Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

I jak tam botki i klapki.....pogralo by sie co nie

Przeszedłem wczoraj demko 3 razy i poczułem tę samą ekscytację co grając w przedpremierowe demo jedynki :)

PS. Pamiętajcie klapki, ci geniusze gameplay'u robią ex'a na Xone... ZE SMOKAMI!! ;)

Ci geniusze gameplay'u popełnili tez Vanquisha którego tak "uwielbiasz" także...

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No nie wiem, mogliby ja kupic np. biezacy posiadacze wii u :P na 7mln sztuk sprzetu mozna juz pchnac gre w pokaznej ilosci.

Co do platinum games to tylko anarchy reigns mi nie siadl, takze na scalebounda czekam mocno.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Przeszedłem wczoraj demko 3 razy i poczułem tę samą ekscytację co grając w przedpremierowe demo jedynki :)

PS. Pamiętajcie klapki, ci geniusze gameplay'u robią ex'a na Xone... ZE SMOKAMI!! ;)

Ci geniusze gameplay'u popełnili tez Vanquisha którego tak "uwielbiasz" także...

Jedna wpadka każdemu może się zdarzyć. PG + MS + SMOKI = to nie może się nie udać ;)

Opublikowano

takie widoczki tylko dla digital ubermensch!

a wy jak tam ? , blackbars i rwace 30 fps?

HEHE

Opublikowano

Jedna wpadka każdemu może się zdarzyć. PG + MS + SMOKI = to nie może się nie udać ;)

Tak było by lepiej. MS macza siusiaka i tu może być rożnie, zależy jak bardzo będą ingerować w projekt. Osobiście też jestem spokojny o ten tytuł ale ryzyko zawsze jest.

Opublikowano

Kamiya mówił, że robią co chcą, więc jest gooood. Z trailera Scalebound wywnioskowałem, że to może być slasher + manipulacja potężnymi smokami w starciach z epickimi bossami, czyli de facto taki jeszcze bardziej dopakowany model z Bayonetty.

Szkoda tylko, że Kamiya mówił, że chcą pójść ostro w grafikę, więc pewnie 60 FPS nie wchodzi w grę.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

2026f5af939c280bfeac0a2398140509.gif

:D

Opublikowano

Kamiya mówił, że robią co chcą, więc jest gooood. Z trailera Scalebound wywnioskowałem, że to może być slasher + manipulacja potężnymi smokami w starciach z epickimi bossami, czyli de facto taki jeszcze bardziej dopakowany model z Bayonetty.

Szkoda tylko, że Kamiya mówił, że chcą pójść ostro w grafikę, więc pewnie 60 FPS nie wchodzi w grę.

Mocno w grafike na Xbonie, hehe zarty sie trzymaja tych chinskich gierek.

Opublikowano

Halo? Zawsze szanowalem ta gre.

Opublikowano

a Kamiya nie wspominal czasem, ze to ma byc cos zupelnie innego,odmiennego od ich dotychczasowych gierek?

mimo wszystko to i quantum break (bo lubie serie max payne, a tu dostaniemy to samo tyle ze w sf) to dwa jedyne exy jakie z przyszlych jaraja mnie na xone

Opublikowano

Oczywiście. Fani Sony odpalą to na swoich laptopach.

Jeźeli...

...tylko...

...będą...

...chcieli.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Z kolei na Transistor kazdy bot ma za slabego PC, ergo, EX.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

a Kamiya nie wspominal czasem, ze to ma byc cos zupelnie innego,odmiennego od ich dotychczasowych gierek?

I tak i nie. Ciężko sobie wyobrazić by w grze gdzie mają być starcia z potężnymi stworami nie czerpali np. z Bayonetty, gdzie ze 40% gry na tym się opiera.

Z tego co w jednym z wywiadów Kamiya mówił wynika, że gra będzie miała bardziej otwartą strukturę niż "z punktu A do B".

Opublikowano

co nie wymysla jesli (to warunek konieczny) microsoft nie bedzie sie w to wpier.dalac to bedzie co najmniej dobrze - moze ich gry to nie system sellery ale to jedni z tych nielicznych firm w branzy, ze ich gry ZAWSZE sa co najmniej dobre

Opublikowano

Rozumiem, że nadal uważasz za geniusz pierwsze Dead or Alive. Cholera jasna, jaranko było swego czasu, to musi być perełka w blbliotece PSX'a. Nie żaden MGS1 czy RE1, dobre wspomnienia cyckowskie są najważniejsze.  Geez, wg twojej logiki musiałbym się do końca życia jarać Burning Road czy  Lifeforce Tenka...

Wiesz Ins, Twój niedawny, mega zachwyt nad U2 mógłbym porównać do mojej przygody z GTA3. Kiedyś to była super gierka. Dziś nie mogę na nią patrzeć. W swoim czasie była jednak świetna. I taką ją zapamiętam, bo t.j. i Tobie w przypadku U2 dawała kiedyś móstwo funu. 
Na RE1 z psx zresztą też już nie mogę patrzyć, ani tym bardziej grać (pozostałe części lepiej zniosły ząb czasu), ale nie jadę po nie zapominając jak się nad nią spuszczałem. Tyle. Zresztą t.j. mówiłem przestarzała mechanika AC2 jakoś też ci w tym nie przeszkodziła. Ani uproszczona wzorem kapiszonów przygoda Lary. Cała ta seria ND, jak i ostatni TR to w rzeczywistości żarcie z tego samego fast foodu, niezdrowe, plastikowe, ale kurfa kto z nas nie ma czasem ochoty na skrzydełka w sosie z KFC. :) To właśnie sugerowałem gdy pisałem że w każdym z nas jest coś z growego janusza. 

E:

Dobry timing z tym pytaniem bo byłem dzisiaj w sklepie z grami i akurat dwóch młodych januszy myślało nad wyborem gry na PS3. Zastanawiali się nad chyba Black Opsem 2, Lost Planet jakiś i God of War Ascenscion. To się wbiłem w dyskusję i zacząłem ich namawiać żeby wzięli Demons Souls, że to taka fajna siekanina, że możesz zabijać online i że w ogóle "petarda". I to ku.rwa wzieli  :D Co prawda, Black Klopsa też zakupili, ale to nic. JEST DOBRZE.

Figaro, ale ty wiesz że teraz oni siedzą u siebie na chałupie i po rozegraniu całych 40 minut, które zaowocowały pół tuzinem zgonów klną że cię posłuchali? xD Zresztą co ja wygaduję. Płytka pewnie już krąży po allegro jako nówka "otworzona tylko raz w celu sprawdzenia zgodności zawartości" 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Cała ta seria ND, jak i ostatni TR to w rzeczywistości żarcie z tego samego fast foodu, niezdrowe, plastikowe, ale kurfa kto z nas nie ma czasem ochoty na skrzydełka w sosie z KFC. :) 

Ja, zarówno Uncharted jak i skrzydełka z KFC są obrzydliwe.

Opublikowano

Coś czułem żeby dać za przykład udka, albo frytki.  :ermm:

Opublikowano

O, frytki w KFC są bardzo smaczne. A kurczaki w panierce z płatków kukurydzianych to ja robię lepsze niż są w KFC.

Opublikowano

Z humorkiem o The Evil Within, graniu na PC i konsolach. Trochę suche, ale śmiechłem na końcu.

Opublikowano

Zmarnowałem 3 minuty życia, jesteś z siebie zadowolony? :/

Opublikowano

Nikt Cię nie zmuszał do oglądania ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.