Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bo ja kurcze nie wiem, lub kiedys wiedzialem ale zapomnialem  :ermm:.

W trzeciej edycji ktoś o tym wspominał, od tamtej pory słuch po tym użytkowniku zaginął ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jak nie wiesz to ić stąd

tumblr_inline_mggyjioGhi1rog5c3.gif

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Bardzo mnie boli, ale podejrzewam, że odczuwasz większy ból codziennie uświadamiając sobie jakim gównem jest PS4 xD  :D   :) 

Dobra styka, klapki się obruszyły, trzeba wracać do grania na Xbonie. PS4 nadal czeka na nową rewizję i dobre gry.

Nie odczuwam żadnego bólu, przez większość dnia nie myślę nawet o tych śmiesznych kawałkach plastiku pod moim tv. Mam wiele innych spraw na głowie. Moje życie w przeciwieństwie do ciebie to rodzina, praca, znajomi itd. Ty jedyne co robisz to starasz się dowartościować wmawiając wszystkim i sobie, że kawałek plastiku pod twoim tv na który zbierałeś pół roku za kieszonkowe od rodziców to był dobry wybór. Sorry, ale tak nie jest.

Co do drugiej części posta to śmiechłem. Wy po za pisaniem tutaj 24/7 nic nie robicie, nikogo więc nie oszukacie, że wracacie do grania na XO. Nie mówiąc już o tym, że co niektórzy z was XO nie widzieli na oczy :D

Opublikowano

Widzę, że obrażanie twojego plastikowego obiektu westchnień skutkuje pojazdem ad persona xD Jaki ty żałosny jesteś, już nie mówiąc o tym, że kompletnie nie masz racji :) Słaby z ciebie zawodnik. 

Miło, że robisz z siebie pośwmiewisko :*

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak Persona, to tylko na Vicie.

Opublikowano

dodaj Persone, bez "d" - o co Ci chodzi ;]

Grałem wczoraj na PS4 i IQ zaczęło spadać, wybacz ;(

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Widzę, że obrażanie twojego plastikowego obiektu westchnień skutkuje pojazdem ad persona xD Jaki ty żałosny jesteś, już nie mówiąc o tym, że kompletnie nie masz racji :) Słaby z ciebie zawodnik. 

Miło, że robisz z siebie pośwmiewisko :*

Nie, no bo wszystko co ty o mnie wypisujesz to oczywiście 100% racji. Już nie będę mówił kto tu bardziej żałosny jest.

Dobra styka, klapki się obruszyły, trzeba wracać do grania na Xbonie. PS4 nadal czeka na nową rewizję i dobre gry.

Widzę, że granie na XO długo nie potrwało.

Over and out

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Cały czas cisnę FH2. Wystarczy sprawdzić. 

PS. A co ja o tobie wypisywałem takiego, że cofnąłeś się o 10 lat w rozwoju i cisnąłeś mi jak jakiś gimbus, który ledwo co 20 lat przekroczył i myśli, że wygrał życie, jak napisze, na forum konsolowym, że najważniejsza jest dla niego rodzina ? xD

Opublikowano

Weźcie się uspokójcie bo kidnappie zaraz dupe rozerwie, a ja na pewno nie będę dzwonił po karetkę.

Opublikowano

Driveclub mnie rozyebal XD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

aux-usa-destiny-fait-le-bonheur-de-la-ps

Wspaniale czyta się ten temat po informacjach że ps4 dominuje jak ps2 i ponownie zmiażdżyło a następnie przeczołgało podkonsole w jej ojczyźnie.

Ps4 sprzedało się trzy razy lepiej niż w Sierpniu i odnotowało najlepszy pierwszy wrzesień w historii. Po drugiej stronie jest ledwo żywy xbox one który nie zdołał nawet podwoić swojego wyniku z sierpnia mimo iż microsoft dawał praktycznie za darmo destiny do każdego xboxa one. Konsola microsoftu miała bardzo dobry start ale zaczęła sprzedawać się gorzej niż x360  w analogicznym okresie:

Np6EBoj.png

To już ostatnia konsola microsoftu, nikt nie będzie tęsknił

Opublikowano

w totalu 4,5 vs 3,5. Milion różnicy... 

Rozumiem PS4 12,6 mln, XO 1,9 mln. Wtedy rozumiem miazgę. 

Opublikowano

Daj mu się ponapawać troszkę. Po tym jak PS3 było gniecione lineupem i wynikami przez przynajmniej połowę generacji, musi jakoś odreagować. Najlepsze jest to, że cały czas porównuje to do dominacji PS2, tylko zapomina, że ta konsola miała świetne gry, a nie tylko wyniki sprzedaży, a jakoś nie pamiętam by tak samo fapował w przypadku Wii. No ale cóż, kiszony ma podwójne standardy.

Opublikowano

Dokladnie, wspaniale sie czyta o sprzedazy konsol, niesamowite emocje, jedyne w swoim rodzaju doswiadczenie, lepiej siedziec i czytac o sprzedazy niz grac w gry. Zaraz zadzwonie do wszystkich znajomych i powiem ze konsola Sony znowu lepiej sie sprzedala w tym miesiacu.

