Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nie ogarniam tych czasowek w DC, trzeba być do nich szybkim, znać trasę czy nierówności na drodze, nie daj Bóg jak dojdzie pacz z deszczem, będzie ślisko i w tylek można wsadzić sobie taki gameplay, w Horizonie tylko drzewo może cię zatrzymać, nie trzeba zbytnio skrecac a i samochód nie zwalnia na trawie.

FH2>DCPE(DriveClub Patch Edition)

#4thesuckers

no niestety, kolejna bomba prawdy :sleep:

Opublikowano

Słaby ten trolling eX4ct, takie 2/10. Too obvious, try harder.

Opublikowano

Słaby ten trolling eX4ct, takie 2/10. Too obvious, try harder.

Jaki trolling, staram się być równie słowny a zarazem obiektywny jak Ty, ja nie mam Xboxa i Ty nie masz Xboxa, co w tym nie zrozumialego mój bracie.

Trzeba zrobić transfuzje krwi z niebieskiej na zieloną reszcie naszych przeciwników i świat będzie piękny.

Opublikowano

Jak już pisałem - suabo. W ogóle to asior jesteś, sprzedajesz Xone z FM5 i FH2, zostajesz z niedziałającym DC i parę dni później info o opóźnieniu CARS do nie wiadomo kiedy.

Wymarzona sytuacja dla każdego fana konsolowych racerów XD  

Opublikowano

Jak już pisałem - suabo. W ogóle to asior jesteś, sprzedajesz Xone z FM5 i FH2, zostajesz z niedziałającym DC i parę dni później info o opóźnieniu CARS do nie wiadomo kiedy.

Wymarzona sytuacja dla każdego fana konsolowych racerów XD

Każdy popełnia błędy w życiu.

A tak między nami to nigdy nie wierzyłem w wersję na next geny.

Będzie śmieszny fail gdy najlepsza wersja będzie ta na PC a tam nie ma czego szukać już ta gra bo jest Corsa z patchem 1.0

XD

Nie będę mówił jak mocno mnie to bawi XD

Może im na pralce samsunga lub tabelach lepiej się sprzeda.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jak widać dla niektórych psychik banicja to zbyt wiele do zniesienia

Opublikowano

Exact wrocil odmieniony, podejrzewam ze to taka faza przejsciowa, mowiac dokladniej buntu, czuje sie potraktowany niesprawiedliwie i musi odreagowac.

It'll pass.

Opublikowano

Nope. Wie, że wtopił i teraz czeka nas fala postów udawanego dystansu.

Opublikowano

Jeśli jednym powodem powodem przesunięcia premiery PCars jest uniknięcia konforntacji z innymi mocnymi tytułami w listopadzie to dla mnie strasznie dziwna decyzja.

Przesuwając premiere na marzec 2015 też spotkają sie jeszcze z mocniejszymi i liczniejszymi tytułami które mogą wygrać o portfel gracza.

Widać że boją sie Halo  oraz GTA5 bo myśle że te dwie gry zdominują Listopadowe i Grudniowe listy sprzedaży.

Edytowane przez polaki899

Opublikowano

Ale o co wam chodzi, absolutnie akceptuje decyzję moderatora, ja też bym oskarżył dziecko któremu wpierdziel spuścił mój syn a nie mojego syna.

Podłoże familijne jest całkowicie usprawiedliwiajace w wielu sytuacjach życiowych.

My boty to jedna rodzina przecież.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dobrze czytam? Kolekcja Halo będzie miała day one patcha o wielkości 20 GB?

Ogromne patche, godzinne instalki... Jeszcze tylko super exy i xbone okaże się być PS3 w przebraniu xD

Opublikowano

Ogromne patche, godzinne instalki... Jeszcze tylko super exy i xbone okaże się być PS3 w przebraniu xD

Kolekcja zajmuje 45 GB czyli prawie całą płytę BD. Łatka to pewnie zawartość w postaci trybów online, które przed pobraniem patcha nie będą jeszcze dostępne. 

„Halo: The Master Chief Collection zajmie niemal całą dostępną przestrzeń na dysku Blu-ray (45 GB). Opublikujemy też aktualizację, obejmującą około 20 GB” - napisał producent Dan Ayoub.

Gracze pobierą dane w tle, a w tym samym czasie włączą dowolną z czterech kampanii fabularnych. „Niektóre opcje i tryb sieciowy” uruchomimy jednak dopiero po ściągnięciu „łatki”. Osoby decydujące się na zamówienia przedpremierowe w wersji cyfrowej będą mogły wcześniej pobrać wszystkie pliki.

http://www.eurogamer.pl/articles/2014-10-17-halo-the-master-chief-collection-z-duza-aktualizacja-w-dniu-premiery

Opublikowano

Godzinne patche ? xD To nie konsole Sony gdzie 1GB trzeba ściągać godzine, tutaj będzie ściągać się wszystko z max prędkością łącza. Fakt, 20GB to sporo, ale jakoś przeboleję pół godziny ściągania patcha.

