Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Koleżko, na PS4 gry instalują się w tle. Patche rownież sciągają się w tle. Wkładasz płytę i grasz.

Nie to co na X-boxie instalujesz godzinę grę i ściągasz 20sto gigowy patch przez pół dnia :D

Przecież nawet twórcy mówili, że odpalasz sobie jakąś kampanię w Halo, a w międzyczasie ściąga Ci się patch. Nie pisz głupot, chociaż nie wiem czy nie wymagam od Ciebie zbyt dużo. :/

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jakiś czas temu ktoś wrzucał link do PT jak ktoś opychał PS4, twierdząc, że niby wszyscy opychają PS4 i przechodzą na XO. Ja w takim razie nie będę dłużny

http://www.psxextreme.info/topic/108121-sxbox-one-6-gier-gwara-2-lata/?do=findComment&comment=3223973

I bomba prawdy z tematu na koniec.

Pies to (pipi)ał.Durne pif paf i brum brum. Wole pograć w suikodena III.

Koleżko, na PS4 gry instalują się w tle. Patche rownież sciągają się w tle. Wkładasz płytę i grasz.

Nie to co na X-boxie instalujesz godzinę grę i ściągasz 20sto gigowy patch przez pół dnia :D

Przecież nawet twórcy mówili, że odpalasz sobie jakąś kampanię w Halo, a w międzyczasie ściąga Ci się patch. Nie pisz głupot, chociaż nie wiem czy nie wymagam od Ciebie zbyt dużo. :confused:

Ja od ciebie nie będę wymagał czytania ze zrozumieniem, bo cię to wyraźnie przerosło. Czy jak gdzieś napisałem, że trzeba najpierw ściągnąć ten patch aby móc zagrać w grę? Po prostu śmieje się, z tego, żeby odpalić grę trzeba będzie najpierw ją instalować. I do tego jeszcze ten ogromny patch. To już powoli staje się tradycją XO.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Nie róbmy z siebie biedaków, każdy ma teraz 10mb/s łącze, więc przy infrastrukturze sieciowej MS będzie do ściągnięcia podczas nalewania piccolo do kubka.

Opublikowano

Pozazdrościłeś plusów, które nabił na klaperskich nieogarach TeKa ? xD

I bomba prawdy z tematu na koniec.

Pies to (pipi)ał.Durne pif paf i brum brum. Wole pograć w suikodena III.

Przestań xDDDDD

Jak wyjdzie już Killer Instinct Super Ultra Medieval German Suplex Edition, to myślę, że się zrównają zawartością  ;)

Tak, piję do tego, że Capcom robił SFIV przez większość zeszłej generacji.

Spoko.Po 3 sezonach nadal będzie mniej postaci niż w podstawowym SF4  :)

edit: Ty Ins to lepiej zobacz,czy Cię w drugim pokoju nie ma,bo dzisiaj to takie bzdury tutaj wypisujesz,że ręce opadają. Wstyd mi za to,że taki typ śmie grać na Xboxie.

Wykryłem klapka. Dzień dobry.Napisz jeszcze, że DOA5 jest lepsze od czwórki i będę w 100% pewny.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Widzę ktoś tu się nawdychał za dużo spalin z buraczanego pola i unika bomb prawdy. Co ten xbox robi z ludźmi to ja nawet nie.

Opublikowano

Sony sra na was ciepłym stolcem z rodzynkami (grafika) a wy się jeszcze oblizujecie i czekacie na wiecej.

Opublikowano

Błagam nie ośmieszaj się klapeczku, wracaj do swojej groty gierek 6/10 i press x to awesome. Jeden bloodborne nie zmieni tego, że PS4 jest dla januszy.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A xbox dla koneserów? O (pipi)a nowy poziom absurdu w CW osiągnięty XD Mamy mocnego kandydata na bota roku.

Opublikowano

No xbox ekskluzywne góvno xD

Opublikowano

Widzę ktoś tu się nawdychał za dużo spalin z buraczanego pola i unika bomb prawdy. Co ten xbox robi z ludźmi to ja nawet nie.

