Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bansai- nic z tego nie wynika, bo to co MS zrobił na koniec gen woła o pomstę do nieba :) Olali graczy, skupili się na gimbusach w usa i Kinekt zaszył im rowa, bo nie wiedzieli jak to wszystko wysrać. 

Końcówka ssała, ale tęsknie za początkiem 360- agresywna kampania, piękny start, gry wychodziły, był Gearsy, było fajne Kameo. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Tak, Sony widząc, że sprzedaż PS4 najbardziej pchnęły gry takie jak Destiny czy Watch Dogs to z pewnością będzie inwestowało w gry takie jak ICO XD

Jednak kasę na wyłożenie eksluziwu na BB i nową Personę wyłożyło. RPG od GG zamiast kolejnego KZ też intryguje (no chyba ze skończy jak drugie Destiny).

Opublikowano

W ogole dla tych co smieja sie, ze na xboksa same znane marki powinny byc tatuaze na czole "hipokryta".

Co mamy do zagrania na ps4 do tej pory?

Killzone 6, Infamous 3, niedlugo wychodzi LBP6.

Faktycznie same swieze marki XD

A dwa nowe ip, knack i driveklap okazaly sie padaka.

Faktycznie sony ma ostra motywacje do inwestowania w nowe ip.

Opublikowano

Ludzcie sie dalej z tymi grami, perelki jak Sunset Overdrive, Scalebound i Phantom dust tylko na xboxie.

Napisz coś więcej o tych tytułach , zwłaszcza jak wyszedł im ten remake ma w sobie coś z pierwowzoru ?  :teehee:

O Phantom Dust można więcej dobrego napisać niż o The Order, Sunset zapewne będzie 7/10 ale takie gry ostatnio u klapersów są mesjaszami więc rozumiem, że jednoplatformowce zazdroszczą. Co do Scalebound to wystarczy napisać Platinum Games i już każdy powinien mieć mokro. To jest studio, które gwarantuje jakość, w przeciwieństwie do Sony.

Sony ma kasę to tworzy arcydzieła takie jak (...) god of war (...) uncharted 2 (...)

Buahahahahaha

Częśc z tej listy dyskusyjna, ale te dwie "perełki" ... jesteś mistrz trollingu xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

E tam przecież lepiej zarżnąć nowe ip i zrobić kolejne gearsy M$ <3

Opublikowano

I PS3 zassysało moc z kosmosu 3/4 generacji żeby na końcu przybliżyć się do sprzedażowych słupków 360. A i tak najlepszy gierki dostała konsola sony na końcówkę. 

Opublikowano

Tak, Sony widząc, że sprzedaż PS4 najbardziej pchnęły gry takie jak Destiny czy Watch Dogs to z pewnością będzie inwestowało w gry takie jak ICO XD

Jednak kasę na wyłożenie eksluziwu na BB i nową Personę wyłożyło. RPG od GG zamiast kolejnego KZ też intryguje (no chyba ze skończy jak drugie Destiny).

Dobre, no bo nowa Persona by nie powstała gdyby nie Sony, tak? Jak to sonyboty nazywają w przypadku MS? Moneyhat :) W przypadku Sony jest to już "inwestowanie". Żałosne podwójne standardy.

No i tak jakby MS nie inwestował w nowe IP :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Sony ma kasę to tworzy arcydzieła takie jak (...) god of war (...) uncharted 2 (...)

Buahahahahaha

Częśc z tej listy dyskusyjna, ale te dwie "perełki" ... jesteś mistrz trollindu xD

I w tym miejscu wkraczam Ja.  :hi:

Gra jest po prostu genialna, razem z Forza 3 daje kopa prosto w ryj (a jeszcze przed nami kilka konkretnych tytulow). Jedynka mnie nie porwala, moze dlatego ze wczesniej ukonczylem Gearsy 2, ale dwojeczka jest po prostu cudowna. Bez przestojow, bez zanudzania, po prostu esencja gameplay'u. Grafika niszczy wszystko co do tej pory sie ukazalo. Naughty Dog to mistrzowie, tyle w temacie.

PS. Jak odblokowac nieskonczone ammmo ?
PS2. Polski dubbing ssie, nie chodzi tylko o sam Voice Acting (Elena/Elika ssie gale razem z Flynnem) ale jest mnooostwo bledow w tlumaczeniu.

You Unlocked Golden Trophy!  :trophy_gold: 

Krypto Janusz Detected

xDDD

@Don
Catherine i Persona 4 Arena Ultimax wyszły na x-boxie. Persona 5 nie wyjdzie na x-boxa, bo Sony sypnęło groszem. Tak jak MS za eksluzywność TitanFail. Widzisz różnicę?

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No przecież wtedy to było coś nowego, skrypty działały na wyobraźnię, ale każdy dobrze wie, że dobra gra obroni się nawet po latach, a w przypadku U2 nie ma takiej opcji. Teraz mógłbym bez skrzywienia zagrać w FM3, ale w przypadku U2 byłoby już słabo.  Hejt nie bierze się bezpodstawnie. 
Teraz czekam jak przytoczysz cytaty klapersów, baronów, miłośników głebokich giereczek, jak spuszczały się nad Call of Duty 4. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No przecież wtedy to było coś nowego, ale każdy dobrze wie, że dobra gra obroni się nawet po latach, a w przypadku U2 nie ma takiej opcji.

No ale... 

po prostu esencja gameplay'u

Zaprawdę powiadam Ci nie wypieraj się swojego januszostwa. :)

Zresztą tak samo jak U2 podobał ci się pełen skryptów i QTE ubiegłoroczny Tomb Raider, także ten. żeby nie być bezpodstawny. 