Opublikowano

To już chyba lepiej na X360 w te dziadki pograć, zwłaszcza że 3 i Reach były już w Goldzie. O sorry, Reach nie ma w kolekcji, bo dadzą go za 1,5 roku - w kolekcji vol.2. - razem z ODST i Halo: Wars.

Jeszcze tylko super exy i xbone okaże się być PS3 w przebraniu xD

A nie jest? Dowód: PES 2015 na PS3 i XOne działa w 720p xD

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Bardzo podoba mi się też fakt, że xbox one jest niemal niesłyszalny. każdy egzemplarz PS4 z odpaloną grą po odpaleniu XMB zaczyna zasuwać swoim wentylatorkiem jak pierwszy xbox 360 - dramat.

Skąd masz takie informacje? Ja tu widzę, niezły stek bzdur. Mój egzemplarz PS4 dział o wiele ciszej niż PS3Slim (przypominam konsola prawie jest niesłyszalna). Słychać jedynie jakieś odgłosy przy włączaniu się konsoli. Dlatego proszę cię bardzo, jeżeli się na czymś nie znasz to się nie wypowiadaj. Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Godzinne patche ? xD To nie konsole Sony gdzie 1GB trzeba ściągać godzine, tutaj będzie ściągać się wszystko z max prędkością łącza. Fakt, 20GB to sporo, ale jakoś przeboleję pół godziny ściągania patcha.

Ofkoz, ofkoz, 10 gb day one patcha na ps3 to beka z ps3 parę lat temu, teraz nagle 20 gb to nic takiego xD

Ins, Ty moja kochana zielona choragiewko :)

Opublikowano

kidnappa i jego alternatywna rzeczywistość ... PS4 nawet w dashu jest głośniejsze niż łoniak. Ale jak już odpalisz jakąś grę, która nie jest indorem to mamy suszarkę =/ Jak tylko pojawi się PS4, które nie będzie tak odpustowe i naprawdę ciche to odrazu sprzedaję stary szrot i kupuję nową rewizję.

Figaro:

Smieszne w patchach na PS3 było to, że nie dość, że zajmowały ileś razy więcej niż na X360, było ich sporo więcej to dodatkowo ściągały się żałośnie wolno. No ale chorągiewka ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No właśnie, jeszcze z rok i zapowiedzą PS4 Slim.

Opublikowano

To już chyba lepiej na X360 w te dziadki pograć, zwłaszcza że 3 i Reach były już w Goldzie. O sorry, Reach nie ma w kolekcji, bo dadzą go za 1,5 roku - w kolekcji vol.2. - razem z ODST i Halo: Wars.

Jeszcze tylko super exy i xbone okaże się być PS3 w przebraniu xD

A nie jest? Dowód: PES 2015 na PS3 i XOne działa w 720p xD

Oczywiście, że lepiej zagrać. Można postrzelać w ścianę, albo wymyślić sobie innych graczy. 

Opublikowano

Koleżko, na PS4 gry instalują się w tle. Patche rownież sciągają się w tle. Wkładasz płytę i grasz.

Nie to co na X-boxie instalujesz godzinę grę i ściągasz 20sto gigowy patch przez pół dnia :D

kidnappa i jego alternatywna rzeczywistość ... PS4 nawet w dashu jest głośniejsze niż łoniak. Ale jak już odpalisz jakąś grę, która nie jest indorem to mamy suszarkę =/ Jak tylko pojawi się PS4, które nie będzie tak odpustowe i naprawdę ciche to odrazu sprzedaję stary szrot i kupuję nową rewizję.

Nie moja wina, że nie szanujesz marki, moje PS4 jest bezszelestne. Mniej więcej na tym samym poziomie co łoniak.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Przecież One ma też opcję pobierania łatek w tle chyba, nie?

Opublikowano

Bardzo podoba mi się też fakt, że xbox one jest niemal niesłyszalny. każdy egzemplarz PS4 z odpaloną grą po odpaleniu XMB zaczyna zasuwać swoim wentylatorkiem jak pierwszy xbox 360 - dramat.

Skąd masz takie informacje? Ja tu widzę, niezły stek bzdur. Mój egzemplarz PS4 dział o wiele ciszej niż PS3Slim (przypominam konsola prawie jest niesłyszalna). Słychać jedynie jakieś odgłosy przy włączaniu się konsoli. Dlatego proszę cię bardzo, jeżeli się na czymś nie znasz to się nie wypowiadaj. Dziękuję za uwagę.

bo w kuchni gra, jakbym co chwile napyerdalał mikserem i robił przerwe na xbona to też byłby dla mnie najcichszą konsolą na świecie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.