Jakbym byl CEO odpowiedzialnym za Playstation to moglbym sie podniecac a tak nie bardzo widze sens, rozumiem sprzedaz gier, bo to jako tako wyznacza ktore pomysly/gry sie przyjely a ktore nie ale (pipi) konsole XD ?

Tak jak nie rozumialem tego za czasow X360 gdy boty sie podniecaly, tak dalej tego nie rozumiem. Gdybym mial konto na gafie zapytalbym sie tych cymbalow dlaczego co miesiac od lat podniecaja sie gifami firmy ktorej konsola lepiej sie sprzedala w danym miesiacu i pisza posty w stylu "YES, AWWW YIS, WE DID IT AGAIN" (tak, "MY", uczucie przynaleznosci u niektorych zakrawa juz o chorobe psychiczna chyba).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zapytaj sie Figaro, to taka nasza Gafowa wersja light.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Wszyscy cieszą się sprzedażą ps4 ponieważ wiedzą że gdy Sony ma kasę to tworzy arcydzieła takie jak ico, shadow of collosus , last of us, gran turismo, god of war, jak and daxter, crash, uncharted 2. Developerzy nie boją się ryzyka i tworzą rewolucyjne tytuły pokroju metal gear solid, final fantasy 7, resident evil, silent hill, tekken 3, bo wiedzą że baronowie gamingu  w których płynie błękitna krew sfinansują te projekty i zrekompensują ryzyko z nawiązką.

Opublikowano

pieknie napisane Andrew, bomby prawdy w czerwone od burakow oczy xbotow

Opublikowano

Wszyscy cieszą się sprzedażą ps4 ponieważ wiedzą że gdy Sony ma kasę to tworzy arcydzieła takie jak ico, shadow of collosus , last of us, gran turismo, god of war, jak and daxter, crash, uncharted 2. Developerzy nie boją się ryzyka i tworzą rewolucyjne tytuły pokroju metal gear solid, final fantasy 7, resident evil, silent hill, tekken 3, bo wiedzą że baronowie gamingu w których płynie błękitna krew sfinansują te projekty i zrekompensują ryzyko z nawiązką.

No wlasnie widac po psnie jak Sony cudownie inwestuje pieniadze w swoje uslugi :D to ze zarabiaja na plejstejszyn to nie znaczy, ze nie maja ogromnych dlugow, po psnie widac, ze kasa z abonamentow wcale nie idzie na jego rozwoj tylko zapewne na te dlugi. Samo Sony powiedzialo, ze beda teraz inwestowac w sprawdzone marki.

Ludzcie sie dalej z tymi grami, perelki jak Sunset Overdrive, Scalebound i Phantom dust tylko na xboksie.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Jak to powiedział Fazi- i ch*j w torcie ;] 

Co mi po sprzedaży i to najlepszej, jak leje ciepłym porannym na PS4 :D 

Wole ogrywać 720, niż się miotać z PSN- loteria czy działa czy nie, a jak działa, to czy się załapie do 6 w DC xD 

115zł- 12 miechów spokoju z Livem. Like a boss. 

Te wszystkie wasze bomby prawdy zgasi jedna Zelda na wiiu która wychodzi raz na 3 lata :D 

Crash jeszcze istnieje? U2 ok, ale 3 robiła grafiką. Do dzisiaj dla mnie Natan się dziwnie poruszał w biegu- jakby pływał nad ziemią. Bóg Wojny- serio? Ma ktoś ochotę w to grać? 3 części na stacjonarnej, na PSP i ja wysiadam. Wymaga resetu jak Gran Turismo. Tekken 3 i to tyle z tej serii. 

RE-4 na gacku pamiętamy, reszta jest na strzała i jedną nockę bez specjalnego fapowania. 

Opublikowano

Tak, Sony widząc, że sprzedaż PS4 najbardziej pchnęły gry takie jak Destiny czy Watch Dogs to z pewnością będzie inwestowało w gry takie jak ICO XD

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Jak to sie ma do tego co napisalem to nie wiem, nawet nie sadzilem ze mozna to odebrac jako atak na jakas konsole, beton alert ... no ale ok, w poprzedniej generacji najlepiej sprzedawalo sie Wii, a od PS3 lepiej z polek lecial X360... wiele osob sie tym faktem podniecalo, dlaczego ? Gdzie jest w tym sens ? Oto moje pytanie w pigulce.

PS. Sony mimo bycia pod kreska przez poczatki zycia PS3 dalej robilo ciekawe gry i bylo moja konsola wyboru.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ludzcie sie dalej z tymi grami, perelki jak Sunset Overdrive, Scalebound i Phantom dust tylko na xboxie.

Napisz coś więcej o tych tytułach , zwłaszcza jak wyszedł im ten remake ma w sobie coś z pierwowzoru ? :teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.