Opublikowano

Przecież nie wypieram się chwilowej niepoczytalności ;] Zajarany byłem tą filmowością w 2009r bo to było coś nowego, ale się ogarnąłem, a klapersy nadal oczekują w każdej gierce czegoś takiego i dlatego dostajemy dełorder =/

Tomb Raider ? Jest po prostu lepszy od anczarted i ma lepszą bohaterkę => 8/10. Jaranko ? Po prostu lepsza gra od anczarted, a fakt, że jak o tym wspominam robi gównoburze tylko inplus ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ins pięknie rozjechany, została tylko zielona plama.

W przyszłym roku esencja gameplayu w czwartym Uncharted.

Ps. Ins, czyli QB to crap?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

O Phantom Dust można więcej dobrego napisać niż o The Order,

Na podstawie tego co ujawnili o tym remaku czyli de facto na podstawie niczego po za ogólnikami paroma concept artami i jednym cgi ? Mam nadzieje że tego nie s(pipi)ą choć tu nigdy nic nie wiadomo wybacz nie będę się ekscytował dopóki nie pokażą jakichś konkretów.

Opublikowano

Ja juz gram i slicznie sie to prezentuje. Moze nie jest to jakis kosmos graficzny, ale 1080p i 60klatek daje rade (chcialbym taka reedycji TLoU na PS4  :) )

Twarz Lary faktycznie inna, ale nie jest beznadziejna jakby moglo sie wydawac patrzac na screeny krazace po sieci. Poprzednia facjata lepsza (mlodsza i nie wiem, bardziej niewinna, ciezko okreslic  :P) ale ta nowa prezentuje sie bardzo dobrze.

1559343_1409549592626172_1961276071_o.jp

DAT nawrót chwilowej niepoczytalności. ;)

a na Order mam takie samo nastawienie co ty. Uncharted od czasów 2009 zawsze broniło się jednak fajnym co-opem i pvp. Myślę zę będziesz się przy nim bawił równie dobrze co w U2. ;)

Opublikowano

Gameplayu? W Uncharted? XD

Opublikowano

DAT nawrót chwilowej niepoczytalności. ;)

Przecież pisałem tylko o oprawie xD Wiem, że chcesz by wyszło na twoje ale trajhard okrutny ;]

PS. MGS2 > MGS3 :P

pvp w U2 dla mnie słabe, ale przy nowym anczarted będę się bawił wyśmienicie, ale zapewne jednorazowo tylko ;( 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Gameplayu? W Uncharted? XD

to Ins pisał. nie ja.  :teehee:

ale jak już schodzimy na tematy szlacheckich marek, podkreślę że multi i co-op w U2&3 wspominam bardzo positive.

mGLXZN.gif

ywz0O1.gif

YdOmoz.gif

mogliście robić takie parkurowe triki w Gearsach? a no nie mogliście #szachmat 

PS. MGS2 > MGS3  :P

Nie sprowokujesz mnie.  :sleep:

Opublikowano

cod4 dalej jest fajny,zwlaszcza multi, u2 dalej ma pieknego i wciagajacego singla, a fizyka jazdy, speed i radosc jazdy w driveclub przpomina mi najlepsze chwile spedzone przy pacific rift i pgr na pozyczonym x360

Opublikowano

(pipi) nobody ja nawet do Ciebie nie pisałem, weź Ty naprawdę czytaj te posty. :teehee:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Buahahahahaha

Częśc z tej listy dyskusyjna, ale te dwie "perełki" ... jesteś mistrz trollindu xD

I w tym miejscu wkraczam Ja. :hi:

Gra jest po prostu genialna, razem z Forza 3 daje kopa prosto w ryj (a jeszcze przed nami kilka konkretnych tytulow). Jedynka mnie nie porwala, moze dlatego ze wczesniej ukonczylem Gearsy 2, ale dwojeczka jest po prostu cudowna. Bez przestojow, bez zanudzania, po prostu esencja gameplay'u. Grafika niszczy wszystko co do tej pory sie ukazalo. Naughty Dog to mistrzowie, tyle w temacie.

PS. Jak odblokowac nieskonczone ammmo ?

PS2. Polski dubbing ssie, nie chodzi tylko o sam Voice Acting (Elena/Elika ssie gale razem z Flynnem) ale jest mnooostwo bledow w tlumaczeniu.

You Unlocked Golden Trophy! :trophy_gold:

Krypto Janusz Detected

xDDD

O (pipi)a xDDDD

Insiak, zrób sobie przerwę bo ostatnio kiepsko ci idzie w CW ;f

Opublikowano

Dziekuję, że wniosłeś do dyskusji nic. Figaro jak zwykle na propsie. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

(pipi) sutequ. po prostu jako pierwszy zacytowałem "esencja gameplay'u", a Yeti to obśmiał 5 postów później. dodatkowo nie dałeś pełnego cytyatu o kogo chodzi, więc w tym przypadku proszę mi się odstosunkować. :hi:  

Opublikowano

W ogóle co ja czytam, zielone klapki mocno wgniecione w ziemię, bo na własnym rynku ps4 kolejny triumfuje. Ale wiadomo, nagle nikogo to nie obchodzi.

Przecież jakby Microsoft w końcu sprzedał więcej konsol, to zeratul od razu by nam o tym tutaj napisał, a MaZZeo dorabiał kolejne korony do upadłego knura w sigu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.