Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Killzone 6*, nauczmy sie nazywac rzeczy po imieniu

Niedlugo LBP 6.

Sony jest mistrzem we wciskaniu swoich tasiemcow pod innymi nazwami, zeby nie bylo ze tylko sequele.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

megatona połączona z serialem

TV TV TV

Opublikowano

megatona połączona z serialem[/size]

TV TV TV[/size]

W sensie playstation tv, vita tv i co jeszcze?

Opublikowano

Najładniejsza gra nowej generacji na xboxie

Tylko według botów , wystarczy zetrzeć zieloną maż knura spencera z oczu by się przekonać że nią nie jest. Jedną z najładniejszych i najładniejszą na XO ale na pewno nie najładniejszą gierką obecnej generacji ;)

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Połączenie dwóch mediów, które lubisz bartosz nie kłam, ze nie masz jaranko choć trochę.

Opublikowano

Połączenie dwóch mediów, które lubisz bartosz nie kłam, ze nie masz jaranko choć trochę.

wolę powersuncharted 4.

Opublikowano

No i już lepiej od razu, wreszcie wojenki i nawet Knack został wspomniany, brawo ! :D

Opublikowano

knack to jeden z lepszych exów na ps4. ficuś słyszałem już splatynował.

Opublikowano

Ins też, ale proszę Cię, nie ma startu do Ryse.
Opublikowano

Zacząłem czytać posta blubbera. Wymiękłem w momencie "xbox niszczy dużymi aaa znakomitymi tytułami jak forza horizon 2, dead rising 3, killer instnict, titanfall"

Widac po prostu, że nie masz łoniaka i w te gry nie grałeś, bo zarowno DR3 jak i TFowi bardzo, ale to bardzo daleko do gier znakomitych. Przkre tylko, że ktoś plusuje ten bełkot.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Ins też, ale proszę Cię, nie ma startu do Ryse.

ryse to nie ex.

Opublikowano

Titanfall miał potencjał, ale próbował gonić nie za tą widownią co trzeba, pewnie rozegrałem tylko ok 50-70 godzin, ale zdanie wyrobiłem ( PieCykowy wypiek). Dead Rising można się jarać, mój brat ograł obydwie części, ja po jednej godzinie D1 wymieniłem się z nim na The Darkness (Fuck Yeah, good deal).

Tak, więc te no... Opinie.

Opublikowano

The Darkness

fajna fabuła i w ogóle, ale gierka takie 6/10.

Opublikowano

Jedynka bardzo dobra takie 8-/10

Opublikowano

Titanfall miał potencjał, ale próbował gonić nie za tą widownią co trzeba, pewnie rozegrałem tylko ok 50-70 godzin, ale zdanie wyrobiłem ( PieCykowy wypiek). Dead Rising można się jarać, mój brat ograł obydwie części, ja po jednej godzinie D1 wymieniłem się z nim na The Darkness (Fuck Yeah, good deal).

Tak, więc te no... Opinie.

Dlaczego klamiesz?

Opublikowano

fajne te etapy stylizowane na I wojnę światową były i głoś majka pattona jeszcze.

Opublikowano

Co te botki mają z tą gadką, że najładniejszą grą na konsole jest Ryse. Niewątpliwie gra wycisnęła z Xboxa One całą moc i robi duże wrażenie, ale na PS4 ładniejszy jest Niesławny i Killzone. Swoją drogą Killzone wcale taki zły nie jest. Mi się grało dość miło. Jest to bardzo solidny szpil. Ale oczywiście bez rewelacji.

Opublikowano

YetI jaki desperado, z motyka na slonce. Klapek smie komukolwiek implikowac bycie "ruchanym".

Ale staram sie to zrozumiec, to dla klapka prawdziwy dramat gdy PC na spolke z konsolami Nintendo to obecnie najlepszy sprzet do grania, za nimi Xbone a na koncu Sony ktorego jedynym atutem w tej chwili sa wyniki sprzedazy. Marketing oglupiajacy szara mase dumnymi haslami robi swoje, janusze nie wiedza nawet co kupuja.

Opublikowano

Co te botki mają z tą gadką, że najładniejszą grą na konsole jest Ryse. Niewątpliwie gra wycisnęła z Xboxa One całą moc i robi duże wrażenie, ale na PS4 ładniejszy jest Niesławny i Killzone. Swoją drogą Killzone wcale taki zły nie jest. Mi się grało dość miło. Jest to bardzo solidny szpil. Ale oczywiście bez rewelacji.

otóż to. infamous ma najładniejsze mokre chodniki w historii gier wideo. ryse nie ma nawet startu. no i w ryse nie postrzelasz sobie różowymi laserkami z rąk.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Dlaczego klamiesz?

Że co niby ?

A co do The Darkness, dla mnie to szpil na mocną 7, podobał mi się.

Dead Rising podobał się mojemu bratu, więc wszystko cacy.

Opublikowano

The Darkness

Potwierdzam. Zakupiłem gierke od jednego z użytkowników i jestem własnie w trakcie grania. Po opiniach w necie liczyłem na trochę lepszy szpil

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

The Darkness

Potwierdzam. Zakupiłem gierke od jednego z użytkowników i jestem własnie w trakcie grania.

Ale przyznaj że sterowanie jest wprost chu.jowe. Kompletnie nieresponsywne, ale warto gierkę skończyć dla klimatu.

Opublikowano

no właśnie to miałem na myśli o czym pisze mate5. super klimat, narracja, głos estacado i nie tylko, fabuła. ale fps to z tego chu.jowy niestety. w dwójce chyba to lepiej wypada, ale nie wiem bo nie grałem. ale oczywiście stoi na półce bo dobre gierki na podstawie komiksów należy wspierać. niestety na xboksie :(.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

dwójka jak dla mnie chvj. gorszy klimat i wogole zwykly liniowy szuterk. meh

Opublikowano

no właśnie to miałem na myśli o czym pisze mate5. super klimat, narracja, głos estacado i nie tylko, fabuła. ale fps to z tego chu.jowy niestety. w dwójce chyba to lepiej wypada, ale nie wiem bo nie grałem. ale oczywiście stoi na półce bo dobre gierki na podstawie komiksów należy wspierać.

Po Alien: Resurrection, żadne sterowanie mi nie groźne w FPS, ten kto ogrywał to na pierwszej playce te wie, że to nie było hop siup.

Dwójka The Darkness jest słabsza dla mnie, rozczarowałem się na niej :(

@tk___tk

No ten był pod tym względem wyjątkowy, ale czułem się ostrzeżony, w  Nplusiku nawet osobna ocenka dla sterowania myszką była, bo tak mocno dostało się sterowaniu w A:R

Medal of Honor to inny świat przy tym.

Edytowane przez Hendrix

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.