Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czytam i nie wierze Sony nie inwestuje w nowe marki :

- Knack ( pomijam poziom tej gry )

-DriveClub

-BloodBorne

-Order

-Nowe ip Guerilla games

-Until Down

-Wild

-Nowy projekt QuanticDreams

-Rime

A na Xo co Scalebound i odgrzewany Phantom Dust.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sunset Overdrive,

Ale śmiechów się z tego, że Ins kiedyś rozpływał się nad Uncharted 2, a teraz wypowiada się o tej grze nie za ciepło to nie rozumiem. Gry czasami nie wytrzymują próby czasu. W Yoshi's Island czy Wipeouta HD zawsze będę grał z erekcją w spodniach, ale w takie U2 czy Wind Wakera już nie do końca, mimo, że obu grom byłem jeszcze niedawno gotowy stawiać pomniki.

Genialna gra musi dla mnie być zawsze genialna, a nie tylko w momencie wydania. Może dlatego boje się czasami odpalać starsze gry.

Spoko, tylko tylko to samo można napisać o takim Halo CE. Na dzień dzisiejszy ta gra jest prawie niegrywalna i do tego ten backtracking. Wiele osób już to pisało, tylko, że tutaj jak ktoś powie coś złego na Halo to od razu rzuca się cała wataha ludzi z pianą na pyskach.
wcale nie :P ja może nie jestem wyznawca uniwersum ale Halo jako całość uwielbiam. H4 to jest dla mnie jedna z najlepszych gier minionej generacji. Natomiast Halo Anniversary bardzo mnie wymeczylo. Pomijając kultowe juz levele reszta to niestety nuda połączona z irytacja. Dodam, że ogrywając jedynkę te 10 lat temu tego nie widziałem :P Napiszę jeszcze, że mój brat który w ogóle nie gra, czasami tylko ze swoją dziewczyną tlukli się w Tekkena. Przelazł Halo CE chyba z 15 razy na najwyższym poziomie trudności. Kiedy pokazałem mu Anniversary oczywiście nie mógł się oderwać i skończył je w kilka dni XD

Edytowane przez chris85

Opublikowano

PSNa...

i opary z klapków?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

No ja sobie pogram w dzien premiery, pora odkurzyc Wii U i znowu 2 godziny je podpinac :P

Kawalek z polygonem mnie rozyebal xD - dla tych co nie wiedza, polygon poczul sie urazony cala ta seksowna otoczka Bayonetty, SJW kutasiarze.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Czas kupic WiiU.

Opublikowano

Nie, bo:

d897d9a7e07c.jpg

;)

Opublikowano

Polygon to ostatnio chce sie bardzo wyróżniać widze z tymi ocenami.

Opublikowano

"But i'm offended"

XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Polygon to od zawsze byl taki king cancer tych wszystkich zasranych pseudo-portali gamingowych.

Ale to jest dobry model biznesowy, wiekszosc debili idzie tam sie wyzalic, flejmowac, plakac, cokolwiek a oni tylko kase na tych baranach zarabiaja.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ja lubię polygon.

Opublikowano

Ja też lubię polygon bo to zbiorowisko najgorszych dziennikarzy. Dzięki temu są oni w jednym miejscu, które mogę unikać.

Opublikowano

Jeżeli recenzje to tylko Saptis.

Opublikowano

Ja też lubię polygon bo to zbiorowisko najgorszych dziennikarzy. Dzięki temu są oni w jednym miejscu, które mogę unikać.

Ppe.pl i reszta polskiego internetu.
Opublikowano

PPE przynajmniej nie udaje, ze nie jest zwykłym, prostackim portalem o grach.

Opublikowano

a nie bo http://www.eurogamer.pl/ i http://arhn.eu/ chociaż tutaj wolę zdecydowanie ich kanał na YT

Edytowane przez chris85

Opublikowano

I jak tam botki i klapki.....pogralo by sie co nie

J0lfke.jpg

Przeszedłem wczoraj demko 3 razy i poczułem tę samą ekscytację co grając w przedpremierowe demo jedynki :)

PS. Pamiętajcie klapki, ci geniusze gameplay'u robią ex'a na Xone... ZE SMOKAMI!! ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mówisz xbot myślisz koneser chińskich gierek.

Opublikowano

I jak tam botki i klapki.....pogralo by sie co nie

J0lfke.jpg

Szkoda tylko ze marnie sie sprzeda.
Opublikowano

Właśnie byłem w Expercie i jakiś biedny janusz miał kupić konsolę. Oczywiście Ps4. Na szczęście miał lepszy gust od sprzedającego i nie wziął proponowanego BFa tylko Snajpera.

Ciekawe, jakby sprzedawca proponował gry typu Okami, szybko wyleciałby z roboty?

Opublikowano

Jak Bayo ma sie dobrze sprzedac jak nawet najwieksi wojownicy N nie posiadaja WiiU? (Tak pije do Ciebie Figaro).

Opublikowano
Ciekawe, jakby sprzedawca proponował gry typu Okami, szybko wyleciałby z roboty?

Dobry timing z tym pytaniem bo byłem dzisiaj w sklepie z grami i akurat dwóch młodych januszy myślało nad wyborem gry na PS3. Zastanawiali się nad chyba Black Opsem 2, Lost Planet jakiś i God of War Ascenscion. To się wbiłem w dyskusję i zacząłem ich namawiać żeby wzięli Demons Souls, że to taka fajna siekanina, że możesz zabijać online i że w ogóle "petarda". I to ku.rwa wzieli :D Co prawda, Black Klopsa też zakupili, ale to nic. JEST DOBRZE.

Jak Bayo ma sie dobrze sprzedac jak nawet najwieksi wojownicy N nie posiadaja WiiU? (Tak pije do Ciebie Figaro).

Mam każdą konsolę Ninny oprócz 3DSa i Wii U więc daj mi spokój :) Mam wystarczający backlog.

Edytowane przez Figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.