A czy napisałem, że Xbone jest dla koneserów ? Klapers znowu coś sobie dopowiada ? Niesamowite, któż by się spodziewał. Gram na tym, na czym mam ochotę. Nie muszę się ograniczać i bronić srexów ze swojej jedynej ukochanej platformy. Brakuje mi jeszcze Wii U tylko by mieć pełen zestaw. No ale broń się dalej januszu, twoi rodacy bardzo na ciebie liczą.

PS. Właśnie zakupiłem cyfrową kolekcję szefa kuchni, ciekawe ile czasu zajmie ściągnięcie 45GB.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Po co tyle agresji i wyzwisk. Nie wiem czemu zostałem ochrzczony Januszem skoro gram sobie crasha wrath of cortex,suikodena 3 i wowa,a hipokryta Ins w rozreklamowane brum brumy dla Arturka lat 7 i jego taty Janusza.

Hipokryzja w czystej postaci.

Opublikowano

Klapkersowe pierdu pierdu klapkers gonna klap krasnale i piła mechaniczna 5/10. Co ten brak gier robi z ludźmi to ja nawet nie.

Fix'd

Opublikowano

Wyzywa mnie od janusza to pocisne, że obraża, a potem wyzwę jego ojca od janusza xD Klapki takie słabe.

PS.Wow, fajnie, że ogrywasz to co ja w latach 90tych. No już już januszku, nie bulwersuj się. Kup PS4 i superwymagającego (xD) drajklaba.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sprzedał WiiU, sprzedał Xboxa, ehh. No nie jest dobrze Soban. Chociaż byś 3dsa kupił albo coś :/

Opublikowano

Po co mu konsole. Wystarczy, że pre-paida do wowa kupi.

e2XyOdv.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Fajną masz bajkę jeśli w moich postach wyczytałeś wyższość ps4 nad xboxem łan. Skończ już się ośmieszać,bo jest zbyt śmiesznie.

Reszta zielonych jakoś normalnie pisze, a ten buldog od razu do ludzi z pianą na ustach i postami o treści "janusz,janusz,janusz,klapek,klapek,janusz,drajwklap,janusz XD".

@ ragus 

Ps4 też sprzedałem.3DS kupuje cyklicznie jak coś fajnego wychodzi. Następny cel new 3ds do mh4,smasha,nowych poksow i bravely default.

Opublikowano

Ja też w poważaniu co on robi, ale jak kidnappa pisze o jakiś bombach prawdy z nim związanych to jest "zbyt smiesznie" po prostu.

Opublikowano

Nie wiem co pisze kidnappa, bo nie jest tak zabawny jak Yeti, więc go wrzuciłem w ignora.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Głównie bomby prawdy, które wywołują u was bul dupki i płacz. ten shitstorm przez ostatnie kilka stron jest po prostu boski :D Zabolało oj zabolało. :)

Opublikowano

Bardzo mnie boli, ale podejrzewam, że odczuwasz większy ból codziennie uświadamiając sobie jakim gównem jest PS4 xD  :D   :) 

Dobra styka, klapki się obruszyły, trzeba wracać do grania na Xbonie. PS4 nadal czeka na nową rewizję i dobre gry.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Soban, gratki za Suikodena <3   Suikoden II still the king, ale trójka może być. Damn, mój ukochany Nplusik wystawił swego czasu 7-kę  dla SII, Banan why ? (a może to był Brat ? Pamięć zawodzi, stawiam na Banana raczej)

Opublikowano

Panowie, a tak wlasciwie zastanawial sie ktos dlaczego my sie tak tutaj wszyscy nie lubimy i klocimy o kawalki plastiku z krzemowymi podzespolami ?

Bo ja kurcze nie wiem, lub kiedys wiedzialem ale zapomnialem  :ermm:.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

jak nie wiesz to ić stąd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.