Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Project Cars opóźnione czyli klapki muszą czekać kolejne pół roku na DOBRE wyścigi, ale czekanie to u nich normalka. :teehee:

Za to ty nie czekasz i grasz, tylko w co? W BF4 na ultra na 3 letnim kompie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ciekawe jak sytuacja będzie wyglądała za 2-3 lata, gdzie developerzy będą kłaść większy nacisk na grafikę, wówczas 720/20 jak nic na x-złomie. Na szczęście widac po sprzedaży, że xone to ostatnia konsola microsoftu, więc w przyszłości szlachta nie będzie cierpieć z powodu inwalidztwa kolejnego X.

Jeśli mimo starań MS (inwestowanie min. w exy) sytuacja XO się nie poprawi jakoś specjalnie , to równie dobrze za te trzy lata MS może powiedzieć basta i wypuścić nową konsole bo ich na to po prostu stać i to Sony z PS4 będzie wtedy w czarnej (pipi)e.

Opublikowano

Nie jestem głupi żeby grać w Bugfielda 4 skoro jest tyle znacznie lepszych gier, no ale rozumiem że takiej niższej klasie jak Ty może się podobać. :)

A gram w Aliena i Mordor, fikasz jeszcze Janusz?

Na premierę Halo: MCC 20gb patch. :teehee:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W grudniu Guilty Gear,  na premiere z wszystkimi trybami i 16 postaciami, tyle moze bedzie w KI w sezonie 3 lub 4.

Opublikowano

Ciekawe jak sytuacja będzie wyglądała za 2-3 lata, gdzie developerzy będą kłaść większy nacisk na grafikę, wówczas 720/20 jak nic na x-złomie. Na szczęście widac po sprzedaży, że xone to ostatnia konsola microsoftu, więc w przyszłości szlachta nie będzie cierpieć z powodu inwalidztwa kolejnego X.

Jeśli mimo starań MS (inwestowanie min. w exy) sytuacja XO się nie poprawi jakoś specjalnie , to równie dobrze za te trzy lata MS może powiedzieć basta i wypuścić nową konsole bo ich na to po prostu stać i to Sony z PS4 będzie wtedy w czarnej (pipi)e.
Ta, już to widze. Kolejna fala hejtu spadlaby na MS. Jeszcze jakby się standardowo odcieli od starszych konsol, to mogliby zamykac swój interes na zawsze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakby słupki cos znaczyły, to ms dopłaca do każdej konsoli dodaje 3 gry i sa na 1 miejscu.

Za 3 lata, to razem 4 . Kiedys był cykl 5 letni.

Opublikowano

Mnie to ciekawi jak długo inwestorzy będą chcieli dopłacać do X'a,  pewnie plują sobie w brodę, że zamiast na mobile postawili na konsole.
Dla przypomnienia MS, więcej zarobił na Samsungu niż na Zune, Xboxie, Windows Phonie i Skypie razem.
Rynek, który chcieli nie istnieje w tej gałęzi branży gier.

Jak na razie to jedna wielka czerwona kreska przy inwestycji w Xbox division. Zresztą pamiętajcie, gdyby nie popularność Halo, nie byłoby X360.
Oby jednak w tej generacji wyszli na plus, choć inwestycje na razie idą w próżnie. Monopol to okropna rzecz.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

lol wojna dopiero nabiera tempa i nikt nie myśli o składaniu broni, przypomnijmy sobie ile lat ps3 ciągnęło się ostatnie w poprzedniej generacji, ms tez powalczy.

Opublikowano

Bez przesady. Xboksowi nic złego nie grozi.

Opublikowano

Ta, już to widze. Kolejna fala hejtu spadlaby na MS. Jeszcze jakby się standardowo odcieli od starszych konsol, to mogliby zamykac swój interes na zawsze.

To jest biznes jeśli panom w garniakch wyjdzie że bardziej opłacalnym rozwiązaniem będzie wypuszczenie nowej konsoli i to przed konkurencją po tych np. 4 latach ,aniżeli inwestowanie przez kolejne w coś co przynosi nie wielkie zyski to to zrobią a hejt zawsze będzie bo będzie pełno osobników co dopiero kupiło sobie konsolkę i jak to już nową wypuszczają ? przecież kupiłem dopiero 2 miesiące temu, (pipi) z tym że konsola jest na rynku 5 lat :teehee:

Opublikowano

lol wojna dopiero nabiera tempa i nikt nie myśli o składaniu broni, przypomnijmy sobie ile lat ps3 ciągnęło się ostatnie w poprzedniej generacji, ms tez powalczy.

