta ( Driveclub w plusie patrze na ciebie).

W moim interesie jest aby konsola ktora kupie miala swietne gry, wysoki standard uslug i byla malo awaryjna

Opublikowano

W moim interesie jest aby konsola ktora kupie miala swietne gry, wysoki standard uslug i byla malo awaryjna

Brzmi jakbyś potrzebował Xboxa One przyjacielu

Opublikowano

w takim razie dodam, iz przydaloby sie aby konsola byla zaawansowana technologicznie

edit:

i nie chodzi mi o rakjet sajens kinecta Microsoft

Edytowane przez asax

Opublikowano

Więc już oficjalnie PS4 znowu wygrało? Niemniej jeśli Xbox będzie miał 300k+ to rewelacyjny wynik i godny pogratulowania. Kolekcja Halo może sporo namieszać, ale i tak beczunia z botków co nakręcali się, że Xbox mógł się lepiej sprzedać. A jak jest słabiej to już sprzedaż nikogo. Mnie tam też średnio obchodzi, ale dobrze wiedzieć, że gracze wybierają to co lepsze na pierwszy ogień. Zakup jedynego w drugiej kolejności też jest dobrą decyzją. Microsoft musi się postarać jeszcze bardziej, co wyjdzie z korzyścią dla mojego portfela. Tak chcę mieć wszystkie systemy, bo jestem graczem, co zaś nie broni mi najbardziej lubić PS4. Ale bardzo lubię też WiiU i troszkę mniej Xboxa. 

Opublikowano

PS4 is September's highest selling console at nearly 570K units; XB1 numbers not disclosed;

/\

||

Prawda

Alternatywny świat fanbojów

||

\/

we wrześniu poszło 325k XO kontra 250k PS4

Beka z Pachtera i jego wyznawców typu bluber.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

smutne to czasy kiedy sonybociarni zostały dwa argumenty które od roku ciągle tutaj widać. Szrot lepiej się sprzedaje i w kilku multiplatformach rozdzielczość jest większa o 180p no ale cóż jak sprzęt tak grupa januszy   :)

Co do H:MCC to nie podniesie ona sprzedaży XO, H5 na rok przed premierą ma podobną ilość preorderów co H:MCC, gracze czekają na H5, GOW4, FM6 czy Fable4. 

Opublikowano

Ps4 to takie call of duty branży.

Opublikowano

smutne to czasy kiedy sonybociarni zostały dwa argumenty które od roku ciągle tutaj widać. Szrot lepiej się sprzedaje i w kilku multiplatformach rozdzielczość jest większa o 180p no ale cóż jak sprzęt tak grupa januszy   :)

Co do H:MCC to nie podniesie ona sprzedaży XO, H5 na rok przed premierą ma podobną ilość preorderów co H:MCC, gracze czekają na H5, GOW4, FM6 czy Fable4. 

to zawsze o jeden argument wiecej niz SERWERY, SERWERY, hahaha SERWERY

Opublikowano

Tak bardzo piecze od rana.

Opublikowano

boty czekają na H5, GOW4, FM6 czy Fable4.

uwielbiam roznorodnosc exow na konsole micro
Opublikowano

Przynajmniej wiemy na co czekamy, a nie pierdyliard niewiadomych exów 6/10 z czego połowa to gry dla casuali i press X to awsomeness.

Opublikowano

FABLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mega hit wszechczasow, do dzis nie spie po nocach, ze taki hit, ktory oczywiscie kupuje kazdy posiadacz xboxa na premiere, nie jest dostepny na ekosystemie playstation

Opublikowano

No nie właśnie martwi to, że pewnie tych 300k+ nie ma niestety, inaczej dostalibyśmy notkę od MS, że podwoili sprzedaż z sierpnia :(

Opublikowano

Przynajmniej wiemy na co czekamy, a nie pierdyliard niewiadomych exów 6/10 z czego połowa to gry dla casuali i press X to awsomeness.

Ale i tak exy na konsolach Sony lepsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.