Ps3 miał Europę i Japonię.

Nie rozumiem w ogóle dlaczego MS nie inwestuje więcej w rynek na starym kontynencie. Mają ku temu środki.  Zawsze mnie to denerwowało.

Edit:

Poprzednia generacja to deklasacja Sony w USA, po początkowej przegranej nigdy do końca się nie podnieśli.

USA to też rynek z najmniejszym przywiązaniem do marki, w zasadzie wszystkie firmy tam kiedyś rządziły.

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

I popatrz na to z perspektywy osob, ktora np 3/4 czasu spedza przy multiplatformach. Tu juz nie chodzi o bebechy, ale wejdz nawet do tematu BF i poczytaj posty ludzi, ktorzy przesiedli sie z PS4 na Xbox One. Jeszcze tekstury bym zniosl, ale dropy do 30klatek ?

Jak mialbym posiadac jedna konsole, to nie wyobrazam sobie lupania w MGS V, PESa nowego i pare innych w 720p. A wystarczylo zrobic normalna konsole, a nie pier(pipi)ic przez pol roku, ze "im nie zalezy na grafice". 

Haha, na potrzeby dyskusji easy teraz jara sie pesem. 

Yeblem xD

Opublikowano

Dzień dobry, wie ktoś kiedy będzie dostępna wersja driveclub z ps+? :)

Opublikowano

W grudniu Guilty Gear,  na premiere z wszystkimi trybami i 16 postaciami, tyle moze bedzie w KI w sezonie 3 lub 4.

Co za brednie. Guer kupił PS4 z DC to teraz takie kwiatki będą pewnie co stronę.

Przykro mi, Sezon 1+2 KI to 16-17 postaci, 16-17 aren, osobna scieżka dźwiękowa każdej postaci itd. za 40$.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Proszę mi tu Xboxa szanować.

Co Ex4act od(pipi)ał w DC to głowa mała, zmienił nam nasze logo klubowe i wszędzie jezdzimy teraz z naklejkami Xboxa na aucie

Opublikowano

Co Ex4act od(pipi)ał w DC to głowa mała, zmienił nam nasze logo klubowe i wszędzie jezdzimy teraz z naklejkami Xboxa na aucie

Hahaha niezły numer, lubię takie akcje, można się pośmiać! Brawo eX4cT_PL :D

Wiesz to taka przenośnia, logo xboxa próbuje dogonić Playstation :D

Edytowane przez Neox

Opublikowano

o_O mi to bardziej wyglada na objawy obłąkania

Opublikowano

Nie nie, to taka przenosnia ze nawet grajac w scigalke PS4 chcialoby sie tak naprawde grac na Xboxie w buraczki, to takie ostentacyjne wolanie o pomoc (͡° ͜ʖ ͡°)

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

i teraz auta straciły przyśpieszenie i predkość max o jakieś 50km/h :(

Opublikowano

Na xboxie 10 osób w grze i wszyscy dobra bawka przez party chat na ps4 jedyna interakcja to podmiana klubowych naklejek i zbieranie punktów offline.

Opublikowano

Nie nie, to taka przenosnia ze nawet grajac w scigalke PS4 chcialoby sie tak naprawde grac na Xboxie w buraczki, to takie ostentacyjne wolanie o pomoc (͡° ͜ʖ ͡°)

Nie nie, to logo specjalnie wrzucił, żeby auta zwolniły tak jak napisał Fanek, po prostu nie ogarniał prędkości jakie się osiąga w DC :D

Opublikowano

Ohhohoho, ahahahaha, boże jak śmiesznie. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie ogarniam tych czasowek w DC, trzeba być do nich szybkim, znać trasę czy nierówności na drodze, nie daj Bóg jak dojdzie pacz z deszczem, będzie ślisko i w tylek można wsadzić sobie taki gameplay, w Horizonie tylko drzewo może cię zatrzymać, nie trzeba zbytnio skrecac a i samochód nie zwalnia na trawie.

FH2>DCPE(DriveClub Patch Edition)

#4thesuckers

Opublikowano

71vs86 :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.